Hallo svima! :smt039
Sta ima? Kako ste? Kako vam prolazi ovaj cetvrtak? i eto ga opet jos jedan, novi vikend, nekom odmor a nekom rad uz zabavu s naglaskom na zabavu.
jutros sam isla po terapiju i malo smo pricale o mom prijelazu na subutex. No, kako sam ja bila slaba sa vremenom dogovorile smo se u ponedjeljak naci i vise popricati i da me tocno upute sta i kako. Ona, kaze, doktorica, da je u principu jedan dan pauze dovoljan za prijelaz na subutex, no, ja cu npr.danas sto kasnije popiti terapiju i onda iduci dan nista, nista i naredni dan cu ici tamo i ako je potrebno jos malo pricekati dok me full ne opere kriza i tek tada popiti sub pred njima i pricekati da svi skupa vidimo kako cu reagirati na njega. Moram priznati da mi je pola muke uzela s rijecima da moram samo jedan dan pauzu napraviti jer sam si ja vec pocela zamisljati kako ce mi stvarno biti lose ako dva puna dana nista ne uzmem i tek treci dan dobijem novu terapiju, to bi ipak bilo too much vremena za bolovanje. Ovako, taj jedan dan cu bez beda izgurati, kad mi bude bilo lose, biti cu na kaucu, doma, uz tv, i filmove, knjigu za citati, serije na televiziji, imam i koju tabletu za spavanje i vec cu nekako izgurati kad znas da je to samo do iduceg jutra i onda je kraj drami. Tako, da me nije strah ni nista posebno nego se sad pravo veselim novoj terapiji. Eto, 7 mjeseci metadona i jos koji mjesec suba i gotova prica, zvuci jednostavno, no uspjeti cu, ne sumnjam u to!

Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.