I'm Free

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

bojanol

Re: I'm Free

Post by bojanol »

Ima nas svakakvih, uglavnom smo, mahom slabi i kretenoidni. Puni sujete i prepametni. Navucemo se, skinemo se, pa se ponovo navucemo. Heroin, Kokain, Alkohol, isti kurac. Evo ja. Slabic, sklon svemu i svacemu, ma nebitno, heroinu ili alkoholu. Koga briga. Samo daj. Da maglimo misli. Ej, imam 100 godina, relativno dobar posao, nisam ne simpatican, cak, mogao bih reci i simpatican. Koji mi kurac treba sve ovo. Ovo prebijanje. Ovo razvaljivanje. Ne znam. Da se lecim? Nije kasno. Probacu sam, kao i uvek. Sam. Heroin smo prosli. Stvarno me je smorio. Umalo da postanem nesimpatican. Sad je red na alkohol. Da ostavim alkohol? Prvu ljubav. Pa ostavio sam i bolje i lepse od njega. Ajd' da probam. Sutra je ponedeljak, divan dan za novi pocetak. Nije da mi smeta, alkohol, ali jako me je bolela glava u subotu ujutro. Ni na posao nisam otishao. Sreca pa je ovo maciji kashalj u odnosu na zute dane. Moram se skinuti sa alkohola, ako sam uspeo sa zutim, mogu i sa ovim. Bem ga. Stvarno je dosta. Muka mi je vishe od jutara kad ne znam ni kako sam stigao do kreveta. Stvarno mi je dosta. Ajde malo da budemo ono shto u sushtini i jesmo. Ajde malo da se ne lazemo. Kazem to sebi. I ponovo nategnem. Ali cini mi se da sam jaci. Da mogu. I mogu. Verujem da mogu. I hocu.
Pozdrav.
cokapeace

Post by cokapeace »

I ja verujem da možeš..kao i svi mi! :wink:

P.S I mene je u subotu cepala glava zbog iste stvari...doduše-to mi se stvarno reeetkoo dešava...ali me smorilo 8)
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
bojanol

Post by bojanol »

A jeba ga ja.... Da se i ja javim.
Eto i u moj pasivni kraj došeta digitalna telefonija. Najzad se ne moram smarati sa dial Upom, profi. ADSL rules.
Inače nije loše, dobro je, malo se smaram sa reklamama za Novu godinu, u stvari ne malo, malo više, ali u suštini nije loše.
O drozi, bar ne o onoj teškoj ne pomišljam, sem kad se ulogujem ovde... He He, ali nevermind, ovo mesto ima posebnu ulogu u mom životu.... Sad bar mogu da serem mojim drugarima koji i nisu tako voljni da se otkače od sranja. Preporučim neke lekove, neke ustanove, predočim neka iskustva koja.... E da smo mi to imali kad smo bili mali, ma gde bi nam bio kraj.
Pozdrav, pozdrav, pozdrav, jeeeeee, oduševljenje na stadionu jugoslovenske narodne armije.
cokapeace

Post by cokapeace »

:smt058 :smt039
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

cao druže, naravno da možeš bez prokletog alkohola, eto pa sam si i rekao ja to mogu ja to želim...... pa potrudi se da ti se ispuni ta mala željica da prestaneš cugati, uz tebe sam i imaš moju veliku podršku...... evo ja sam odlučila slaviti Novu. G. kod tate u exstra restoranu, prvo sam se premišljala da li uopće idem, ali sam skontala da je to za mene jedan veliki, veliki ispit..... znači tu naravno svi cugaju, ubijaju se od alkohola a ja neću i ne smijem okusiti kapi...... zarekla sam se sebi da nikada više u životu neću okusiti alkohola..... i sada kad me raja zovu da izađemo vanka da popijemo koju, ja sa toliko ponosa kažem ja ne pijem... ono prestala sam..... ali vjeruj mi ponekad mi tako fali alkohol da je to nešto nevjerovatno, jer sam se prije opijala ko kreten, boba mi je falila da postanem pravi alkos, majke mi........ ali sam čvrsto odlučila i držat ću se toga do kraja života, jer ne valjam kad popijem, agresivna sam, bezobrazna, namjerno bez imalo razloga napadam ljude oko sebe, psujem, ma jednom rječju to sranje fakat nije za mene...... potrudi se i uspjet ćeš vjeruj meni neukoj.....hihihiii..... Big pozzzzz :D :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
bojanol

Post by bojanol »

O maj gad, pa zar ja delujem kao neko ko ima problem sa alkoholom, ma neeeeeeeeee. Nemam. Ha, ha. Mada definicija problema je jako lična stvar, bar kad je alkohol u pitanju, ili droge, ili kocka, ili ma svašta.
Mislim da ne bi trebalo da piješ ako si u tim stanjima svesti agresivna. Lepo je što kod sebe primetiš da nešto u tvom ponašanju ne valja, u stvari ne treba da radiš nešto što nije dobro za tebe. I ja ne bi trebalo da radim neke stvari koje radim, ali radim ih, skapirao sam gde je problem! Vidim da i ti to shvataš, bez obzira na godine. I to je lepo. Sweet dreams.
joesspappa

Post by joesspappa »

PROČITAJ ME wrote: evo ja sam odlučila slaviti Novu. G. kod tate u exstra restoranu, prvo sam se premišljala da li uopće idem, ali sam skontala da je to za mene jedan veliki, veliki ispit..... znači tu naravno svi cugaju, ubijaju se od alkohola a ja neću i ne smijem okusiti kapi......
zarekla sam se sebi da nikada više u životu neću okusiti alkohola.....
Ajd ponovo se razmisli trebash li ici tamo gde te izazivaju poroci... gde navodno ne smes piti... pogotovo sto si obecala sebi da neces piti do kraja zivota!? A ako slucajno popijes, jel to znaci da je tvom zivotu kraj... Nije li to malo previse vremena za cekati. Taj kraj zivota, kad je to?
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
rajouno

Post by rajouno »

nece ti biti prijatno sigurno,gledajuci ucirkanu masu-ali ako mislis da mozes tome odoljeti ,slavi tamo..nemoj nikad zactavati nesto tako sebi ,rigorozno,preostro..nikad ne znas koji ce povod doci,ili situacija..i popices,mozda malo..i sta onda...?onda sve sto si obecavala pada u vodu,kazi samo danas necu piti i drogirati se-za sutra ne znam,danas nisam dowoljno jaka da mislm o tome :D
jel tako joesspappa? :-D :D
bojanol druze,alkohol je mnogo zaje*an porok,znam po mom tati-lijeci se citav zivot na svoju ruku,ali i sad kad ne smije (jer je bolestan)-ON MORA DA POTEGNE!
bjezi od toga,navrijeme!ljubim te
PER ASPERA AD ASTRA...
joesspappa

Post by joesspappa »

To RAJKO!
Pravo U Centar!

SAMO DANAS!!!
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Modesty

Post by Modesty »

klasika......od džanka do šanka....strašno,jedna ovisnost zamjenjena drugom.....ma ne,nemaš ti problem osim što ne možeš da izdržiš da potegneš :roll: :? ...kao što ex-sale reći,mi smo svoje popili.
alkohol u toliko i je opasan što je dostupan,što je socijalno prihvatljiv....pazite se i ne padajte u vlastite zamke...za bišeg ovisnika,alkohol je droga.
Post Reply