OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
Moderator: sanela
- PROČITAJ ME
Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
oooooooooooo koga tomoje oči vide... reci bolan šta mai kod tebe u zadnje vrijeme..pozdrav i tebi 

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Pozdrav Param,
nadam se da si dobro...Pisi...
nadam se da si dobro...Pisi...
- Param-parcad
pozdrav,prijatelji na baterije...kod mene nema bogzna sta novo i zanimljivo.jedino sto uspesno apstiniram i otkidam se od posla,resio sam da iduce godine u ovo doba postanem milioner
na forum ne zalazim iz vise razloga a jedan od njih je sto mi je vazduh ovde postao prilicno zagusljiv.dosadilo mi je da citam i pisem jedne te iste price...i tako,sta bih jos mogao da dodam...mislim da je"nista" sasvim prikladno.aj uzdravlje.

Prvo da ti se nacestitamParam-parcad wrote:pozdrav,prijatelji na baterije...kod mene nema bogzna sta novo i zanimljivo.jedino sto uspesno apstiniram i otkidam se od posla,resio sam da iduce godine u ovo doba postanem milionerna forum ne zalazim iz vise razloga a jedan od njih je sto mi je vazduh ovde postao prilicno zagusljiv.dosadilo mi je da citam i pisem jedne te iste price...i tako,sta bih jos mogao da dodam...mislim da je"nista" sasvim prikladno.aj uzdravlje.

Vidi, vidi...
Sta je parame, zena zavrnula m..a

Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
- Param-parcad
posto sam ja poznat po svojoj kontradiktornosti i za sve sto sam infantilno tvrdio"taman posla,gde ja to,necu nikad..."naravno da mi se obilo o moju veliku(ali praznu glavu).svima je dobro poznato koliko sam kenjao po supstituciji,kao satro,ja to ne bih nikada...e pa i tu sam poj`o veliko govno(cudna mi cuda).godinama sam ja sam svoj doktor i imao sam sijaset svakakvih terapija ali ova zadnja koja je trajala 2 meseca je bila definitivno naj gluplja.
naime,evo kako sam je osmislio...resio sam da radim sa ocem i zgrnem neku kintu-mission completed!da ne posecujem forum i ne koristim net-mission completed!da uzimam"samo" 1 mg suboteksa u stilu yugostara-mission failed...ovo zadnje je presudno,kakav zajeb...koristio sam ga samo dva meseca ne bi li malo procistio haos u glavi ali kad sam stao i sa tako mizernom kolicinom naprosto sam odlepio,stvarno ne pamtim kada mi je bilo ovako lose.svi vi sto ga uzimate u vecim kolicinama i duzem vremenskom stazu,neka vam je bog na pomoci...inace,PA DE STE CRVI???STA IMA NOVO KOD VAS?
evo da promenim avatar i stavim svezu sliku cisto da vas podsetim da sam ja spartanac i bog za kompjutere i elektrotehniku.pozrav i pisemo se.
naime,evo kako sam je osmislio...resio sam da radim sa ocem i zgrnem neku kintu-mission completed!da ne posecujem forum i ne koristim net-mission completed!da uzimam"samo" 1 mg suboteksa u stilu yugostara-mission failed...ovo zadnje je presudno,kakav zajeb...koristio sam ga samo dva meseca ne bi li malo procistio haos u glavi ali kad sam stao i sa tako mizernom kolicinom naprosto sam odlepio,stvarno ne pamtim kada mi je bilo ovako lose.svi vi sto ga uzimate u vecim kolicinama i duzem vremenskom stazu,neka vam je bog na pomoci...inace,PA DE STE CRVI???STA IMA NOVO KOD VAS?
evo da promenim avatar i stavim svezu sliku cisto da vas podsetim da sam ja spartanac i bog za kompjutere i elektrotehniku.pozrav i pisemo se.
ELEKROPIONIR...
- Param-parcad
UKLJUCI NAPAJANJE...
ODBROJAVANJE POCINJE... 8)
- Param-parcad
IT`S A FINAL COUNTDOWN-TR-RN-TN...TR-RN-TN-TN... 

- Param-parcad
sta je?nikome nije nedostajalo to sto sam ja mnogo zajeban,apstiniram i rasturam zikre kao svaki spartanac?sto ne jebem nikog dva posto,sto sam nindza a ne ko vi mindze?sto ste ljubomorni sto sam ja bog?nisam ni od koga trazio to prokletstvo,NISAM JA KRIV!!!...nije lako biti bog mogu vam reci...biti najjaci,najpametniji,najlepsi u svako doba dana...imam i ja brige svoje deco moja...i bogovi placu...smrc...mene niko ne voli...