Nasa draga kafica!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Mona

Post by Mona »

Ahahahaha... :lol: :lol: :lol: E al' sam se nasmejala,svaka ti chast na ovoj prichi,ismejala sam kao luda :lol: :lol: :-D
sanela

Post by sanela »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zvrky

Post by zvrky »

hehhehehehheehe a priznaj da je prvi utisak kada udjes u bilo koju ustanovu stvarno takav :-D jer kad vidis toliko narkomana na jednom mestu a pritom su potpuno skenjani to nije nimalo lep prizor hehehehehhehehehe meni su takvi prizori uvek bili smesni pa cak i kada sam se ja lecila sama sam sebi bila smesna :D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Mona

Post by Mona »

I ja sama sebi,al' ovo me je nasmejalo extra... :lol: :lol: :lol: Volim kad chujem prichu iz druge ruke,nekako mi draze nego da JA pricham svoje :lol: :wink:
sunrise

Post by sunrise »

Jedno jutro idem ja na posao i na stanici Karlsplatz presjedam na drugi U-Bahn i posto moram proci kroz neki hodnik svratila sam u kiosk da kupim novine. (Karlsplatz je poznato okupljaliste narkomana, ima ih na stotine, dilaju s tabletama, ili dopom ili terapijama).
I, u kiosku guzva, jedan tip stoji ispred mene, ubijen ko stoka, lik se nacvakao nekih tableta usta mu se plave i dosao on na red i riba ga pita sta zeli a on njoj "aj,ma sam lud, ja sam mislio da sam u apoteci" i lupi se po celu :)
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sunrise

Post by sunrise »

Ne znam da li sam vam rekla ali moje zdravstveno osiguranje je rijeseno. Danas sam saznala i svoj broj osiguranja a i dobila sam cestitku od 2400E za platiti. :) Sutra cu doktorima to reci i oni ce me htjeti vec za vikend pustiti bez metadona pa da sam od ponedjeljka na subutex-u. Normalno da mi nije drago znati da cu od petka do ponedjeljka biti bez icega i da ce me kriza dobro oprati ali me vise strah kako ce mi tijelo reagirati na subutex. Mora me dobra dobra kriza puknuti da bi mi tijelo dobro reagiralo na sub. I jesam i nisam spremna. Jutros sam dobila drugi negativ za vizu i sad idem preko advokata, nasla sam jednog koji ce mi mozda moci pomoci a ako ne naci cu ko ce mi to vec jednom zavrsiti i nek se vise jebu i oni i viza. racune mi salju bez pardona u hiljadama eura a s druge strane mi pisu da zavod za zaposljavanje nije za to da mi se da viza. Necu se uopce ni nervirati u vezi toga jer mi dodje da iskocim iz svoje koze i svima im se nabrojim :evil:
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sunrise

Post by sunrise »

Sta nam bi s Omarom? Da nije ono istina da je on prodao kompjuter pa ga zato nema? Steta
Josephine

Post by Josephine »

:)
Zvrks umjesto "zamisli" napisala sam "zamili"-znači ispustila "s"! :D

Eto vidiš da nisam imala nikakve druge "idejice"... :)

Pozz...
zvrky

Post by zvrky »

Kkikikkik mislila sam da si pustila mastu na slobodu hehehhehehhehhezato sam to rekla :D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sunrise

Post by sunrise »

Hallo svima! :smt039
Sta ima? Kako ste? Kako vam prolazi ovaj cetvrtak? i eto ga opet jos jedan, novi vikend, nekom odmor a nekom rad uz zabavu s naglaskom na zabavu.
jutros sam isla po terapiju i malo smo pricale o mom prijelazu na subutex. No, kako sam ja bila slaba sa vremenom dogovorile smo se u ponedjeljak naci i vise popricati i da me tocno upute sta i kako. Ona, kaze, doktorica, da je u principu jedan dan pauze dovoljan za prijelaz na subutex, no, ja cu npr.danas sto kasnije popiti terapiju i onda iduci dan nista, nista i naredni dan cu ici tamo i ako je potrebno jos malo pricekati dok me full ne opere kriza i tek tada popiti sub pred njima i pricekati da svi skupa vidimo kako cu reagirati na njega. Moram priznati da mi je pola muke uzela s rijecima da moram samo jedan dan pauzu napraviti jer sam si ja vec pocela zamisljati kako ce mi stvarno biti lose ako dva puna dana nista ne uzmem i tek treci dan dobijem novu terapiju, to bi ipak bilo too much vremena za bolovanje. Ovako, taj jedan dan cu bez beda izgurati, kad mi bude bilo lose, biti cu na kaucu, doma, uz tv, i filmove, knjigu za citati, serije na televiziji, imam i koju tabletu za spavanje i vec cu nekako izgurati kad znas da je to samo do iduceg jutra i onda je kraj drami. Tako, da me nije strah ni nista posebno nego se sad pravo veselim novoj terapiji. Eto, 7 mjeseci metadona i jos koji mjesec suba i gotova prica, zvuci jednostavno, no uspjeti cu, ne sumnjam u to! :)
Post Reply