bad luck ili bedak?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

tako i moja keva je plakala kad smo gledali Arkanovu sahranu... nije joj zao Arkana, nego kad videla da svi placu i njoj je zao.
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
Sonja

Post by Sonja »

raskorak wrote:Sonja, odakle tebi pravo da mi se obraćaš tim tonom?
Da li sam ja odgovoran za smrt tvoga oca, jer i sam pijem?
Na osnovu čega si zaključila da sam ti se podsmevao?
Što se emocije tiče, da li se ti ili bilo ko od vas sjebe kada u dnevnim novinama vidi umrlicu osobe koju ne poznaje?
Ja, isto kao i ti imam svoje boleštine, ali se ne trudim da ljudima solim pamet apropo neosnovanih konstrukcija do kojih si mogla doći čitajući moje postove.
Takođe, u jednom od svojih prethodnih postova na ovoj temi si pomenula manipulacije. Srce, dušo, džigerice moja, koga ti želiš da izmanipulišeš?
Za kraj, ovaj forum ne posećujem da bih se prepucavao sa nekim, jer su internet forumi poput specijalne olimpijade: čak i da pobediš, i dalje si retard.
raskorak
Ti ni ne znas kakav je moj ton jer ne cujes moj glas.
Ne pricam o ocu da bi ti GLUMIO osecanja, vec mozda da bi izvukao neku pouku.
Deo zavisnistva je da sve vide kao prepucavanje.....NI POMISLILA NISAM!!!!!
Mislim samo da si jako nesrecan.....ali i da pokusavas da skrenes paznju na sebe nekim poetskim izrazavanjem i glumljenjem neke dubokumne kosmicke neshvacenosti. Svi smo ovde jedno, ali ti treba da shvatis da ti nije nista gore nego svima nama ovde koji prolazimo ili smo prosli neke stvari....A ti upravo to ne kapiras jer svaki zavisnik misli da se samo njemu neke stvari dogadjaju.
Tim lepim pridevima mozes da mi se obracas bez ironije ili u slucaju da si toliko usamljen pa ti fali da nekome tepas.
ja ponajmanje trazim sazaljenje a o ocu pisem samo kao o poucnoj prici i ama bas mi puca da li sec ti izvuci nesto iz toga ili ne.
Da sam htela sazaljenje ne bih se obratila tebi.

Sve najbolje,

S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Sonja

Post by Sonja »

raskorak wrote:Još jednu stvar bih da spomenem. Sonja je pomenula kako bih trebao da razmišljam o posledicama. Draga moja Sonja, problem i jeste u tome što se kod nas ljudi uglavnom bave posledicama.

Ti si needukovan zavisnik i to se vidi. Ako sedis i mislis koliko si u govnimja zapasces u jos veca, ljudi i ne mogu da podnesu sta su radili za vreme bolesti zato se mnogi i vracaju.
Samo kazem da idemo dalje i boze, pa naravno da se treba baviti posledicama, jer da si se ranije bavio njima ne bi bio ovde gde si sada, a manje vise svi mi imamo posledice a to je trnovit put koji treba preci ka zalecenju.
I veruj mi, to je moj stavm, ne trudi se dalje, mnogo sam edukovanija od tebe bar u tom delu price i neces isfurati kako neko treba da lupa celom po tastaturi i razmislja u kakvom je bedaku, umesto da razmisli sta je sledeci korak, koja ce posledica biti neceg loseg i sta treba da uradi da do toga ne dodje.

Mozda ja nisam na ovom forumu omiljena, ali ko zeli da me cuje mislim da ima da cuje dosta toga.....

kako god.........misli da si sam i zivi u utopiji ili prihvati ruku i skapiraj da se svi borimo sa istim sranjem POSLEDICAMA!!!
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Sonja

Post by Sonja »

raskorak wrote:Još jednu stvar bih da spomenem. Sonja je pomenula kako bih trebao da razmišljam o posledicama. Draga moja Sonja, problem i jeste u tome što se kod nas ljudi uglavnom bave posledicama.
vama se4 ljudi ne bave uopste jer ako ti to neces niko i ne moze da se bavi tobom i ako cekas da se neko bavi tobom mnogo gresis! moze da ti pomogne i podrzi te, ali ti si taj koji se prvenstveno mora baviti sobom....kapis....... :(
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
sanela

Post by sanela »

Sonja wrote: Mozda ja nisam na ovom forumu omiljena, ali ko zeli da me cuje mislim da ima da cuje dosta toga.....
Ponekad je istina toliko teška da ljudi više vole da je ne čuju... Mada je neizbježno da je neko kaže. Ja volim čitati tvoje postove, jer skoro uvijek naučim nešto novo. I mislim da je tvoje prisustvo na ovom forumu jako važno i zato samo naprijed...
sunrise

Post by sunrise »

Ne ulazim u pricu izmedju tebe i raskoraka....no, meni si full ok i volim te citati i imas sta za reci. I jedino ako ostanes iskrena i direktna ostat ces dosljedna sebi no ti to vec znas pa da ja ne blabla to much
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
raskorak

Post by raskorak »

Za početak, o posledicama. Ne govorim o sebi, i tome kako sam ja sjeban, već generalno o društvu koje se bavi posledicama svakog sranja, a niko ne razmišlja o uzrocima. To sam rekao.
Poetsko izražavanje? Nisam ja na pesničkom takmičenju da bih imao potrebu za time. Tako kucam jednostavno. Ako si ti to protumačila kao poetiku, shvatiću kao kompliment.
Dobro, edukovanija si od mene, ok... Jesi li nahranila malo svoj ego?
Niti sam duboko nesrećan ni usamljen, niti želim da se iko bavi mojom psihom, to najmanje.
Nego, Sonja, ja sam došao do jednog zaključka. Ti si izgleda potajno zaljubljena u mene, čim toliko razmišljaš o meni i opsesivno odgovaraš na svaki moj post. Da li da bi dokazala nešto ili nešto treće ne znam, niti u to ulazim.
Toliko...
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

hahahhahahahaha
elzi

Post by elzi »

Jesi li ti zaljubljen?