I'm Free

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

cokapeace

Re: I'm Free

Post by cokapeace »

And we love you too :D :lol: :lol: :D :D :D !!!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
bojanol

Post by bojanol »

Kako se osećam?
Pa lagao bih kad bih rekao da sam super. Nisam super. Osećam se po prilici loše. Pre neko veče jedva izbegoh recidiv. I to onaj pravi, heroinski. Jedva. Malo je nedostajalo. Bio sam poluubijen, vraćao sam se kući u sitni sat sa još jednim..., malo je reći bivšim, jer biti bivši, znači biti kao Sale-Ex, ako je i on bivši. .... ovaj, kao ni ja, nije ni blizu tome. Smrzao sam se. Očajnički sam, onako polu pjan zakukao, treba mi heroin. Prošlo je 18 meseci i još par dana, i ... ne vredi. Posle svega, svog sranja, osetim, zove me. Trgnuo sam se, pričao posle sa par dragih osoba, smirio se...... Dokle. Probaću da se kontrolišem, trebalo bi da je lakše posle toliko vremena, ali.... Ljudi stvarno sam na ivici. Nije samo pajdo u pitanju. U pitanju je moj život. Nije meni loše, čak šta više. Ali, čujem ga.
Stvarno ću se truditi da ne pokleknem, ali..... ništa ne mogu da obećam.
Ne želim podršku, jer nikad je nisam ni tražio, nikad. Ovo je moja borba. Nadam se da ću uspeti. Ali, opet, ništa ne obećavam.
P.S.
Zadnji album Discipline Kičme je do jaja.
Pozdrav. I jedna opaska. Ovaj forum se, čini mi se pretvorio u forum smajlija.
saša-ex

Post by saša-ex »

Tja, ponekad sam sebi zvučim kao neki deda ali neke stvari u gudriranju imaju matematičke konstante, skoro su pa kao neki zakoni (u ogromnoj većini slučajeva), pa ih se i treba pridržavati...Alkohol bar prve dve godine nikakao, vutra, tablete, bilo šta drugo-NIKAD VIŠE...Postoje jasni razlozi zašto je to tako, mišljenja sam da drugačije ne može,ukoliko neko stvarno hoće da se skine.
Bojane, šta da ti kažem što već i sam ne znaš...Prava borba nije da prestaneš da uzimaš nego da ostaneš čist. I ne samo to, nego i da u tom "novom" životu budeš srećan i ispunjen...Idealnog i univerzalnog recepta nema...Znaš kako je meni uspelo. Isto tako ovde ima ljudi koji su to uspeli na neki drugi način. A ti nemoj da kenjaš, nego glavu gore i bori se. Previše si toga preturio da bi se sad zezao.Jer ulog je tvoj život. I bilo bi vrlo glupo da ga izgubiš...
SAMO CEO ŽIVOT...
bojanol

Post by bojanol »

Hvala Sale, mnogo sam razmisljao o svemu shto si do sad napisao i skapirao sam da si potpuno u pravu, cak sam se nashao i u nekim postovima Joespappaaaa, kapiram da mi rovca, ili kako vec i pravi to shto u poslednje vreme malo preterujem sa alkoholom i marihuanom. Trudicu se da ne pokleknem i da batalim ta sranja, kao i drugove koji bez obzira na to shto su cisti neko vreme, nagone ovo moje debelo dupe na misli tipa "ma samo josh jednom, pa nek ide zivot" .Svestan sam da bi on stvarno i otishao, ali u onom pravcu u kom niko od nas ne zeli. Mnogo pozdrava.
joesspappa

Post by joesspappa »

Bojane, gledaj malo i drugachije na stvari. NISI PAO. Spotakao se mozda jesi, mozda ti je odvratan osecaj, ali nije nishta crno. Nije ni belo. Svet je uglavnom nesto izmedju. Zivot je sharen. Samo ga treba pogledati bolje. Bez preterane filozofije.
Podrzavam tvoju odluku da batalish i prijatelje, ako treba, zarad visheg cilja. Tvog zivota. Naravno da je alkohol vrlo losh. Kao i vutra. Ako nishta drugo samo ti slabe volju. Olenjuju. Zatupljuju. Budi ostar. Prema sebi. Prema drugima. Ti si u pitanju. Nije flasha pica, joint, ni neko od tvojih "prijatelja". Svako od njih ima zamenu. Ti imash samo sebe. I svoj zivot u rukama. Nezamenjiv i jedan jedini.
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
bojanol

Post by bojanol »

Joesspappa, osecaj je stvarno odvratan, zadnjih 2 meseca sam stvarno preterivao sa vutrom, pomislio u par navrata, ma cool, nishta se nece desiti i eto u jednom momentu, kazem ti, dok sam ishao kuci onako napushen i polu pijan me je stiglo. Cak sam i krenuo prema kraju u kom zivi lik koji mi je u zadnjih 2-3 godine prodavao pajdo. Na tren sam sve zaboravio. Cak i kad mi je onako krvnichki stezao ruku i govorio kako ce njegovi pit bullovi imati shta da jedu, mesec dana. Nisam pao, ali bilo je blizu. Podelio sam taj osecaj sa josh par dragih osoba, bishu devojku sam nazvao josh to veche, evo i sad ovo shto pishem je nishta drugo do to, da cujem ono shto dobro znam i sam, alkohol i marihuana definitivno vode ka heroinu, bar kod mene. Bilo mi je smeshno kad sam u par tvojih i Saletovih postova prochitao isto to shto sad i sam pishem. NIje da ja to nisam znao, ali onako napushen.... Thanks a lot.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Jebiga. I ja to isto znam. Mene alkohol vraca nazad, vutru ne konzumiram. Standardni izgovor mi je da bih kad izadjem uvece riknuo od dosade ako ne bih pio... (Prilicno jadno.)

Aj, drzi se.
bojanol

Post by bojanol »

dZihan & Kamien - The dZihan & Kamien Orchestra - Live In Vienna.
Ko moze nek' nabavi ovaj album. Alo brate, bosanac, a nije u fazonu koji se ovde, na ovim prostorima obicno podrazumeva kad kazesh - BOSANAC. Volim ja bosance.
Zezam se, stvarno je ovo dobro. Mozda bi Sunrise mogla da pomogne, kapiram devojka je iz Vienne, ali gde je ta cica????? Nema je. Shteta.
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

:D :D :D :D :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Ćao, slažem se sa Josseppapom u vezi prijatelja, spominjem ti to iz iskustva......ja ti želim sve najbolje, ali moraš i ti sam to sebi željeti da bi uspio riješiti se trave i alkohola, znam da ti je super kad si haj, ali isto tako ti može biti dobro i bez toga,to i sam znaš, ja ti samo to napominjem jer i meni ostali tako isto govore i kod mene pale njihove riječi, potrudi se brate da i na tebe djeluju riječi, a ne vutra i cuga......drži se....ti to možeš....osjećam da ćeš uspjeti, ustvari znam da hoćeš......uz tebe sam i uz sve nas koji smo u govnima......mnogo pozzzzzzz :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Post Reply