kako pomoci najboljem prijatelju?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Eeeeeeeeeeeeee....
NEĆEŠ SE IZVUĆI TAKO LAKO :!: :!: :!:
zvrky

Post by zvrky »

Ne želim uopšte da se izvlačim,negose tema zove kako pomoći najboljem prijatelju a pošto kažeš da ti nije potrebna,ova tema se može zatvoriti što se tiče mene...jedino ako ima još nekoga ko hoće nekome da pomogne pa neka nastavi na ovoj temi ali što se tiče mene i moje pomoći koja nije potrebna i tražena možete je slobodno zatvoriti....Žao mi je što je tako stvarno sam želela da ti pomognem u smislu da budem tu kad treba....ma ne znam....još jednom vas molim da zatvorite ovu temu! Izvinjavam se na smetnji i opterećivanju pojedinih ljudi na forumu!!!VOLI VAS ZVRKY :heart:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Shone

Post by Shone »

Ne lupaj gluposti molim te! Ja sam ziv svedok da joj ti itekako pomazes...polako bre pa sta bi ona bez tebe. E da mi ostali imamo takvog prijatelja...
Bez bedacenja nekog veceras ko Boga vas molim!
zvrky

Post by zvrky »

šTA BI BEZ MENE? Ništa kao da me nije ni bilo najverovatnije...nije bitno shone,nema veze...nema bedaka :roll: opušteno...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ma slušaj bre....Više mi se jebe :!:
Zatvorite temu,jer ova zla veštica od tvoje takozvane drugarice ne želi pomoć koja joj je preko potrebna jer pliva u govnima,a ne želi da je iko izvuče odatle,i zato te bez razloga povređuje :!: :!: :!:
KAKVA SAM KUČKA :!:
Reci......
zvrky

Post by zvrky »

Znam ja sve to zato sam i rekla da zatvore temu,jer se tebi jebe,dobro sam saslušala i pročitala to što si napisala,opusti se...nije bitno...ionako kažeš da si mi takozvana drugarica...nema razloga za neko nerviranje,i nemoj da besniš na mene ja se samo povlačim jer nisam potrebna...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

IMA DA BESNIM AKO MI SE BESNI I AKO MISLIM DA LUPAŠ GLUPOSTI :!:
Samo mi objasni kako sam ja uvek u ulozi zle veštice,a ti si uvek jadna i povređena????
Koji kurac se onda cimaš oko ZLE OSOBE :!:
Mislim stvarno....................................
Shone

Post by Shone »

E jebemu mater ko ce da razume vas dve... Ja ne mogu nista da skapiram, jer cas se zajebavate, cas ste ozbiljne, ovako- onako.... pa u krug. Ja verujem da se zajebavate....i necu mnogo da mozgam. ZEZANJE i KRAJ!
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Slušaj...ja se ne zajebavam,i mrtva sam ozbiljna-čak šta više...
NIJE ZEZANJE,MNOGO JE VIŠE OD TOGA :!: :!: :!:
zvrky

Post by zvrky »

Niko nije rekao da si zla,niti da sam ja uvek jadna i povređena,a ti besni onda ako hoćeš i ako ti to prija...Inače ja sam ovde došla eto da sebe predstavim kao jadnu i povređenu da bi me drugi žalili....eto izgleda da je tako,a tebe sam ustvari htela da ocrnim ovde kao najgoru znaš....Pa tako ljudi da znate kako stvari stoje ja sam ustvari jedan prevarant i treba da idem na temu samosažaljene da se samosažaljevam...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Locked