Ček, zar ti nije 10. terapija zakazana?xxxana wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:46 amFora je sto mi je zakazana psihoterapija na koju moram da odem,a sad bih je najradje iskulirala, ali upletena mi je i mama i ja recimo iskuliram i uzmem bup i snadje me isto i sta cu posle..Jurke wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:38 amPusti slobodno malo da te sastavi kriza. Moraš to sada jer si se napunila dopom i treba malo vremena da izadje iz tebe. Nedelju dana dobrog šibanja je dovoljno da u sebi napraviš haos. Zato nemoj da se odmah pokrivaš sa bupom sada jer ceš ludilo doživeti. Vidim da si vec osetila kako to izgleda, ali veruj mi ako se budeš dodavala samo ce ti gore biti. To stanje se ne može opisati. Nešto je najgore što sam doziveo u zivotu. Pusti malo da dop izdaje, nekih 24h. Sastavi te kriza fino onako, a onda 2mg. Nece te podici skroz, ali bice u normali. Sve preko je kontam nepotrebno.
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

Drugo je sa metadonom. Kad se prelazi sa meta na bup, ide prvo 4 ili 3 osmice, i more još duže da prođe od doze nego od dopa, jer se met mnogo duže zadržava u organizmu. Mog dobrog druga, kad su prebacivali sa meta na bup, prvi dan je dobio 4 osmice, u bolnici. A ovo nisam onda dobro pročitao šta si napisao u onom postu.Jurke wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:45 amNe mićo, ja sam dodao još 8mg i umalo nisam crko. Zato što nije met izašao iz mene, a ja se dodavao bupom. Mogao sam da umrem i osetio sam koliko je to Zajebano. Zato i kazem da pusti da je kriza sastavi onako baš, fizička. Ne ono psiha je jebe pa sad da uradi bup. Nego nakon što je pusti ovaj dop i prodje nekih 24h onda kada bude onako fizikalije fina da pod jezik stavi 2mg. Bice u "normali" nekoj.StopBup wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:40 amŠto duže sačekaš krizu od dopa, to ti treba manja doza bupa. Znam po mojim bliskim ljudima, nikako ne treba uzeti bup pre nego što prođe minimum 12-13 sati. Najbolje 24 sata i duže od zadnje doze dopa, ali ako hoćeš, i ne možeš da tripiš onda možeš i na recimo 12 sati, ali bar osmicu. Pa eto, kaže Jurke, od 4 mg mu nije bilo dobro, ali kad je dodao bupa, prošlo ga je. To ti ja pričam da mora baš jaka doza ako ne sačekaš 24 sata.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Ne, za desetak dana od prvog uzimanja, pogresno si shvatioJurke wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:48 amČek, zar ti nije 10. terapija zakazana?xxxana wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:46 amFora je sto mi je zakazana psihoterapija na koju moram da odem,a sad bih je najradje iskulirala, ali upletena mi je i mama i ja recimo iskuliram i uzmem bup i snadje me isto i sta cu posle..Jurke wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:38 am
Pusti slobodno malo da te sastavi kriza. Moraš to sada jer si se napunila dopom i treba malo vremena da izadje iz tebe. Nedelju dana dobrog šibanja je dovoljno da u sebi napraviš haos. Zato nemoj da se odmah pokrivaš sa bupom sada jer ceš ludilo doživeti. Vidim da si vec osetila kako to izgleda, ali veruj mi ako se budeš dodavala samo ce ti gore biti. To stanje se ne može opisati. Nešto je najgore što sam doziveo u zivotu. Pusti malo da dop izdaje, nekih 24h. Sastavi te kriza fino onako, a onda 2mg. Nece te podici skroz, ali bice u normali. Sve preko je kontam nepotrebno.
U utorak
Samo neka prođe minimum 24 sata od dopa i neće biti problema, možda i duže da izdržiš, to bi ti bilo najbolje. Onda uzmi dvojku ili cetvorku. Ili da probaš sa dvojkom i po, mislim da je dvojka malo za prvi dan, ne znam, ali znam da mora malo jača doza.xxxana wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:46 amFora je sto mi je zakazana psihoterapija na koju moram da odem,a sad bih je najradje iskulirala, ali upletena mi je i mama i ja recimo iskuliram i uzmem bup i snadje me isto i sta cu posle..Jurke wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:38 amPusti slobodno malo da te sastavi kriza. Moraš to sada jer si se napunila dopom i treba malo vremena da izadje iz tebe. Nedelju dana dobrog šibanja je dovoljno da u sebi napraviš haos. Zato nemoj da se odmah pokrivaš sa bupom sada jer ceš ludilo doživeti. Vidim da si vec osetila kako to izgleda, ali veruj mi ako se budeš dodavala samo ce ti gore biti. To stanje se ne može opisati. Nešto je najgore što sam doziveo u zivotu. Pusti malo da dop izdaje, nekih 24h. Sastavi te kriza fino onako, a onda 2mg. Nece te podici skroz, ali bice u normali. Sve preko je kontam nepotrebno.
Last edited by StopBup on Sun Nov 03, 2019 11:53 am, edited 1 time in total.
Sa meta mora i duze vreme da prodje, ali ja sam osetio po sebi da makar 24h treba da prodje, ako ne i više. Dop je drugo, manje treba vremena, ali ja kazem 24h joj je neka sigurica i tada ce osetiti tu dvojku ako bude toliko uzimala. Ona je uzimala 7 dana dop, nije duze kontam.StopBup wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:49 amDrugo je sa metadonom. Kad se prelazi sa meta na bup, ide prvo 4 ili 3 osmice, i more još duže da prođe od doze nego od dopa, jer se met mnogo duže zadržava u organizmu. Mog dobrog druga, kad su prebacivali sa meta na bup, prvi dan je dobio 4 osmice, u bolnici. A ovo nisam onda dobro pročitao šta si napisao u onom postu.Jurke wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:45 amNe mićo, ja sam dodao još 8mg i umalo nisam crko. Zato što nije met izašao iz mene, a ja se dodavao bupom. Mogao sam da umrem i osetio sam koliko je to Zajebano. Zato i kazem da pusti da je kriza sastavi onako baš, fizička. Ne ono psiha je jebe pa sad da uradi bup. Nego nakon što je pusti ovaj dop i prodje nekih 24h onda kada bude onako fizikalije fina da pod jezik stavi 2mg. Bice u "normali" nekoj.StopBup wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:40 am
Što duže sačekaš krizu od dopa, to ti treba manja doza bupa. Znam po mojim bliskim ljudima, nikako ne treba uzeti bup pre nego što prođe minimum 12-13 sati. Najbolje 24 sata i duže od zadnje doze dopa, ali ako hoćeš, i ne možeš da tripiš onda možeš i na recimo 12 sati, ali bar osmicu. Pa eto, kaže Jurke, od 4 mg mu nije bilo dobro, ali kad je dodao bupa, prošlo ga je. To ti ja pričam da mora baš jaka doza ako ne sačekaš 24 sata.

Kad se prelazi sa meta na bup, spusti se met do odredjene granice, znam na terapiji da su ljudi kukali po prelasku,jer su tako morali + sto se ceka odredjen vremenski rok,a 4 x 8 u samom startu ti niko dati nece, to te neko slagao za medaljuStopBup wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:49 amDrugo je sa metadonom. Kad se prelazi sa meta na bup, ide prvo 4 ili 3 osmice, i more još duže da prođe od doze nego od dopa, jer se met mnogo duže zadržava u organizmu. Mog dobrog druga, kad su prebacivali sa meta na bup, prvi dan je dobio 4 osmice, u bolnici. A ovo nisam onda dobro pročitao šta si napisao u onom postu.Jurke wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:45 amNe mićo, ja sam dodao još 8mg i umalo nisam crko. Zato što nije met izašao iz mene, a ja se dodavao bupom. Mogao sam da umrem i osetio sam koliko je to Zajebano. Zato i kazem da pusti da je kriza sastavi onako baš, fizička. Ne ono psiha je jebe pa sad da uradi bup. Nego nakon što je pusti ovaj dop i prodje nekih 24h onda kada bude onako fizikalije fina da pod jezik stavi 2mg. Bice u "normali" nekoj.StopBup wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:40 am
Što duže sačekaš krizu od dopa, to ti treba manja doza bupa. Znam po mojim bliskim ljudima, nikako ne treba uzeti bup pre nego što prođe minimum 12-13 sati. Najbolje 24 sata i duže od zadnje doze dopa, ali ako hoćeš, i ne možeš da tripiš onda možeš i na recimo 12 sati, ali bar osmicu. Pa eto, kaže Jurke, od 4 mg mu nije bilo dobro, ali kad je dodao bupa, prošlo ga je. To ti ja pričam da mora baš jaka doza ako ne sačekaš 24 sata.
Pa mićana do utorka ceš ti da se središ koliko toliko. Nemoj više dop uzimati. Pusti da do sutra u ovo doba negde osetiš nelagode i onda pod jezik bup.

Nije 4, nego 3 ,sad sam se prisetio bolje šta mi je pričao taj drug. Samo izdrži bar 24 sata i duže, i neće biti problema.xxxana wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:53 amKad se prelazi sa meta na bup, spusti se met do odredjene granice, znam na terapiji da su ljudi kukali po prelasku,jer su tako morali + sto se ceka odredjen vremenski rok,a 4 x 8 u samom startu ti niko dati nece, to te neko slagao za medaljuStopBup wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:49 amDrugo je sa metadonom. Kad se prelazi sa meta na bup, ide prvo 4 ili 3 osmice, i more još duže da prođe od doze nego od dopa, jer se met mnogo duže zadržava u organizmu. Mog dobrog druga, kad su prebacivali sa meta na bup, prvi dan je dobio 4 osmice, u bolnici. A ovo nisam onda dobro pročitao šta si napisao u onom postu.Jurke wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:45 am
Ne mićo, ja sam dodao još 8mg i umalo nisam crko. Zato što nije met izašao iz mene, a ja se dodavao bupom. Mogao sam da umrem i osetio sam koliko je to Zajebano. Zato i kazem da pusti da je kriza sastavi onako baš, fizička. Ne ono psiha je jebe pa sad da uradi bup. Nego nakon što je pusti ovaj dop i prodje nekih 24h onda kada bude onako fizikalije fina da pod jezik stavi 2mg. Bice u "normali" nekoj.
32 je bivao neki maximum koji su davali koliko ja znam. I to u samom startu prelaska na bup. A inače 16mg je koliko ja znam maximalna doza koja se u terapiji na duze koristi. U svakom slučaju ti probaj sa 2mg, a lako ceš dodati, ali to baš ako te ne podigne dvojka.xxxana wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:53 amKad se prelazi sa meta na bup, spusti se met do odredjene granice, znam na terapiji da su ljudi kukali po prelasku,jer su tako morali + sto se ceka odredjen vremenski rok,a 4 x 8 u samom startu ti niko dati nece, to te neko slagao za medaljuStopBup wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:49 amDrugo je sa metadonom. Kad se prelazi sa meta na bup, ide prvo 4 ili 3 osmice, i more još duže da prođe od doze nego od dopa, jer se met mnogo duže zadržava u organizmu. Mog dobrog druga, kad su prebacivali sa meta na bup, prvi dan je dobio 4 osmice, u bolnici. A ovo nisam onda dobro pročitao šta si napisao u onom postu.Jurke wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:45 am
Ne mićo, ja sam dodao još 8mg i umalo nisam crko. Zato što nije met izašao iz mene, a ja se dodavao bupom. Mogao sam da umrem i osetio sam koliko je to Zajebano. Zato i kazem da pusti da je kriza sastavi onako baš, fizička. Ne ono psiha je jebe pa sad da uradi bup. Nego nakon što je pusti ovaj dop i prodje nekih 24h onda kada bude onako fizikalije fina da pod jezik stavi 2mg. Bice u "normali" nekoj.

Kod mene nije moglo u startu, ima ljudi koji su na visokim dozama, ali se nije u startu polazilo od takve doze, vec se vremenom povecavalo,mnogi su pucali na visoke doze,a nisu ih dobijaliJurke wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:57 am32 je bivao neki maximum koji su davali koliko ja znam. I to u samom startu prelaska na bup. A inače 16mg je koliko ja znam maximalna doza koja se u terapiji na duze koristi. U svakom slučaju ti probaj sa 2mg, a lako ceš dodati, ali to baš ako te ne podigne dvojka.xxxana wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:53 amKad se prelazi sa meta na bup, spusti se met do odredjene granice, znam na terapiji da su ljudi kukali po prelasku,jer su tako morali + sto se ceka odredjen vremenski rok,a 4 x 8 u samom startu ti niko dati nece, to te neko slagao za medaljuStopBup wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 11:49 am
Drugo je sa metadonom. Kad se prelazi sa meta na bup, ide prvo 4 ili 3 osmice, i more još duže da prođe od doze nego od dopa, jer se met mnogo duže zadržava u organizmu. Mog dobrog druga, kad su prebacivali sa meta na bup, prvi dan je dobio 4 osmice, u bolnici. A ovo nisam onda dobro pročitao šta si napisao u onom postu.