Fenix

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

nadin

Re: Fenix

Post by nadin »

narcohimno...ma kako te neću voliti...šta pričaš...čim sam se vratila s trčanja napisala sam ti post... :P :P :P ...kako je prošao susret sa zubarom...ja imam fobiju od njega...kanim se ima par mjeseci da odem ali nikako...pokušavam srediti postavke za msn ali ni to mi ne ide od ruke...Modesty,drago mi je da nije neki ozbiljan bed... :P
WHO DARES,WINS
Modesty

Post by Modesty »

harchohimno,tebe smo htjeli poštediti suvišnih kalorija posle one čokolade.... :lol: :lol: šta reće 300g od jegode auuuuu tu volim.
savjest

Post by savjest »

Još nisi instalirala msn? Ja mislio to već gotovo.Mod,i ja sam se raspisao ali post nestade.Samo se vi debljajte.Čokolade,torte,ja sam prešao na zdravu prehranu,voće i povrće.
Modesty

Post by Modesty »

EVO STARI U TO IME I JA ŽVAČEM JABUKU .....UH,NISAM BAŠ LUDA ZA NJIMA ALI PROBLEMI,JETRA I TO :cry:
nadin

Post by nadin »

...ma šta ću instalirati...jadan ne bio...samo sam živce izgubila...neće,pa neće...stvarno moram zvati nekoga da mi to sredi...ja lijepo nađem postavke,instaliram,spremim...kad ono nemam taj program koji podržava već to što mi treba...tako da sam odustala...sranje teško... :vom: ...i ja sam prešla na jabuke...one zelene,male...pojedem 3-4 pa se tješim kako je to jedna velika.. :roll: ...ali...kad bolje razmislim...idem zvati pizzeriju ako još radi da naručim jednu malu pizzu...može sve dok je u maloj količini... :-D :-D :-D
WHO DARES,WINS
kritika

Post by kritika »

Ajme Nadin,šta jede iz tebe? :?:
AJME MAMA MILA šta san loš danas,za poluditi.Pa šta je ovo?Iman neki bad feeling,sve mi kreće ka doli.
Dođe mi da skinem apstinenciju s vrata,bar kako Narcohimno kaže "još samo jednom".A di ću onda?U guzicu finu.
Težak san sam sebi,neman pojma ni zašto.
Iša san starom ulicom večeras,nisam odavno prolazia kroz nju,i sretnem starog prijatelja.Ubijen ka avion.Melje,melje kako mu je dobro,sav on u oblacima.Pa se mislim,što ja koji k...c apstiniram? I ovako mi ništa ne ide od ruke u zadnje vrime,samo neki bedovi.Baš san razmišlja Nadin,ko san ja zaista.Ni nakon droge nisan se još upozna.Samo lutam i lutam.Pojma neman di,noge me nose,same odaju.
Zatvoria san se sad doma,izgasia sve mobilne stanice i blejim.Tri godine pauze,i opet sad mislim na dop.Ka da san uklet s njim.Di je ona dobrica,lagana nesvjest.Ma biži ća,puka san.
Modesty

Post by Modesty »

Sve si dobro odradio...svaka čas..ponosim se tobom.....to je prolazno stanje,znaš i sam...sutra je novi dan i obećaćemo si da se sutra nećemo drogirat
nadin

Post by nadin »

...ne razbijaj glavu glupostima...baš kao što Modesty kaže...sutra je novi dan...sasvim je normalno da ti se te misli motaju po glavi...svima nam je tako...kad mislimo da smo pobjegli zlu...ono stoji iza vrata i čeka našu grešku...misli na ono pozitivno što si uradio za sebe u te tri godine...najlakše se vratiti drogi...a šta poslije toga...ne postoji pilula za jutro poslije kod nje...
WHO DARES,WINS
nadin

Post by nadin »

...danas sam u stanju...prema dolje...nevjerovatno kako ovo jbn vrijeme utiče na mene....jučer sunčano...danas sivo,depresivno,nikakvo...i moje raspoloženje se povodi s vremenom (izgleda)...gledam kroz prozor...drveće uzgleda jadnije od mene...recidiv mi stoji iza vrata...sama sebi slažem neke spike utjehe...ali ne ide...kontam mogla bi bar neku tableticu popiti da se malo oraspoložim...ali gdje će mi biti kraj...valjda na kraju... :-D ...patetika bez trunke inteligencije...
WHO DARES,WINS
kritika

Post by kritika »

A,prijo moja,šta da ti rečen,u istim smo govnima.
Post Reply