CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

vudd

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by vudd »

Da ne bude zabune,kao vudd sad ogorcen pa priziva Manitua...jok.Naslusao i nagledao sam se leli,za pet inkarnacija... :) Analiza:Lela je jedan nesretni stvor,koji kao gard koristi polu-pamet i karakter djubreta.Najvjerovatnije u tajinom preduzecu je zadnje govno,sexualni zivot joj zavisi od trenutnog monetarnog stanja u novcaniku.Svoje frustracije ne moze da lijeci u realnom zivotu,jer samarcine su jos uvijek glavna fora na Balkanu.Sta joj preostaje?Da nadje virtualno mjesto gdje su ljudi sa problemima.Npr.paraplegicari ili narkomani.Narkomani su joj nekako pogodniji, jer je, eto, imala ujku bla bla.Tu je lela kraljica,jer misli da je u prednosti sto je str8.Veliki zajeb lelo,jos ako dodamo polu-pamet i sve nus pojave turbo- folk ideologije...Ako nastavim dalje pisati,sazalicu se, i obrisati ovo sve :D
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Boban

Post by Boban »

Nije lose predivno jutro.Osecam da neke stvari koje su me smarale i bacale u depresiju nemaju vise efekta na mene.
sanela

Post by sanela »

lela wrote:
vudd wrote:
volela bih da mene ljudi ponekad pitaju kako sam, da li imam neki problem... gledaju me ko stenu, a nisam...
Kako si Lelo ?
dobro sam, hvala na pitanju. i mani se analize mog karaktera nego gledaj sebe. ipak si ti u x puta goroj situaciji od mene. laku noc, lepo spavaj.
E lelo, fakat ga pretjera...
lela

Post by lela »

vudd wrote:Da ne bude zabune,kao vudd sad ogorcen pa priziva Manitua...jok.Naslusao i nagledao sam se leli,za pet inkarnacija... :) Analiza:Lela je jedan nesretni stvor,koji kao gard koristi polu-pamet i karakter djubreta.Najvjerovatnije u tajinom preduzecu je zadnje govno,sexualni zivot joj zavisi od trenutnog monetarnog stanja u novcaniku.Svoje frustracije ne moze da lijeci u realnom zivotu,jer samarcine su jos uvijek glavna fora na Balkanu.Sta joj preostaje?Da nadje virtualno mjesto gdje su ljudi sa problemima.Npr.paraplegicari ili narkomani.Narkomani su joj nekako pogodniji, jer je, eto, imala ujku bla bla.Tu je lela kraljica,jer misli da je u prednosti sto je str8.Veliki zajeb lelo,jos ako dodamo polu-pamet i sve nus pojave turbo- folk ideologije...Ako nastavim dalje pisati,sazalicu se, i obrisati ovo sve :D
sorry, pomešala sam tvoj i samantin post. ali to ne znači da trebaš ovako da me izvređaš. i ja sad mogu tebi svašta-nešto, ali to ne vodi ničemu. pozdravljam te.
popodne idem u šoping, jedva čekam...
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Dobro. Lelo, ja neću baš u šoping, samo ću kupiti puder.
Potpis.
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

A ovo samo da JA otvorim jubilarnu stotu stranicu. :D
Potpis.
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

vudd wrote:Da ne bude zabune,kao vudd sad ogorcen pa priziva Manitua...jok.Naslusao i nagledao sam se leli,za pet inkarnacija... :) Analiza:Lela je jedan nesretni stvor,koji kao gard koristi polu-pamet i karakter djubreta.Najvjerovatnije u tajinom preduzecu je zadnje govno,sexualni zivot joj zavisi od trenutnog monetarnog stanja u novcaniku.Svoje frustracije ne moze da lijeci u realnom zivotu,jer samarcine su jos uvijek glavna fora na Balkanu.Sta joj preostaje?Da nadje virtualno mjesto gdje su ljudi sa problemima.Npr.paraplegicari ili narkomani.Narkomani su joj nekako pogodniji, jer je, eto, imala ujku bla bla.Tu je lela kraljica,jer misli da je u prednosti sto je str8.Veliki zajeb lelo,jos ako dodamo polu-pamet i sve nus pojave turbo- folk ideologije...Ako nastavim dalje pisati,sazalicu se, i obrisati ovo sve :D
Auu, i mene stid.
stid.gif
stid.gif (900 Bytes) Viewed 2312 times
Potpis.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Jebote.. Nema me dva dana a ovde odmah nastade boleština.. (mislim na spiku :-D )
Koji ste vi loodaci..
Ova čita pogrešne postove, odgovara nekome drugom, ovaj se nadje prozvan pa je isproziva za tri života, onda se ova izvinjava pa ispadne još gluplja u celoj priči jer na sve to doda i 'šoping, qrac palac' ? i sve u krug..
Onda se nadju još dva bisera da se druže.. (Ana i Boban).. On njoj o jednom, a ona njemu o sasvim drugom.. i onda on odgovori o nečem trećem ..
Ma bre stvarno ste nezamenjivi, maso.. :axe: :D

VolEm Vas Sve baš zato što ste tako drugačiji!! :heart:

Ja ne loše.. Kao sam se nešto posvadjala sa momkom i nismo se videli jedno 2 dana..ako ne i 3..
Možda je ružno reći, ali.. prija mi malo slobode i nerazmišljanja o obavezama prema njemu.. Nismo se ni porukama čuli.. Mmmmm..
Noćas se, ko za qrac, sve vraća u normalu..

Pozdravljam..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
vudd

Post by vudd »

AnAna_mo wrote:Bobane, izvoli... :butthead:
:D
Bobane ovo je ponuda kuju ne mozes da odbijes :)Ana imas extra guzove :)
Jebote.. Nema me dva dana a ovde odmah nastade boleština../quote]Dje si Sanela,nisam te orepoznao na prvu...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Boban

Post by Boban »

vudd wrote:Dje si Sanela,nisam te orepoznao na prvu...

hahaha Sanela znao sam da si to ti svo vreme :D
Post Reply