NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

zabac

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by zabac »

Ti stvarno mislis da neko cita tvoje postove.Zabluda bratac.
A i kada bi otisao u tu Indiju verovatno bi i tamo nasao nacina da mi posaljes svoj osvescujuci komentar.
Ne bi mogao bez mene priznaj to.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

bojanol wrote:Bivis i Bathed, za par godina cete biti kumovi i imati svaki po troje dece. A bole vas brigel. Dobro je to.
pogodak :D
zabac

Post by zabac »

svaka cast NOletu,pokido je onog spanca,neandertalca!!
paramparcad

Post by paramparcad »

zabac wrote:svaka cast NOletu,pokido je onog spanca,neandertalca!!
ako ja Nadal neandertalac onda sta si ti?ti si samo jedan losh izgovor za coveka i mozes Nadalu samo da ljubis stopala mada on na to sigurno ne bi pristao.krivo ti je sto je on misicav za razliku od tebe koji izgledas kao prvak bodibildinga u Etiopiji.
zabac

Post by zabac »

za tebe sam silvester stalone! A to sto se palis na majmunolike to je tvoj problem.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

prvak bodibildinga u Etiopiji.
Hhahahahahahahahahahahaha :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt081 :smt081 :smt081 :smt081

Zabac nista na tvoj racun-samo mi je smešno ovo....

hahahahaha :!:
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
paramparcad

Post by paramparcad »

zabac wrote:za tebe sam silvester stalone! A to sto se palis na majmunolike to je tvoj problem.
to sto mumlas dok pricas ne znaci da si silvester stalone.sto se pravdas pepi njemu?nije valjda da je i tebi dolazio na private da te pita sto se smejes.c c c...
sanela

Post by sanela »

Joj narco što ti imaš drugare, ne d'o bog nikom. Pa brate, imate pp, imate da se nađete uživo, pa se prepirite i takmičite se u pljuvanju u dalj, a ne ovdje po forumu. Il sebi otvorite posebnu temu, pa se pljujte i podjebavajte, a ne ovako da vas ganjam po raznim temama i da brišem vaše škrabotine.
zabac

Post by zabac »

drsko> ko si bre ti da rasudjujes ko je kakav. Sta TI uopste znas o meni. Ej zajebi me tih psihoanaliza,niko to ne ocekuje od tebe.
sanela

Post by sanela »

zabac wrote:drsko> ko si bre ti da rasudjujes ko je kakav. Sta TI uopste znas o meni. Ej zajebi me tih psihoanaliza,niko to ne ocekuje od tebe.
Drska sam, naravno, jer ste prešli svaku mjeru i jedan i drugi u zachatavanju svake teme.
Ja očekujem da se ponašate pristojno na forumu. Nije vam ovo dječiji vrtić ni parkić iza zgrade. Ili poštujte pravila ili vam široka internetska prostranstva i silni forumi na kojima se možete "dopisivati" ...
Post Reply