Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Vlado_M

Re: Idiot

Post by Vlado_M »

Zivot pravi romane, mi ih samo zapisujemo... Mislim da cu cijelog zivota navijati za kojota, a protiv price trkacice. I mislim da se moze sa tim zivjeti, a biti cist :). Znam, naravno, sta si zeljela reci. Mozda ne moramo bas toliko mijenjati poglede na svijet oko sebe. Nije problem u nacinu kako dozivljavamo svijet, vec u tome kako dozivljavamo sebe.

Yugo, inteligencija je otezavajuca okonost u tom smislu da mi je pruzala mogucnost da se bolje maskiram. Imao sam bezbroj maski na licu. Ove stvari koje si ti nabrojao o meni, a licno me poznajes, su opet najvecim dijelom maske i sminka. Ispod povrsine stvari stoje drugacije. Ispod povrsine smrdi na septicku jamu :).

Cross, svaka cast da si iz moje price uspio zapamtiti onoliko detalja :). Valjalo je procitati 90 stranica, makar bile rasporedjene i na beskrajnih 4 i po godine... Ne osjecam se kao da imam pogacu na stolu.

Vlado je ispraznio mozak i ugasio mobilni fon. Bez toga odoh na nekoliko dana na planinu. Pozdrav svima i hvala na podrsci, kritikama, misljenju... Citamo se i to.
lela

Post by lela »

YugoS wrote:Kako covjek vidi tudji zivot i rjesenje problema tog covjeka da je to zabrinjavajuce.Svoj problem skoro nikada.

Idiotu nista ne fali.
Skolovan je,posao ga ceka jer je skoro pa nezamjenjiv u firmi.Finansiski ne zavisi ni od koga.
Ima sklonosti prema sportu i to ga uveseljava.
Bog mu je dao talenat da zivi od hobija.Pise k'o lud.
Nacitan,nazivljen i solidno izgleda.Svi preduslovi za pokupit' djevojku.

Da ne nabrajam kvalitete Idiota jer su i ovi sasvim dovoljni.
U cemu je fol,normalan covjek bi se zapitao?!

Odgovor je u postu posvecenom Temelju...i u stepenu inteligencije,koja u ovom slucaju predstavlja otezavajucu okolnost!

Zivio ti meni brate Vladimire!
:D
ne bih rekla da mu ništa ne fali... ima sve sem onog unutrašnjeg zadovoljstva, koje je u stvari i najbitnije. džaba inteligencija i sve pare ovog sveta ako čovek nije ispunjen, tj. srećan.
između ostalog pričam i o sebi. naizgled imam sve i mnogi mi zavide, a u stvari nemaju pojma.
YugoS

Post by YugoS »

Pa o tome i pisem lelo.
:idea:
narkoman sam al' najlepsi.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Dobro, ne bi valjalo sad promasiti temu ili nesto. Nisam ja od onih uplakanih intelektualaca koji kao traze smisao ili nesto... Ma jok. Jebes smisao i jebes ljude koji ga traze. Jebes i komune... Emocionalni problemi koje imam se vrlo lako mogu opisati. Jasni su, ako je to uopste moguce reci za nesto sto je apstraktno. Suvise su licni da bih o njima tupio na forumu.

A najvise od svega mi je potreban novi identitet i zivot. To su stvari koje se ne mogu dobiti promjenom radnog mjesta i prebivalista... KAd mi se usmrde noge poslije basketa, da bih kao covjek mogao izaci, a da opojnim mirisima ne ubijam ljude oko sebe, nije dovoljno da promijenim patike. Mislim, mogu ja njih promijeniti, ali smrad ce i iz novih za nekoliko minuta poceti da kulja i ubija neduzne... Noge se moraju oprati.

Ne moze se reci da je kod nas narkomana samo ovisnost onaj smrad koji ubija. I ovisnost je posljedica. Treba otkloniti uzroke. Treba oprati licnost.

Ajd, valjda smo se dovoljno nasrali na ovu temu. Poceo sam da zvucim kao Dr Frojd kad se kvalitetno nasmrce i pocne da prosipa svoja psiho sranja... Vlado ode u komunu jer mu je pun kurac sopstvenih sranja. Provalio je i da dno ima dva nivoa. Prvi nivo je dostigao 2005. godina kad mu se zgadila narkomanija. Dugi nivo je dotakao 2009. kad se zgadio sam sebi i odlucio da promijeni ne samo nacin zivota, vec i sebe samog... Apsolutno je siguran da radi pravu stvar. Ne postoji nijedan razlog da smatra da je komuna los izbor. Jedino sto sama pomisao na nju i zivot tamo izaziva zelju za povracanjem. I cuganjem...

Ali jebiga, neka cijena se mora platiti, mislim... Odoh citati knjigu. Sinuo sam sa neta osmu u serijalu Tocak Vremena Roberta Dzordana. Mozda uspijem pozivjeti dovoljno da sacekam da se svih 12 prevede na srpski. Ne da mi se da epsku fantastiku citam na engleskom. To mi je suludo... Poceo sam da citam jebeni serijal jos u onim zlatnim vremenima kad sam se brijao jednom sedmicno i bio u stanju da masturbiram i po sest puta na dan. Mladost :)..

Dugo bijah na selu. Malo juce cijepao drva, malo jutros. Dosta od mene.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Da se čovek zamisli.....
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
bojanol

Post by bojanol »

Stvarno jebote. Čudan čovek.
jana

Post by jana »

Nista cudno .Ono je bila etapa mladosti,a sada si,poslije svoga trnja koje si prosao,shvatio da treba da poradis na svojoj duhovnoj strani zivota.To se nije izuciolo ni na fakultetu ,ni na poslu,ni u bordelima zivota.A,jako je vazno naci ravnotezu svojega duhovnog bitka.
Srecno i svako dobro.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Vlado, samo da pozdravim..
Od srca sve najbolje !!! :heart:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Duhovna strana zivota... Mirenje sa sobom. Prihvatanje sebe sa svim onim manama koje se ne mogu ispraviti. Sasvim dovoljno za mene.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4WtH-yVU3Ww[/youtube]

Mocna pjesma... I jos jedna

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tFKUjQDkiik[/youtube]
dete svemira

Post by dete svemira »

Zelim ti da drzis te misli jako dugooooooooooooooooooooo!
Misli koje misliš
su život koji živiš.
Locked