OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

PROČITAJ ME

Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Post by PROČITAJ ME »

oooooooooooo koga tomoje oči vide... reci bolan šta mai kod tebe u zadnje vrijeme..pozdrav i tebi :wink:
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
klara60

Post by klara60 »

Pozdrav Param,
nadam se da si dobro...Pisi...
Param-parcad

Post by Param-parcad »

pozdrav,prijatelji na baterije...kod mene nema bogzna sta novo i zanimljivo.jedino sto uspesno apstiniram i otkidam se od posla,resio sam da iduce godine u ovo doba postanem milioner :) na forum ne zalazim iz vise razloga a jedan od njih je sto mi je vazduh ovde postao prilicno zagusljiv.dosadilo mi je da citam i pisem jedne te iste price...i tako,sta bih jos mogao da dodam...mislim da je"nista" sasvim prikladno.aj uzdravlje.
winston85

Post by winston85 »

Param-parcad wrote:pozdrav,prijatelji na baterije...kod mene nema bogzna sta novo i zanimljivo.jedino sto uspesno apstiniram i otkidam se od posla,resio sam da iduce godine u ovo doba postanem milioner :) na forum ne zalazim iz vise razloga a jedan od njih je sto mi je vazduh ovde postao prilicno zagusljiv.dosadilo mi je da citam i pisem jedne te iste price...i tako,sta bih jos mogao da dodam...mislim da je"nista" sasvim prikladno.aj uzdravlje.
Prvo da ti se nacestitam :D ... Nek vam je sa srecom.
Vidi, vidi...
Sta je parame, zena zavrnula m..a :-D
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Param-parcad

Post by Param-parcad »

posto sam ja poznat po svojoj kontradiktornosti i za sve sto sam infantilno tvrdio"taman posla,gde ja to,necu nikad..."naravno da mi se obilo o moju veliku(ali praznu glavu).svima je dobro poznato koliko sam kenjao po supstituciji,kao satro,ja to ne bih nikada...e pa i tu sam poj`o veliko govno(cudna mi cuda).godinama sam ja sam svoj doktor i imao sam sijaset svakakvih terapija ali ova zadnja koja je trajala 2 meseca je bila definitivno naj gluplja.
naime,evo kako sam je osmislio...resio sam da radim sa ocem i zgrnem neku kintu-mission completed!da ne posecujem forum i ne koristim net-mission completed!da uzimam"samo" 1 mg suboteksa u stilu yugostara-mission failed...ovo zadnje je presudno,kakav zajeb...koristio sam ga samo dva meseca ne bi li malo procistio haos u glavi ali kad sam stao i sa tako mizernom kolicinom naprosto sam odlepio,stvarno ne pamtim kada mi je bilo ovako lose.svi vi sto ga uzimate u vecim kolicinama i duzem vremenskom stazu,neka vam je bog na pomoci...inace,PA DE STE CRVI???STA IMA NOVO KOD VAS?
evo da promenim avatar i stavim svezu sliku cisto da vas podsetim da sam ja spartanac i bog za kompjutere i elektrotehniku.pozrav i pisemo se.
winston85

Post by winston85 »

ELEKROPIONIR...
Param-parcad

Post by Param-parcad »

UKLJUCI NAPAJANJE...
winston85

Post by winston85 »

ODBROJAVANJE POCINJE... 8)
Param-parcad

Post by Param-parcad »

IT`S A FINAL COUNTDOWN-TR-RN-TN...TR-RN-TN-TN... :)
Param-parcad

Post by Param-parcad »

sta je?nikome nije nedostajalo to sto sam ja mnogo zajeban,apstiniram i rasturam zikre kao svaki spartanac?sto ne jebem nikog dva posto,sto sam nindza a ne ko vi mindze?sto ste ljubomorni sto sam ja bog?nisam ni od koga trazio to prokletstvo,NISAM JA KRIV!!!...nije lako biti bog mogu vam reci...biti najjaci,najpametniji,najlepsi u svako doba dana...imam i ja brige svoje deco moja...i bogovi placu...smrc...mene niko ne voli...
Post Reply