Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
Moderator: sanela
-
Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
[quote=
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 2:41 pm, edited 1 time in total.
Znam ja Liko za jadac, samo poredim to sa ovim što je Frajla napisalalicaninsasela wrote: ↑Wed Apr 22, 2020 9:58 amA moj Jurke izgleda da ti je droga popila mozak. Pa di ces zeni rec da se udebljala? Odmah si stvoris najgoreg moguceg neprijatelja. Ma da se i 30 kg udebljala moras joj reci cuj ljubavi nekako si mi previse slang. Sve mi ta roba nekako visi na tebi. Lazi muljaj i ne spominji kile. Nikada. A inace znaju kad nabace viska na sebe tri grama. Al to samo one znaju i tako to mora biti. Nemoj se zajebavati Jurke i igrati vatrom. A to za zurke neznam jer nisam zadnjih 30 godina bija na zurci. Najmanje 30 godina tako da ni neznam vise sta je to.
Edit
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

Jaoo sto ste slatki vas dvojica 

-
[
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 2:42 pm, edited 1 time in total.
-
.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 2:42 pm, edited 1 time in total.
-
[quote
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 2:43 pm, edited 1 time in total.
-
.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 2:43 pm, edited 1 time in total.
-
[.
Skrcala bi me u sekundi i ako je istina da je u ovom ludilu par kilca nabacila. Ne smem ni da pomislim na to pored nje, a kamoli da izgovorim. Negio sam i sam nabacio koje kilce tako da imam najzad dupe. Prijatno je sesti i ne nazuljati se posle par minuta. Radujem se mojim polutkama koje su privlačne sada ženskom polu hehehlicaninsasela wrote: ↑Wed Apr 22, 2020 1:57 pmPa kad znas onda sta se igras vatrom. Imas muda bar ovako na daljinu. Idi probaj svojoj dragoj oci u oci reci da je nabacila 10 deka. Ako imas muda.Jurke wrote: ↑Wed Apr 22, 2020 10:41 amZnam ja Liko za jadac, samo poredim to sa ovim što je Frajla napisalalicaninsasela wrote: ↑Wed Apr 22, 2020 9:58 am
A moj Jurke izgleda da ti je droga popila mozak. Pa di ces zeni rec da se udebljala? Odmah si stvoris najgoreg moguceg neprijatelja. Ma da se i 30 kg udebljala moras joj reci cuj ljubavi nekako si mi previse slang. Sve mi ta roba nekako visi na tebi. Lazi muljaj i ne spominji kile. Nikada. A inace znaju kad nabace viska na sebe tri grama. Al to samo one znaju i tako to mora biti. Nemoj se zajebavati Jurke i igrati vatrom. A to za zurke neznam jer nisam zadnjih 30 godina bija na zurci. Najmanje 30 godina tako da ni neznam vise sta je to.
Edit
Edit
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave....