Moderator: sanela
E lelo, fakat ga pretjera...lela wrote:dobro sam, hvala na pitanju. i mani se analize mog karaktera nego gledaj sebe. ipak si ti u x puta goroj situaciji od mene. laku noc, lepo spavaj.vudd wrote:Kako si Lelo ?volela bih da mene ljudi ponekad pitaju kako sam, da li imam neki problem... gledaju me ko stenu, a nisam...
sorry, pomešala sam tvoj i samantin post. ali to ne znači da trebaš ovako da me izvređaš. i ja sad mogu tebi svašta-nešto, ali to ne vodi ničemu. pozdravljam te.vudd wrote:Da ne bude zabune,kao vudd sad ogorcen pa priziva Manitua...jok.Naslusao i nagledao sam se leli,za pet inkarnacija...Analiza:Lela je jedan nesretni stvor,koji kao gard koristi polu-pamet i karakter djubreta.Najvjerovatnije u tajinom preduzecu je zadnje govno,sexualni zivot joj zavisi od trenutnog monetarnog stanja u novcaniku.Svoje frustracije ne moze da lijeci u realnom zivotu,jer samarcine su jos uvijek glavna fora na Balkanu.Sta joj preostaje?Da nadje virtualno mjesto gdje su ljudi sa problemima.Npr.paraplegicari ili narkomani.Narkomani su joj nekako pogodniji, jer je, eto, imala ujku bla bla.Tu je lela kraljica,jer misli da je u prednosti sto je str8.Veliki zajeb lelo,jos ako dodamo polu-pamet i sve nus pojave turbo- folk ideologije...Ako nastavim dalje pisati,sazalicu se, i obrisati ovo sve
Auu, i mene stid.vudd wrote:Da ne bude zabune,kao vudd sad ogorcen pa priziva Manitua...jok.Naslusao i nagledao sam se leli,za pet inkarnacija...Analiza:Lela je jedan nesretni stvor,koji kao gard koristi polu-pamet i karakter djubreta.Najvjerovatnije u tajinom preduzecu je zadnje govno,sexualni zivot joj zavisi od trenutnog monetarnog stanja u novcaniku.Svoje frustracije ne moze da lijeci u realnom zivotu,jer samarcine su jos uvijek glavna fora na Balkanu.Sta joj preostaje?Da nadje virtualno mjesto gdje su ljudi sa problemima.Npr.paraplegicari ili narkomani.Narkomani su joj nekako pogodniji, jer je, eto, imala ujku bla bla.Tu je lela kraljica,jer misli da je u prednosti sto je str8.Veliki zajeb lelo,jos ako dodamo polu-pamet i sve nus pojave turbo- folk ideologije...Ako nastavim dalje pisati,sazalicu se, i obrisati ovo sve
Bobane ovo je ponuda kuju ne mozes da odbijes :)Ana imas extra guzoveAnAna_mo wrote:Bobane, izvoli... :butthead:
Jebote.. Nema me dva dana a ovde odmah nastade boleština../quote]Dje si Sanela,nisam te orepoznao na prvu...
vudd wrote:Dje si Sanela,nisam te orepoznao na prvu...