TEMA: NISTA!!!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

M4j4

Post by M4j4 »

Istice mi inernet za 1 minut!!! Do 23h!!! Sutra moram da idem da uplatim...ajde pozdrav svima(do sutra :-D )
Image
palefaced

Post by palefaced »

a ti prijatelju ides u komunu?
hajd sretno ti bilo, napisi utiske kada se vratis.
nikada nisam bio u tim komunama... ali ime me nekako asocira na ono hipi doba kada se orgijalo i drogiralo u 16 pa mi bas nekako smijesan taj naziv jer ono zbog cega ljudi idu tamo je dijametralno suprotno mojim asocijacijama. :D
i am what i am and what will be will be
mise en place

za duvla

Post by mise en place »

e coko zao mi je sto nismo cavrljali ti i ja ali samo da te pozdravim i zazelim sve naj bolje.Ja sam u komuni proveo 14 mjeseci plus mjesec dana prije na"dusevnoj"ali komuna mi je bila nesto mozda najljepse u zivotu sto se tice prijateljstva i zajedno naprjed,smjesno je nekako ali tako sam ponosan na to sto sam uradio,mada sam se opet sjebo nakon 4 godine ali naucis da zivis clean i radujes se svakom danu ko malo djete ali tako je tako treba biti.Ja o sebi...sta ali 4 godine znam ljude 10 godina pa tras opet...ALI ZNAM I BIVSE NARKOSE u pravom smislu rjeci ,frajeri jebiga a kad ih pitas kazu da su ovisnici jos uvjek nece covjek pivu da popije na45 c ali uspjeh na vratima.Citao sam puno tvoje pjesme ,prozu i.td. pa ti si coko obdaren nemoj razocarati pa da jednom citamo nesto od izdavaca eto "La vita es bela"kako kaze Jelena eto pozdrav i drz se coko d.
KatarinaS

...NISTA...HENDRIX...TIGAR....

Post by KatarinaS »

Eeeee....
Do skoro sam i ja zivela u ekstremnom Smor-City-ju... a onda sam provalila da je Smor-City (uglavnom) stanje duha vise no sto je geografski pojam, you know what I mean?
S ponosom sada obznanjujem da sam se, spletom nekoliko potpuno paranormalnih tj. pararazumnih okolnosti, relocirala!
Iz Smor-City-ja sam se, u jednoj milisekundi, astro(i fizicki)projektovala u IncredibleFunCity, gde i sada zivim!
Mnogo MNOGO je gotivnije, verujte mi!
:):)

Jedna mala digresija:
Sad videh i neki post iz dalekog nam Sijetla, ne mogu da se setim od koga je tacno.
Ali, podsetio me je na jedan stravican momenat koji sam saznala tek pre neki dan i to putem, ni vise ni manje, no Discovery kanala!
Dakle, da li mozete da verujete da je jedini "spomenik" Dzimiju Hendriksu u njegovom rodnom gradu - mikromalena plocica s njegovim imenom, postavljena - na jednom potpuno nevidljivom, nikakvom kamenu, pored neke nikakve staze, u Sijetlanskom ZOLOSKOM VRTU!
Fizicki mi je muka bilo kad sam to cula i videla kako izgleda!
Reci da su ljudi stoka, bila bi uvreda za stoku.

Back to (somekindof) Reality:
Posto je tema NISTA, reko` da se i ja pridruzim!
Pa....nista... Trenutno sam k`o malo dete (srecna) jer KONACNO sedim ispred kompa koji (kako-tako) RADI!
Te nastojim da brzinom svetlosti nadoknadim propusteno gradivo, cekiram i posaljem tone zaostale poste, procitam sto vise postova i ustanovim ko je kako i ko je gde i ko sta radi...
Pri tom slusam All along the watchtower i mislim na kise u Sijetlu, i na tu jadnu i bednu, nevidljivu plocicu na tom jadnom i bednom kamenu... u verovatno superfensi zoloskom vrtu.

Sledeci post ce morati da bude nesto na temu mog bolnog, traumatskog iskustva iz posete beogradskom zoloskom vrtu od pre neki dan.
A rekla sam lepo sebi, jos pre nekoliko godina, da vise nikad necu da idem!
Jedina lepa stvar koja mi se tada desila je bila sto me je jedan OGROMAN tigar ocesao po nozi, onako, u prolazu! Bez zezanja!
Pricacu vam sve sledeci put!
:):):)

Katarina S
M4j4

Post by M4j4 »

Moj drug je tako hteo da pomazi pantera,pa ga ovaj ogrebao. Imao je brazgotinu duboku do koske,ali je bio toliko ponosan na svoj zavoj da je to cudo jedno. A ja sam bila pre 2 godine i zamalo nisam pocela da placem,doslo mi je bilo da pustim sve one jadne zivotinje napolje!!! Panteri su bili u dva para u dva kaveza taman toliko koliko su njihove dve duzine (za najbrzu zivotinju na svetu kavez od 3 metra!!!) ,rakuni su imali polomljene sapice,mali kenguri su bili bolesni od necega....uzas. Kako je sada (plasim se da je jos gore cim si rekla "traumaticno iskustvo")?
Image
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Šta reći do strašno šta rade tim jadnim životinjama :smt078
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
zvrky

Post by zvrky »

stvarno,sram vas bilo životine su divne i jako dobri prijatelji čevekovi!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ramona

Post by Ramona »

Je, pogotovo naš mrmot :smt106 : eli, dangubice?
mise en place

jebiga

Post by mise en place »

"PAS JE NEJBOLJI COVJEKOV PRIJATELJ" ali ,to nije rekao pas d.
Ramona

Post by Ramona »

Hahahha e e - to to :lol:
Nego - ljudi - pa DI NAM JE NS??? Bila se samo javila - mahnula nam i JOPE nestala - ees ts ts - brate mili - pa što je ovo - vidiš me - ne vidiš me igralica ?? :shock:
Locked