Crna reka-centar za izbegavanje

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Baba Naca

Re: Crna reka-centar za izbegavanje

Post by Baba Naca »

Opusteno, Bobane sasvim sam TVOJ ISTOMISLJENIK

Ljubi Baba
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
heroinapg

Post by heroinapg »

Neakako mi je ta rijec "iopusteno"" Barte moj i Babushka :axe: nekako zloupotrijebljena xxy puta...Imate neki 2? neki sinonim...
Modesty

Post by Modesty »

Narkić druže,kužim ja skroz tvoje bezazlena namjere i evo napraviću ti jedno glupvo poređenja da ti bezazleno može biti uvredljivo da ne kažem pprookativnili blno.
Ti naprimer oboževaš girae,nšer i smaraš da je to krljiva instrumenana i onda neko pokuša da te "nasmije i kažeti skoro pagrumentovano da gkrara nben ože di dio eocija da proizveda kao đto mioževiolina da ija to u uspoeđenju dosta drugo h instrimenata,govno od inatrmenata...mislim dov+bra je ali ali moiže se bez nje jer ima mnogo kvalitetnijih.....jel tebi to smješno,simpa i znimljivi..a što je nejgore od dve ga se koro i znanstveno mkže dokszati kao i samo postojenje Boga.
Želim samo reći da nije baš <ok sprdati se ovdje gdje se maje više svi gotivimo,svađamo ali kad zapne i podržavamo "vrijeđđati"nešto što je nekom od prrisutnihsvetinja.
maođda je opwt preozvilno shatavam ali jbgmti+o sm ja ja i ljibivm vas sve baš ovakava kava jesanm,ako vam se nw gadi :-D :wink:
narcohimno

Post by narcohimno »

otprilike sam razumeo modesty da se obracas meni i to je sve...ajde,"bogati" sutra kad ustanes i skines krmelje sa ociju umivanjem(predlazem izuzetno `ladnu vodu)pokusaj ovo tvoje remek delo prepraviti.moram priznati da to kod tebe uocavam tek u poslednje vreme...da nisi pocela opet da stondiras???ili si se razbila od alkohola???glupo je to pripisivati umoru.da si "toliko"umorna zasto bi se uopste baktala pisanjem?zar ti ne bi bilo zanimljivije da se predas carima udobnog kreveta?kako god,vidi ti to i ispravi sutra,ne bilo ti zapovedjeno.pozdrav
Modesty

Post by Modesty »

Bi rdo dagi moj ali kasnim sa rokvima,osvjetelenje u sobi mi je oačjno jer maloi spčava a nastavne jedinice slušam preko slupki

jbg kad emoram pravdat.....ivaj finansk+iski medžmemt je to0liko suhoparan da moram malo svratit do vs a kao što ekogh ne mogu palit svjetlog og mlg zlata i tipkam skoro pa u mreko......što sectiče stonda,sve i da hoču(pONEKAD POŽEMIL,NE MOU JER SAM NA BIKIČIMA A ALKOHOL NISAM NIKA VOLJA ASA JIP MENJE,,,JESNOSTASRTAVN MI NE PRIJA NI UKUS U A NI DEJSTVO)

pa tebi sam oričala srečo.....morem i ja negdje istrest savojunegativu..aj šta se buniš odmah,gunšalo jednbo :butthead:
narcohimno

Post by narcohimno »

Modesty wrote:Bi rdo dagi moj ali kasnim sa rokvima,osvjetelenje u sobi mi je oačjno jer maloi spčava a nastavne jedinice slušam preko slupki
:
ta valjda ti svetli monitor...opet slabo razaznajem pa cu ipak sacekati da skines krmelje sa okica...pozdrav draga.
Modesty

Post by Modesty »

Evo umih se upravo,soba puna svijetla...što bi želio da ti kažem :D
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Rec OPUSTENO, znaci opusteno!!!

Mod, Mod, Mod? :rolleyes:

Ljubi Baba
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
narcohimno

Post by narcohimno »

Modesty wrote:Evo umih se upravo,soba puna svijetla...što bi želio da ti kažem :D
pa,ovo sto si pisala a nije bas(najblaze receno) citko...da nisi pocela mozda da navezbavas novu tehniku kucanja stopalima?zajebava palac,a?zahvata vise slova,jebiga....
narcohimno

Post by narcohimno »

Modesty wrote:Bi rdo dagi moj ali kasnim sa rokvima,osvjetelenje u sobi mi je oačjno jer maloi spčava a nastavne jedinice slušam preko slupki

jbg kad emoram pravdat.....ivaj finansk+iski medžmemt je to0liko suhoparan da moram malo svratit do vs a kao što ekogh ne mogu palit svjetlog og mlg zlata i tipkam skoro pa u mreko......što sectiče stonda,sve i da hoču(pONEKAD POŽEMIL,NE MOU JER SAM NA BIKIČIMA A ALKOHOL NISAM NIKA VOLJA ASA JIP MENJE,,,JESNOSTASRTAVN MI NE PRIJA NI UKUS U A NI DEJSTVO)

pa tebi sam oričala srečo.....morem i ja negdje istrest savojunegativu..aj šta se buniš odmah,gunšalo jednbo :butthead:
izvini mod,sto nisam odmah skontao...u pitanju je strani jezik,zar ne?stalno pricas da se usavrsavas a meni,glupavom tek sad prodje to kroz glavu.
Post Reply