I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

7474

Re: I poslije njega...ON

Post by 7474 »

Pawa wrote:Sanela cini mi se da je, zbog onoga sto zelim da napisem, prikladnije na ovoj temi da te citiram.
sanela wrote:Tess je banovan, nakon upozorenja.
Vudd je želio biti banovan. Želja mu se ostvarila.
Ne bih da ti se mesam u posao, ali po meni na forumu postoje ljudi koji su jos uvek tu a odavno su, zbog svojih supljih prica, vredjanja i tome slicnim stvarima, trebali biti banovani.
Mislim da si oterala ljude koji su drzali forum zivim i sa kojima se imalo sta pricati. Ko nije razumeo njihov humor nije morao ni da ih cita niti da se upusta u bilo kakvu pricu sa njima.

Vudd jako mi je zao sto nisam procitala tvoju ispovest do kraja.
Mislim da si ovde jedan od malobrojnih koji je imao sta pametno reci i iz cije su se zivotne price mogle izvuci mnogobrojne i sjajne pouke.
Postovala sam i cenila tvoju iskrenost i mislim da ces, sem meni, mnogima na forumu nedostajati.
Ali ko zna, mozda je tako i bolje... Kao sto Tamarra rece nije sve u forumu ima nesto i u facebook-u :)
Mozda je i doslo vreme da prestanes da kopas po proslosti pricama o narkomaniji i posvetis se lepsim stvarima u zivotu i ljudima koji ti znace.
Od srca, tebi i tvojima, zelim svu srecu ovog sveta i sve najbolje.
Cuvaj se i budi dobro i dobar :smt058

onda, valjda SUTRA! (ako ne izadje datum, ovo gore, citirano, je pisano 29. januara)
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Pawa

Post by Pawa »

Tako bi trebalo, ali sta znam...
Mozda mu je produzena kazna zbog loseg vladanja (upadanja na forum pod drugim nickom) :)
Bolje da pitam :)
7474

Post by 7474 »

Pawa wrote:Tako bi trebalo, ali sta znam...
Mozda mu je produzena kazna zbog loseg vladanja (upadanja na forum pod drugim nickom) :)
Bolje da pitam :)
daaaa, to će ti fina and ljubazna Sanela sigurno odgovoriti!!

ha ha ha ha, Pawa i ti si počela da odlepljuješ uz nas!!!!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
sanela

Post by sanela »

7474 wrote:

!
Šta hoćeš da kažeš ovim što si napisao? Ha, Nikajlo? :smt047
A vudd-u će Avdija danas da skine ban.
vudd

Post by vudd »

Paaaa ....Dobro vam vece dragi moji narkomani,i nenarkomani :D .Kako ste?Kakvo je vrijeme?Kakve su vene?....
Nakon ove teske kazne,dozvah se(djelimicno) pameti i kulture.Trudicu se da budem sto kulturniji,tolerantniji prema glupostima koje svi radimo,pisemo...Necu vise psovati niti upotrebljavati rijeci kao picka, kurac,supak,jebem ovo-ono...Trudicu se smajlicima i frazama podrzati svaciju borbu da se izadje iz ovih gova...pardon...situacija.Pretvaracu se da mi je svejedno kad Bora Dugic izigrava Ian Anderssona....

Zelio bih da zahvalim svim ljudima koji su pokazali negodovanja zbog banovanja.Iako mislim da sam kreten,ljakse i tvrdoglavi stvor,da se bezveze palim na uvrede i nerazumjevanje drugacijih ljudi...lijepo je procitati da neko moze izvuci bilo kakvu pouku iz ovog mog pisanija .
Kod mene ima svasta ponesto.Krenuo sam sa antidepresivima(j....ih onaj ko im dade ime,izvinjavam se na ''j.....'')Nisu prosljakali,a dali ce pojma neznam...Sa kcerkom sam uspostavio kontakt.Iskrenost i povjerenje je u povoju tek,ali...radimo na tome.Planiramo da ljeto provedemo zajedno na nekoj gotivno-relaksirajucoj lokaciji.
Na fejsu me pronasao i lik kojeg sam ja navukao,koji je sa mnom prosao Golgotu Ciriha i raznoraznih sr...situacija.Momak je jos uvijek u problemu.Rekao sam mu da me grize savjest i da osjecam krivicu..bl bla bla...Rekao je da je ok i kao''Tak'a je sudbina'' i vidim da nista nije skontao.Poremetilo mi to malo ravnotezu,jer...bio mi je kao brat.Trebali smo da se nadjemo u BG,znam da bi bilo lose u svakom slucaju.Tu mi je u pomoc priskocio tess(to je onaj lik sto je banovan iz nekih misterioznih razloga :D )jednom obicnom recenicom....Tess je ok,jako motivisan i nakon vikenda veceras se vratio na kliniku..
Eto... to bi bilo to.Davljenje u krtkim crtama.
Ah da...pozdravljam i one kojima nije drago sto sam odbanovan :)
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
saša-ex

Post by saša-ex »

Bora Dugic...svira li svira....
Dobro dosao vudd.
SAMO CEO ŽIVOT...
sunce polako izlazi

Post by sunce polako izlazi »

Super što si opet tu,nedostajao si sa svim svojim manama i vrlinama!
Pawa

Post by Pawa »

Dobro vece, sto bi rekla Milka Canic :)
Kako si kaznu odlezao bez dana pomilovanja, evo malo muzike za dobrodoslicu :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7EGw4HYTcyo[/youtube]
7474

Post by 7474 »

sanela wrote:
7474 wrote:

!
Šta hoćeš da kažeš ovim što si napisao? Ha, Nikajlo? :smt047
A vudd-u će Avdija danas da skine ban.
da te mrzi da tipkash. uglavnom!

well come, vudd!
shta, video si tessa? chuli se?
YugoS

Post by YugoS »

Zipa misha ?! :D

Vidim nisi losh,sto me raduje.
Budes li pisao k'o clan Lige mladije Lingvista...e jebiga onda.

Dobro dosh'o Domacine !

:D
narkoman sam al' najlepsi.
Post Reply