Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
saša-ex wrote:Hteo bih da preporučim svima knjigu, koja je izašla pre nekih mesec dana, prva je na našim prostorima sa takvom tematikom. Zove se Transfixa, napisala ju je Svetlana Ivanović, koja sa svojim mužem Sašom već 7 godina vodi centar za rehabilitaciju "Raskršće", koji je inače srpski ogranak "Teen chalenge"-a. Ceca je čista već nekih 20 godina, a u svojoj knjizi piše o svom životu, od samog početka, najranijeg detinjstva, kroz pakao drogiranja, pa do današnjih dana. Oni koji su iz Beograda knjigu mogu nabaviti preko mene,moj tel. je 062/300-181, a svi ostali mogu da kontaktiraju Mišu na broj 062/231-880, on je inače iz Novog Sada.
Ma sve za pare...Kao sto moze primetiti svaki vispreni citalac na ovom forumu, izmedju redova u mojim postovima uvek provejavaju simpatije za joga letace, vehabijski pokret i Kroulijeve sledbenike, naravno i za to sam dobro placen...Petre, Petre, bas si promucuran, i ti si provalio moje motive...Svaka cast, majstore...
ti si jedini koji si pomenuo uopste kako je,mada u drugom kontekstu,ali drgo mi je zbog toga. dobar si ti decko.
ovo ne govorim nikako drugacije vec skroz iskreno! stvarno si ok, mada imamo malo razlicite stavove,ali POSTOVANJE ZA TVOJ "RAD"-ZIVOTNI "MORA DA POSTOJI.I OD MENE GA IMAS U VELIKIM KOLICINAMA,
SESIR SKIDAM ZA TVOJ USPEH,POGOTOVO ZA OVAJ NAJNOVIJI DOGADJAJ SRECNI!
Last edited by perica on Sat Sep 01, 2007 11:31 am, edited 1 time in total.