ZVRKY

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Luna

Post by Luna »

proci ce!
i ja sam plakala na svoj rodjendan.... Uvijek se nesto sjebem ...kasnije bude bolje ali opet. Pazi...oni ljudi koji te iskreno vole su tu
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
mise en place

Post by mise en place »

hey,Zvrks ,sretan rodjendan ,sa zakashnjenjem...izvini.
Za rodjendane obicno drmaju svi osjecaji ,nedaj se
Da si ziva i zdrava i budi dobro

puno srece

mise
Erineja

Post by Erineja »

Zvrk, razvedri se devojcice! Hajde javi se i reci nam da si ipak lepo proslavila rodjendan sa dragim ljudima. Da si dobila puno lepih cestitki, poklona ...
E, jesi li cula da ljudi pricaju da treba paziti ko ce ti prvi cestitati rodjendan? Kazu, u toku godine pratice te ono sto ti ta osoba pozeli. Posto ja znam sta ti misli osoba koja ti je u ponoc cestitala rodjendan, trebalo bi da ti ovo bude divna godina i da do sledeceg rodjendana ostvaris puuuuunooooo svojih zelja i snova. :goodman: PDT_Love_04
Jos jednom, srecan ti rodjendan! Image
Usi cu ti vuci za koji dan, kad se vidimo, a poklon saljem po kuriru. :D Image
Slobodna sam da promenim mišljenje i izaberem drugaciju budućnost ili drugačiju prošlost.
zvrky

Post by zvrky »

Evo i ovde da se zahvalim svima na cestitkama i podrsci,bilo mi je lepo bilo je i boljih dana ali zadovoljna sam ako se to moze tako nazvati,napila sam se crnog lepog vina i kasnije lepo spavala do sad i hvala vam puno :!: :!: :!: :heart: :smt113 jednu sam napunila kekeke
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
kameleon_z

Post by kameleon_z »

Ja se izvinjavam sto malo kasnim, ali nisam bila u mogucnosti da pisem. I samo zelim da kazem

ZVRKY SRECAAAAAAAAAN RODJENDAN
I SVEEEEEEEEEE NAJLEPSE
Kao tempera kisa nebo oboji. Takve je boje srce moje od kad me ne volis.
zvrky

Post by zvrky »

Hvala devojko sto promeni misljenje o meni,kekeke,zezam se hvala,jes malo zakasnila si ali nema veze,oprastam ti kekekke :D
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

Osecam se kao u nekom medju prostoru...ni na nebu ni na zamlji...ni pri sebi ni van sebe...kako to opisati? Mnogo mi se stvari izdesavalo u poslednje vreme,vise losih nego dobrih mozda mojom zaslugom,a mozda i ne...cesto se pitam zasto? Odgovor nemam...Cesto se osecam lose, psihicki lose,cesto... skoro svakodnevno... razmisljam, dokle ce to tako da bude,dokle ce me izjedati neke stvari na koje sam se sama odlucila,i zasto me bole neke stvari...znala sam da ce da boli i da nece proci tako brzo,ustvari nece proci nikada znam to...osecam...Upoznajem neke nove ljude ali...nije to to...nije to ono sto ja zelim :smt010 ! A sta zelim? Znam sta zelim,ali tome cu se samo nadati do kraja mog zivota...vise ne zavisi sve od mene,kada sam trebala da se lecim zavislo je od mene, sada....sada ne,ne zavisi od mene!
Zelim dobre zurke,zelim moje prijatelje,zelim da sa njima provodim vreme,da sa njima delim sve...da se s njima smejem i placem,sa njima zelim sve :!: A vreme ide i kao da mu se zuri negde a ja bi da malo sporije sve tece,kao da me pretice...pritiskam kocnicu ne zelim da sve prodje tek tako,ali sat i dalje svojim tempom ide...a kocnice oslabile... Sedim,pusim cigaru za cigarom i razmisljam da li sam pogresila,da li sam ja kriva za medju prostor u kom se nalazim...? Osecam se tako prazno i mracno,neraspolozenje me ubija...a smejem se...cemu se smejem? Necemu sto mi je trenutno smesno a opet...tako tuzno,jer smejem se nekim lepim stvarima iz moje proslosti,lepim trenutcima...kojih vise nema,ne mislim na trenutke kada sam bila drogirana pa mi je sve bilo lepo izanimljivo,mislim na trenutke kada mi je stvarno bilo lepo i osecala sam se zadovoljno,moji prijatelji bili su tu,bila sam ja tu sa njima,delili smo sve....a sada toga vise nema i ne znam da li sam ja negde pogresila,naravno da jesam nisam ja bezgresna,mnogo mana imam ali i vrlina.....a unutrasnji mir ruse mi neka osecanja koja nikada nece prestati. Da krenula sam boljim putem a koji je to put,gde on vodi? Ovaj put kako ga ja vidim meni nije dovoljan,ne cini me recnom,ni zadovoljnom makar malo....da budem bar malo optimista? Ne, ne mogu jer MISLI MENE GONE SVE DO VASIONE! Da li ja proganjam samu sebe...ne znam,ali znam da bol ne prestaje,tuga ne jenjava,misli se ne zaustavljaju...ja ne znam ustvari kojim putem da krenem,na jednoj raskrsnici sam bila...dugo razmisljala kuda da krenem evo krenula sam ovuda a sad eto jos jednog raskrsca sa manje pravaca ali ja stojim i ne znam gde...kojim putem sada da krenem...levo...ili mozda desno...ili da nastavim pravo....ne znam stojim i MISLI MENE GONE.... :smt090
Negde sunce sija ali gde? Tamo daleko je sunce.... :heart: tamo daleko su oci koje zelim da vidim,tamo daleko je sve....kuda da krenem... :smt102 ....
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dinela

Post by dinela »

E dokle Zvrky ?

Daj se malo skontaj majke ti mile. Drustvo, zurke ,.... Rastes, drustva se raspadaju, zurke vise nikada nece biti ono sto su bile. "Prvi poljubac davno zaboravljen, prvi dernek ko zna gdje je.... " ,
Nista vise nije, i nece biti kao sto je bilo ! To je tako. Da te ne tjesim i ne govorim ti sad da ce to doci. Ma nece. Uvijek ce osati u tvom sjecanju, ali toga vise nema. Bice drugih derneka i slicnih i manje slicnih, ali ce ih biti. Ti stari se vratiti nece. Upravu si, vrijeme ide i to je tako - NE PRAVI OD TUGE NAUKU, MAMI SVJETLO NA SLJEDECEM BRIJEGU ....

Mislis da nasi roditelji nisu imali prijatelja sa 25 i svega. I prodje. Dodju neki drugi ljudi, okupiraju nase zivote, gubimo stare,.... I sve je to tako. Ja svoju najbolju prijateljicu nisam vidjela od oktobra, a prije toga se nismo srele 6 mjeseci. Nije ona zvrky sto sam ti pricala, ovo je moja najbolja prijateljica 11 godina. Odrasle smo zajedno, visile jedna kod druge,... I sada ona zivi u Dubrovniku, studira i radi, povremeno se cujemo,... U pocetku mi je bilo neobicno i tesko. Ne mogu je nazvati da satima pricam skup telefon,... I vremenom postane lakse. Sada mi nije tesko ni najmanje, samo mi je drago kada se trebamo vidjeti.

Moje drustvo se skroz raspalo. Zajedno smo samo za Nove god. Da smo ne znam ti gdje, po svijetu, to slavimo zajedno. Ali smo se svi razisli. Sarajevo, zenica, dubrovnik, Njemacka, Holandija, udala se ozenio se....
To su stvari koje prolaze. Neces ti patiti ni za kim draga citav zivot vjeruj mi. Dajem ti jos najvise tri mjeseca patnje i to je to. Ostalo je sjeta i nista vise.

Hajd pisi, sta ti se desava, ...
zvrky

Post by zvrky »

Tri meseca? Nema sanse!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
MILA

Post by MILA »

Zvrky,
ja potpisujem sve od reci do reci sto je Dinela napisala!
Dodala bih jos i ovo:jedan veliki posao je iza tebe, odradila si ono sto je najbitnije i to je iza tebe i drzi se. Sada bi, ako mene pitas, trebalo da radis na sebi, mislim druge stvari, obrazovanje i posao. To bi bilo nesto sto treba da se desi sada, znaci skupiti snagu i napraviti plan pa ga ostvarivati korak po korak. Usmeri energiju na to.
Sto rece tvoja mama, svetske i kosmicke probleme ne mozes da resis, znaci ni ne trosi energiju na to. Razmisli o ovome.
pozdrav
Post Reply