NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Sagitarius

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by Sagitarius »

Ide nabolje,prizdravljam,tražim posao,
postat ću TATA u 6-7.mj. PDT_Love_09 ,zakazali smo vjenčanje na Valentinovo.
Smanjujem subutex,još neka 2 mjeseca i gotovo je i s tim,draga će nažalost morat ostat na 2mg do poroda,ne smije se skidat dok je trudna,i tako,sve u svemu,ne žalim se.Iako,kako kažu,uvijek može bolje,ali,može i gore.

Za furanje u preponu sam te pitao,jer meni su početni simptomi tromboze,bili slični tvojima.
Opet,ne želim da ti stvaram paniku,pregledat će te doktor,vjerovatno nije ništa opasno,
bitno je da nisi dirala preponsku venu.
Pozdrav i sve najbolje,u ozdravljenju i u ljubavi,kako čitam,zaljubljena si "do ušiju".Lijep osjećaj,zar ne?
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Jao e baš mi je drago što ćeš postati otac.
Mislim da ćeš biti super tata svom detetu.
Čuvaj dragu,ona je tvoje blago.
Želim vam sve najbolje...
Iskreno. :smt041
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
sanela

Post by sanela »

Pozdrav svima :smt006
Nije me bilo nekoliko dana... htjela sam se odmoriti od interneta, jer sam se sada navukla na Facebook. Našla gomilu stare raje, pa se dopisujem s njima. Maloprije sam došla kući i otvorila forum, pa me sve strah da otvaram ispovijesti, jer mogu misliti da ima krvi do koljena. Moraću malo da zavedem reda :smt079 Samo mi nemojte poslije suze liti :smt089 Ovdje možete razmjenjivati mišljenja, ali vrijeđanja :smt014 ću da sankcionišem :smt066

Nego, Sagitaurus, čestitam ti što ćeš postati otac akobogda... do tebe je da daš sve od sebe, zajedno sa svojom dragom, da dijete odrasta u normalnom domu sa zdravim roditeljima, jer svako dijete to zaslužuje.

Pepe, nadam se da ćeš biti OK... javi šta se dešava... Kako je raskorak? Pozdravi ga :)

:smt006
Ljubim vas sve PDT_Love_08
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Nego, Sagitaurus, čestitam ti što ćeš postati otac akobogda... do tebe je da daš sve od sebe, zajedno sa svojom dragom, da dijete odrasta u normalnom domu sa zdravim roditeljima, jer svako dijete to zaslužuje.
Ne bih htio ulazit u neke mistifikacije,ali čini mi se da je stigla trudnoća u pravo vrijeme,da nam da dodatni poticaj(od Nove Godine sam bez "štaka")
iron

Post by iron »

pepeljuga84 wrote:imam otok na desnom stopalu,koji boli,tako da hramljem kad hodam....KATASTROFA :!:
Meni se to dogodilo prije par mjeseci na obje noge. Isao na sve moguce pretrage, ali sve bilo ok. No, meni je i tlak bio kako treba. Dobio prvo inekciju lasix-a, a kasnije neke tablete koje sam pio svaka dva dana po jednu. Sada je ok, ali je trebalo dosta dugo da se to povuce...
sunrise

Post by sunrise »

hej Sgt

JEDAN LI, IMA OKO 37-8 GOD. JOS BRIJE, sorry velika slova, je sav natekao, od ociju, kapaka, lica, ruku,nogu, ma uzas zivi. osim toga podosta se udebljao, ja sam mislila da je to od piva ali zasto je tako sav natecen? iako nisam vise s njim u ekipi ipak je dobar decko i zabrinula sam se kad sam ga vidjela i pitam se sta se to s njim desava. sta je tome uzrok, sta ce bit krajnja pposljedica,kako mu pomoci
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Odgovara dr.Sagi :D

Ako je na heptima,može bit od njih,onako neprirodno "napušu" osobu,kao balon.
sanela

Post by sanela »

Sagitarius wrote:Odgovara dr.Sagi :D

E sad kad ovo Manson vidi, uslijedit će zanimljiva diskusija... ljudi uzmite kokice i udobno se zavalite ispred svojih monitora...
Falco

Post by Falco »

huh,..sagy,....sa zakasnjenjem,... :CEstITam :D

...postat otac ,..mora da bude nesto najvece i najveselije sto se moze dogoditi,.....
tryin" to be the best of me,...
Falco

Post by Falco »

sanela wrote:
Sagitarius wrote:Odgovara dr.Sagi :D

E sad kad ovo Manson vidi, uslijedit će zanimljiva diskusija... ljudi uzmite kokice i udobno se zavalite ispred svojih monitora...
....haha :D ...kokice su vec u mikrovalovnoj,......aj,...Sanela,.......don"t clean up,...right away,.....leave it be,....or,....read,..and let it be read,.. :D
tryin" to be the best of me,...
Post Reply