Istinita priča o jednom životu koji je otišao u k....

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

VVV -ex prokleti

Re: Istinita priča o jednom životu koji je otišao u k....

Post by VVV -ex prokleti »

U pravu si druže, skrivao sam se, nisam znao tko čita, paranoja da se nebi otkrio moj identitet...
Hvala na lijepim željama, uzvraćam istom mjerom. A sad lagane pripreme za današnje slavlje, konačno ČIST za Novu Godinu....

Pozdrav, i sve najbolje u Novoj Godini, neka ti bude čista i sretna, zdrava i pametna.

Vanja.
Svijetlo ne može postajati bez mraka u koji bismo ga stavili
VVV -ex prokleti

Da 10 dana ili 10 meseci jedem trulu bananu je ipak bolje nego sto 10 godina jedem govna i ne vidim koliko su neukusna. I sebe ubedjujem da su najsavrsenija stvar koju sam probao, plaseci se da otvorim nos i vidim koliko sam sebi smrdim.
Genijalana rečenica, potpuno opisuje stvar...
VVV -ex prokleti

Moj prijatelj :D
Attachments
PB160253.JPG
Last edited by VVV -ex prokleti on Sat Jan 01, 2011 7:42 pm, edited 1 time in total.
selma

Post by selma »

bundek? :)
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
VVV -ex prokleti

Naravno.
VVV -ex prokleti

A ovo je moja bogomoljka koja mi je slučajno sletila na balkon početkom ljeta, prije jedno 6 godina i zadržala se kod mene skoro 4 mjeseca u prostoru za cvijeće 20cmx200cm. Slikao sam ju prilikom jednog od njenih obilnijih jela, ustvari taj bumbar je bio nešto najveće što sam vidio da je pojela. Kako je stigla jesen, lišće je požutilo, a i ona isto i samo je jednog dana više nije bilo.
Na kraju krajeva, lijepo iskustvo.
Attachments
100_2115.JPG
VVV -ex prokleti

Pozdrav svima. Malo sam češće na forumu jer mi posao to dopušta: radim od 12-19 tako da imam vremena.
A drugi je razlog rješavanje mog zadnjeg poroka i ovisnosti: CIGARETE. Nekako mi je lakše kad pišem nešto na forumu, ne razmišljam toliko o cigarama. Mada mi tijelo i mozak žude za njima, čvrsto sam odlučio da je 15 godina pušenja sasvim ok vrijeme da prestanem. Ne, nemam nekih zdravstvenih razloga(hvala Bogu) za prestankom, ali ljudi previše novaca odlazi na cigare. A i zbog posla kojim se bavim ( stručni zdravstveni savjetnik u jednoj privatnoj organizaciji), ne mogu ljude savjetovati o tome što je dobro za njihovo zdravlje a da pritom smrdim po cigarama.
Ovo me lagano podsjeća na one moje početke skidanja s heroina, samo što izostanak fizičke krize uvelike olakšava situaciju.
Od 1.1.2011. u ponoć nisam zapalio ni jednu cigaru, ali da me i dalje ne privlači lagao bih.
Najbitnije od svega je to što se veselim životu bez cigareta, bez onog ustajalog smrada u mojoj odjeći, bez trčanja u neka doba noći do benzinskih pumpi po cigare...
Vuk mi je sinoć dao par korisnih savjeta (naravno tko će drugi nego Vuk), totalno suprotnih od mojih uvjerenja i načina hvatanja u koštac s tom ovisnošću.
Samo znam da ću neko vrijeme da izbjegavam izlaske na mjesta gdje se puši (a to je svugdje), neću zamjeniti cigare slatkišima i jelom, jer ionako sam dobio u ovih 9 mjeseci oko16-17 kila otkako sam čist.
Možda vas i smaram svojim sitnim problemčićima dok vi borite bitku za svoj život. Da se razumijemo ni moja bitka nije gotova, i dalje sam ovisnik, samo što sam čist 9 mjeseci. Ali mislim da sam svoju psihu dovoljno osnažio meditacijom, jogom i pozitivnim načinom razmišljanja.
I sve je to urodilo plodom: zadobio sam povjerenje ljudi koji su mi bitni, našao sam dobar posao, riješio sam se svakodnevnog stresa i živciranja oko sređivanja dopa i čekanja dilera(fuj)...
A i mislim da se polako zaljubljujem u jednu prekrasnu djevojku, koja nema veze s nikakvim drogama (možda tu i tamo zapali joint), samo ne znam kako će reagirati kad joj jednog dana kažem što sam sve radio, kad joj objasnim zašto nemam ni jedne vene na rukama...
E da, još jedna stvar: išao sam nakon ljeta da napravim test na HIV,Hepatitis A,B,C, i ponovo pokazao test da sam bio u doticaju s virusom Hepatitisa C. Odmah odoh da uradim markere na Hepatitise, i za 8 dana se pokaže da sam apsolutno negativan na sve. To mi se desilo već drugi put, tako da ne znam u čemu je problem. Kakvi su im to testovi(oni brzi, što izgledaju kao mali testovi za trudnoću), čuo sam i od drugih ljudi da im se desila ista stvar u i stoj bolnici, a poslije se uspostavilo da su čisti(ljudi koji nemaju veze s drogama, iglama itd.)
Ništa, toliko od mene za sad, ali sigurno ću još nešto napisati danas.
Sve vas volim i pozdravljam, Vanja.
VVV -ex prokleti

Malmase, baš mi je bilo ugodno s tobom pričati danas i mislim stvarno da bi mogla malo da počneš piskarati, jer čuo sam danas da imaš puno toga za ispričati.
Nikad ne znaš, možda nekom i pomogneš na taj način. Ili netko nađe u tvojoj priči nadahnuće...Velika je to stvar (barem meni) kad ti netko zahvali na nečemu, a ti nisi ni svjestan zašto i na čemu, jer samo si iskren i pišeš svoja iskustva. Zato sam se ja bezbroj puta zahvalio svima odreda, jer da nije bilo ovih dobrih ljudi s foruma, tko zna gdje bi ja danas bio. Sve više sam nekako počeo povezivati stvari sa sudbinom. I kao da su neke stvari stvarno bile suđene da mi se dese da bih ja sad bio ovdje gdje jesam.
Malo razmisli pa javi. Možeš na PM,Skype,mail,mob...
Uglavnom, pozdravljam te i priznajem da si jedna jaka žena.

Vanja.
selma

Post by selma »

Hvala Vanjo,:)
vidimo se mi opet na kavi :wink:
Vjerujem da ti znaci forum i meni je znacio jedno vrijeme, ali sad....imam dosta prijatelja koji su se skinuli i s kojima se druzim i koji su mi podrska, a i puno onih koje licno mogu upoznati, a trebaju pomoc...tako da nemam neku posebnu potrebu da pisem, ali mozda ispovijes napisem...vidicemo :)
a i eto red bi bio da i napisem jer sam tu 4 g, a osim nekoliko onih odavde koji me vise-manje poznaju, ostali ne znaju nista...
Eto, jos malo pa me i nagovori hehe
Puno te pozdravljam i nedaj se!
A nebi ti ni skodilo da malo skoknes na AN :)
Bar odi jedan put, pa vidi...
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
VVV -ex prokleti

A znaš sve, sve sam ti rekao. A i da nije toga, opet ne mogu radi posla. Imam zajebano radno vrijeme, nikad ne znam kad ću završiti.
Pozdrav i piši nam molim te, Selma molim teeeeeeeeeeeeeee piiiiiššiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

P.S. - I molim te, naginji se kroz prozor!
Post Reply