Hvala na komplimentima za klince,odnosno djevojku sad....
tamarra wrote:Raspisali ste se sinoć.
Vudd, htjela sam te pitati u kojoj si fazi sa psihologinjom koju si ranije spominjao (osim što ti pronalazi adekvatnu terapiju antidepresivima)? Ima li ta osoba iskustva u tretiranju bolesti ovisnosti? Imaš li mogućnosti da pronađeš dobrog doktora sa kojim bi kontinuirano radio? Želiš li to? Da li bi bio spreman za jedan dugotrajan prosces ljuštenja sloja po sloja?
Ovaj posljednji recidiv, zna li supruga (pitam, jer nisi morao ništa reći ako si se dovoljno rano vratio k sebi, uklonio sve tragove itd.)? Jeste li razgovarali o tome? Koliko ona nosi tvog tereta i može li?
Ako pitam previše i zadirem tamo gdje ne bi trebalo, ne moraš odgovoriti. Sasvim je u redu. Shvatam.
Tamarra....ova sto mi je ''pronasla adekvatnu'' terapiju antidepresivima je ustvari psihijatar.I terapiju sam sam sebi odredio,mislim...kao''Mozda bi bilo dobro da pokusam sa Zoloftom,sta mislite?''
''Pa vrlo lijepo od tebe sto se trudis,a ne da ides na konkretne stvari(smjesak)... i ja smjesak
Evo za pocetak zoloft 50 1x dnevno i xanax 0,5 4x na dan.Hoce li biti dovoljno?''(smjesak)
''More komotno 4 komada,bice ok'' rekao sam ...bez smjeska.Sa psihologinjom sam dogovorio neki sugav termin,al mi zena odmah na startu rece kako i nije bas imala iskustva sa ovisnicima tako da,....Ama zenska glavo hocu da se ispricam sa nekim.onako ljudski...jebes ovisnost...doci ce se do toga''' krenucu od lokalanog psihologa pa ako Bog da naci cu valjda negdje adekvatnog da slusa''the dark side of the vudd''
Pitas zelim li?Zelim...Spreman sam na ''ljustenje''...koza mi ionako puca i ispod se naziru demoni djecijeg ludila zamazani nadrkanom stvarnoscu i nemocu da budem.
Zena je saznala za recidiv.Nisam joj rekao na prvu...drugi dan sam jedva cekao da...pitala je''Da ti nisi juce nesto zasr...Jesam!Jebiga...''
Dva dana ne prica sa mnom .Tim nista ne dobijamo ni ona ni ja...Sutra ce krenuti kiseli osmjesi i cesci pozivi da pijemo kafu...
Nosi teret ,kako da ne nosi,jebo te.Pa kako normalna osoba koja ne konzumira ni cigarete,ima djecu sa ovisnikom koji jos uvijek pliva po govnima svog postojanja,nece nositi teret.Neizvjesnost,strah da se jednog dan necu vratiti,da ce djeca biti ostecena do kraja zivota...Sve su to teske stvari za supruznike-suovisnike
Na ovo ne znam sta da ti kazem,mogu pokusati

...ali macka ne dam,a pas je ionako pred umiranje
(Shala.ba

)
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....