I poslije njega...ON
Moderator: sanela
Re: I poslije njega...ON

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a znaš li onu,volim plavo makar i ofarbano
- Zona Sumraka
haha...ovaj mansone, ako me pamcenje dobro sluzi ti si sretno zaljubljen, prema tome ne javljaj se majke ti...
a sargman glumi, a garant je i on plavusa ...
a sargman glumi, a garant je i on plavusa ...
zavisi iz kog ugla gledaš
.
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 12:17 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
pa pokaži joj
.
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 12:18 pm, edited 1 time in total.
- Zona Sumraka
hahahahahahha...e dobro vas je vise jbte...
.
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 12:18 pm, edited 1 time in total.
- Sagitarius
Aj molim te mani se mene i mojih stavova,pošto vidim da si nenormalno bahat.To samo pokazuje tko si i šta si.Nesigurni mali miš,koji stalno ima potrebu da se nešto dokazuje.Kome?Da je tebi tako dobar i ispunjen život,ne bi ti imao vremena za visit po forumu po cijele dane,i izvlačit postove od prije tko zna koliko.Kompleksi su tvoj problem,ne droga.Onda nađeš nekoga tko je spreman prepucavat se s tobom,pa zadovoljavaš svoj kompleks manje vrijednosti.Meni je dosad to prepucavanje bilo i zabavno,ali prešao si preko nekih granica,upravo jer nemaš ni trunke poštovanja prema nikomeMANS0N wrote:http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... a&start=45
I ovdje ,na ovoj stranici pisu tvoji glupi stavovi.Ti ces jadan ne bio da dobijes dijete,a pricas ovakve stvari.Ne znam ja mnogo,ali ovoliko sigurno znam,jadna tvojoj porodici majka sa tobom.
I ne diraj se u moju obitelj i buduće dijete,svoja izdrkavanja odi pa plati nekoj jadnici,da joj "pokažeš svoje osjećaje".
Molio bih te da me više ne spominješ,niti citiraš,jer očito nemaš drugu namjeru osim da provociraš,a na ovom forumu ima i puno ljepših stvari za čitat od tvojih bljuvotina.
Mislim da je samo pitanje vremena,kada ćeš opet iz revolta prema svima,otvorit neki svoj forum,na kojem češ pljuvat po ovome(već viđeno,zar ne?).
Pošto tvoja mora da bude zadnja,znam da ćeš i sad nešto napisati,ali srećom postoji "ignore" lista,na mojoj si od sada jedini član.