Pawa wrote:Sanela cini mi se da je, zbog onoga sto zelim da napisem, prikladnije na ovoj temi da te citiram.
Ne bih da ti se mesam u posao, ali po meni na forumu postoje ljudi koji su jos uvek tu a odavno su, zbog svojih supljih prica, vredjanja i tome slicnim stvarima, trebali biti banovani.sanela wrote:Tess je banovan, nakon upozorenja.
Vudd je želio biti banovan. Želja mu se ostvarila.
Mislim da si oterala ljude koji su drzali forum zivim i sa kojima se imalo sta pricati. Ko nije razumeo njihov humor nije morao ni da ih cita niti da se upusta u bilo kakvu pricu sa njima.
Vudd jako mi je zao sto nisam procitala tvoju ispovest do kraja.
Mislim da si ovde jedan od malobrojnih koji je imao sta pametno reci i iz cije su se zivotne price mogle izvuci mnogobrojne i sjajne pouke.
Postovala sam i cenila tvoju iskrenost i mislim da ces, sem meni, mnogima na forumu nedostajati.
Ali ko zna, mozda je tako i bolje... Kao sto Tamarra rece nije sve u forumu ima nesto i u facebook-u![]()
Mozda je i doslo vreme da prestanes da kopas po proslosti pricama o narkomaniji i posvetis se lepsim stvarima u zivotu i ljudima koji ti znace.
Od srca, tebi i tvojima, zelim svu srecu ovog sveta i sve najbolje.
Cuvaj se i budi dobro i dobar :smt058
onda, valjda SUTRA! (ako ne izadje datum, ovo gore, citirano, je pisano 29. januara)