Ti stvarno mislis da neko cita tvoje postove.Zabluda bratac.
A i kada bi otisao u tu Indiju verovatno bi i tamo nasao nacina da mi posaljes svoj osvescujuci komentar.
Ne bi mogao bez mene priznaj to.
NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Moderator: sanela
- Sagitarius
Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
pogodakbojanol wrote:Bivis i Bathed, za par godina cete biti kumovi i imati svaki po troje dece. A bole vas brigel. Dobro je to.

-
ako ja Nadal neandertalac onda sta si ti?ti si samo jedan losh izgovor za coveka i mozes Nadalu samo da ljubis stopala mada on na to sigurno ne bi pristao.krivo ti je sto je on misicav za razliku od tebe koji izgledas kao prvak bodibildinga u Etiopiji.zabac wrote:svaka cast NOletu,pokido je onog spanca,neandertalca!!
za tebe sam silvester stalone! A to sto se palis na majmunolike to je tvoj problem.
- pepeljuga84
Hhahahahahahahahahahahaha :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt081 :smt081 :smt081 :smt081prvak bodibildinga u Etiopiji.
Zabac nista na tvoj racun-samo mi je smešno ovo....
hahahahaha

Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
-
to sto mumlas dok pricas ne znaci da si silvester stalone.sto se pravdas pepi njemu?nije valjda da je i tebi dolazio na private da te pita sto se smejes.c c c...zabac wrote:za tebe sam silvester stalone! A to sto se palis na majmunolike to je tvoj problem.
Joj narco što ti imaš drugare, ne d'o bog nikom. Pa brate, imate pp, imate da se nađete uživo, pa se prepirite i takmičite se u pljuvanju u dalj, a ne ovdje po forumu. Il sebi otvorite posebnu temu, pa se pljujte i podjebavajte, a ne ovako da vas ganjam po raznim temama i da brišem vaše škrabotine.
drsko> ko si bre ti da rasudjujes ko je kakav. Sta TI uopste znas o meni. Ej zajebi me tih psihoanaliza,niko to ne ocekuje od tebe.
Drska sam, naravno, jer ste prešli svaku mjeru i jedan i drugi u zachatavanju svake teme.zabac wrote:drsko> ko si bre ti da rasudjujes ko je kakav. Sta TI uopste znas o meni. Ej zajebi me tih psihoanaliza,niko to ne ocekuje od tebe.
Ja očekujem da se ponašate pristojno na forumu. Nije vam ovo dječiji vrtić ni parkić iza zgrade. Ili poštujte pravila ili vam široka internetska prostranstva i silni forumi na kojima se možete "dopisivati" ...