jos jedna ispovest

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

narko

Post by narko »

zajebi curu... ima ih horde... ako te ne razumije, ne zaslužuje te... misli na sebe brate u ovom trenu, jedino to ti treba...
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

razumem ja sve to ali stalo mi je do nje ali ona to nece da shvati,a sto se tice praznjenja to bi mi bas dobro doslo ali nogu sam povredio skoro pa ne mogu nista fizicki da radim,a ovo vreme ubija,kisa neka odvratna
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
malena_maca111

Post by malena_maca111 »

reci mi samo kako se sada osecas kad si primo blok? jel jos mislis puno na dop? A je..s curu,,imaju i druge majke lepe kcerke..i izvini sto sam na pocetku bila gruba prema tebi, sada si dokazao da si izdrzao..svaka cast i samo nastavi dalje.
dope_sweet_dope

Post by dope_sweet_dope »

CRNA ZENA U CRNO ZAVILA ME...bas je ta pesma pevala kad sam jednom na plazi sedeo sa CRNKINJOM I ONA ME OGRNULA CRNIM PESKIROM....hehe...
ako joj je stalo razumet ce...a ako nije...kao sto narko kaze...iamju ih horde...bit ce cura veruj..
nenormalan-a-lud

malena_maca111 wrote:reci mi samo kako se sada osecas kad si primo blok? jel jos mislis puno na dop? A je..s curu,,imaju i druge majke lepe kcerke..i izvini sto sam na pocetku bila gruba prema tebi, sada si dokazao da si izdrzao..svaka cast i samo nastavi dalje.

pa ne mogu da kazem da ne mislim uopste na dop ali ne mislim u tolikoj meri kao sto sam mislio kad sam bio bez bloka,sad sam ravnodusan,znam da ga ne mogu uzeti i pomiren sam sa time i osecam se mnogo bolje
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
narko

Post by narko »

vidi blok je ropstvo koje oslobađa od ropstva... znam da zvuči kao oksimoron... ali nije , jer onaj dan, kad se osjetiš spremnim, a samo ti češ to znat, jednostavno češ skinut blok... i ako budeš do tada sredio želje i strasti u glavi... ma brate nema boljeg osjećaja nego skulirano proć pored starog dilera i nasmijat mu se s visoka... vjeruj mi, ovo što radiš vrijedi truda...
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
nenormalan-a-lud

hvala brate,jedva cekam taj dan,veruj mi

Mesha Selimovic
dope_sweet_dope

Post by dope_sweet_dope »

TAJ DAN JE ISUVIZE BLIZU..VJERUJ...
JOS MALO BURAZ....
SVE NAJBOLJE...pozz
nenormalan-a-lud

hvala brate,ja znam da taj dan nije blizu ali znam da ce doci,a ti se pazi sutra,ja sutra uglavnom necu biti tu ,ujutru idem na komisiju da mi produzi bolvanje a popodne idem malo do grada,pa petak,ludilo :)ali ti se pazi sutra,ako se za..ebes,neces me razocarati,ali ce mi biti jako jako krivo

Mesha Selimovic
cokapeace

Post by cokapeace »

Držim ti fige ...u jurnjavi sam ,ali ti ,ipak šaljem gomilu smešaka za još jedno dobro jutro :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D -ZA TEBE I SWEETYja!!!!!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Post Reply