NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Moderator: sanela
Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Jebote Yugo pa imas ti finih godina da bi mogao da pricas da ces od sutra da se skidas sa Subotexa....
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Jebes Sub Mansone
Hej Yugo, dragi Sretan Rodjendan!!!!!!!!!!!!! Lijepo se provedi i zabavi i sve najbolje ti zelim u zivotu i da mi ostanes ovakav pozitiviac
Hej Yugo, dragi Sretan Rodjendan!!!!!!!!!!!!! Lijepo se provedi i zabavi i sve najbolje ti zelim u zivotu i da mi ostanes ovakav pozitiviac
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
E omladino,bas ste me pozitivno iznenadili !
Neznam zasto,ali ovde svracam prilicno rijetko,pa nisam ni vidio cestitke koje su me obradovale.Da nebi rajouno...
Hvala svima na paznji,pravo mi je drago,iskreno !
:smt038 :smt039 :smt038 :smt039 :smt038 :smt039 :smt038 :smt039
Neznam zasto,ali ovde svracam prilicno rijetko,pa nisam ni vidio cestitke koje su me obradovale.Da nebi rajouno...
Pozz ekipa.....uz kavicu i mineralnu napunjenu creatinom i vitaminima..... :drinkers:
hehe,mogu se kladit da si vec bio digao nos ccccccYugoStar wrote:E omladino,bas ste me pozitivno iznenadili !

PER ASPERA AD ASTRA...
Isss....evo i ja se napokon probudio...
Prekjucer sam prvi puta izasap van nakon cca 2 god i popio isto tako nakon tako dugo vfremena par piva....uzas!!! Jucer mi bilo tako lose da ni terapiju nisam htio piti ni nista, vec sam ostao u krevetu do danas ujutro....od danas sve po starom...ujutro terapija pod jezik, a kasnije sve po obicaju...i sada sam miran opet dvije godine....hehehe... Fuj, sada tek vidim kako je to odurno...bljak....imao sam okus u ustima kao da sam lizao stakore...hebem ti pivo....

Prekjucer sam prvi puta izasap van nakon cca 2 god i popio isto tako nakon tako dugo vfremena par piva....uzas!!! Jucer mi bilo tako lose da ni terapiju nisam htio piti ni nista, vec sam ostao u krevetu do danas ujutro....od danas sve po starom...ujutro terapija pod jezik, a kasnije sve po obicaju...i sada sam miran opet dvije godine....hehehe... Fuj, sada tek vidim kako je to odurno...bljak....imao sam okus u ustima kao da sam lizao stakore...hebem ti pivo....

- pepeljuga84
Dobro jutro svima....
Meni baš i nije dobro.
Iz nekog razloga imam povišen pritisak(u normalnim situacijama ja imam veoma nizak pritisak...oko 100 sa 60 ili 110 sa 70 a sad je skočio na 140 sa 85),ubrzan puls i sva sam otekla(zadržavam vodu),i imam otok na desnom stopalu,koji boli,tako da hramljem kad hodam....KATASTROFA
Ćale mi je dao nešto za smanjivanje pritiska, i iz6bacivanje vode,i moraću danas da uradim labaratorijske analize...Kapiram da imam neki hormonski-to bi objasnilo i gojenje(a ne jedem ništa)...
Sve u svemu-raspadam se
Ipak sa optimizmom pijem kafu(iako mi je s na tastaturi sjebano) :drinkers:
Šta ima kod vas
Meni baš i nije dobro.
Iz nekog razloga imam povišen pritisak(u normalnim situacijama ja imam veoma nizak pritisak...oko 100 sa 60 ili 110 sa 70 a sad je skočio na 140 sa 85),ubrzan puls i sva sam otekla(zadržavam vodu),i imam otok na desnom stopalu,koji boli,tako da hramljem kad hodam....KATASTROFA

Ćale mi je dao nešto za smanjivanje pritiska, i iz6bacivanje vode,i moraću danas da uradim labaratorijske analize...Kapiram da imam neki hormonski-to bi objasnilo i gojenje(a ne jedem ništa)...
Sve u svemu-raspadam se

Ipak sa optimizmom pijem kafu(iako mi je s na tastaturi sjebano) :drinkers:
Šta ima kod vas

Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
- Sagitarius
Pepe,jedno pitanje,s obzirom na simptome koje si navela?
Jesi li se ikad furala u prepone,naročito u desnu?
Jesi li se ikad furala u prepone,naročito u desnu?
- pepeljuga84
Ne,ali imam neke čvoriće na desnoj ruci-kod centrale...
Kako si mi ti?
Kako si mi ti?
Možda spava sa očima iznad svakog zla,