hvala Bogu pa nam je masta jaka a i citanje izmedju redova
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
hehhehehehhe znala sam ja da je tu trebala da bude jos koja rec bitno je da smo se razumele.
sunrise masta nam je uvek bila izrazena na poseban nacin a to citanje izmedju redova hehhehehhee obicno izazove svedju cmoka
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Omar vam nije prodao kompjuteri ne znam ko je to napisao.Imam vazne vijesti za vas OMAR CE VAM POSTATI TATA !!!!!!!!
O M A R T A T A !!!!!!!!!!!
Puno vas volim i cim popravim kopjuter sve ,sve u detalje cu vam ispricati.PU VAS VOLIM.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
ja mislila koliko je on kukao i razocaran bio da je neka nepoduzetna osoba kad gle ono sta je sad?
Kad je ova tema zapoceta s pisanjem o djeci, ja zelim uputiti KatariniS veliki pozdrav i najljepse zelje za njezinu cijelu obitelj. I, cekam slike Milosa! :smt041