Nasa draga kafica!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Josephine

Post by Josephine »

...zvrks ako ti misliš ono što ja milsim da ti misliš onda si stvarno "pokvarena"... :smt043

(...ali,priznajem,da sam htjela dodat koju "rečenicicu" ali nisam..) :D

pozz... :wink:
sunrise

Post by sunrise »

hvala Bogu pa nam je masta jaka a i citanje izmedju redova :)
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
zvrky

Post by zvrky »

hehhehehehhe znala sam ja da je tu trebala da bude jos koja rec :D bitno je da smo se razumele.
sunrise masta nam je uvek bila izrazena na poseban nacin :-D a to citanje izmedju redova hehhehehhee obicno izazove svedju :-D cmoka
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Josephine

Post by Josephine »

Živjela mašta!!!!! :D
Fanatik

Post by Fanatik »

Omar vam nije prodao kompjuteri ne znam ko je to napisao.Imam vazne vijesti za vas OMAR CE VAM POSTATI TATA !!!!!!!!
O M A R T A T A !!!!!!!!!!!
Puno vas volim i cim popravim kopjuter sve ,sve u detalje cu vam ispricati.PU VAS VOLIM.
sunrise

Post by sunrise »

ne zaboravi na obecanje, sve u detalje" ispricati :-D
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
zvrky

Post by zvrky »

Bravo Omare bravo, toliko si to zeleo i trudio se da to ispunis i gle sad omco tata hehheheehhe svaka cast majstore puno ti srece zelim :D
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sunrise

Post by sunrise »

ja mislila koliko je on kukao i razocaran bio da je neka nepoduzetna osoba kad gle ono sta je sad? :wink:
zvrky

Post by zvrky »

Da ja nista ne kontam hehhehehhee ali yato neki sve kontaju ko pravi ma daj..... aj cao
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sunrise

Post by sunrise »

Kad je ova tema zapoceta s pisanjem o djeci, ja zelim uputiti KatariniS veliki pozdrav i najljepse zelje za njezinu cijelu obitelj. I, cekam slike Milosa! :smt041
Post Reply