Sta da radim?

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

Dragana

Post by Dragana »

...
Last edited by Dragana on Sun Nov 23, 2008 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
milijana

Post by milijana »

Malecka u slicnoj smo situaciji s tim sto sam ja poluovisnik.
Nego hocu da ti kazem da je moj dragi dobio tri meseca zatvora za 0.33gr dopa,nasli ga overenog sa špricem u ruci.
Ali to je bilo za vreme sablje kad su poostreni zakoni,a i on nije hteo da prizna od kog je kupio pa nisu mogli totalno da sjebu dilera i izgleda da su ga za to kaznili.
Sad je ulozio zalbu,nada se da ce mu suditi po ovom novom blazem zakonu pa da dobije neku uslovnu.
Sve u svemu:nista bez advokata!
Dragana

Post by Dragana »

...
Last edited by Dragana on Sun Nov 23, 2008 5:01 pm, edited 1 time in total.
Image
Dragana

Post by Dragana »

...
Last edited by Dragana on Sun Nov 23, 2008 5:03 pm, edited 1 time in total.
Image
leona

Post by leona »

Pa za to moraš imati neki anti-virus program, probaj instalirati neki od besplatnih, npr AVG antivirus ili CA.
Dragana

Post by Dragana »

Ma imam ja antivirus kasperky...ali mi trazi anti-spam! A njega moram da kupim on-line da bi ocistio! :!: :? :wink:
Image
{RUBIN}

Post by {RUBIN} »

ad-aware personal edition ce resiti tvoj problem
Cessante causa cessat effectus.
sunrise

Post by sunrise »

hej, to nije nikako dobro sto se igra s bijelim, pogotvo sto ti je vec jednom dokazao da se tim putem sjebao. To nije ok, u biti ono kao kanta za smece, ako ne moze zuto onda makar nesto drugo sto sve svodi se na isto.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Magy

Post by Magy »

E, a kako to da cesce zene trce, trude se i kidaju zbog muskaraca, konkretno u situacijama kada je on navucen pa se vraca tome, a ona ga ne ostavlja...? Muskarci su redje spremni da se toliko zrtvuju ako smem da primetim. Ili oni mozda manje pricaju o tome. Ne znam.
U svakom slucaju, izvinjavam se sto ovako iz nevezuse napisah ovo, ali mislim da je to malo cudno, pa ako neko misli da dobro zborim, nek' kaze nesto. Dragana na primer, ovo je njena tema.
too weird to live
too rare to die
sunrise

Post by sunrise »

Magy, kod mene je obrnuto. Kod mene je moj decko taj koji drogu nije okusio cijeli zivot i svo vrijeme je bio uz mene, sve probleme i krize i sranja prolazio samnom. Kad bi bila u bolnici dosao bi me vidjeti svaki dan. Kad bi ga nocu nazvala i rekla da ne znam ni di sam, ni kako doci kuci, kad nisam bila u stanju procitati ulicu gdje se nalazim on je biop taj koji me trazio i cekao. Kad bi pala u kupatilu on je obijao vrata i samnom stajao pod ledenim tusem dok ne dodjem sebi. Kad me ne bi bilo kuci on me cekao vani, na ulici ili ispred tramvajske stanice dok se ne vratim. Kad me brat vratio u Hrvatsku i istovario kao kofer i rekao da me vise ne zeli imati pored sebe kao brigu, moj decko me vratio nazad i uzeo mi novi stan i opet probao srediti moj zivot.
Mozda su muski takvi da im je teze pricati o tim problemima, no ima i zenskih i muskih suovisnika.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Post Reply