Sve zna..Ne cini mi se, nit iko sve zna. Pogotovu neko ko te rodio a pred njim si se upropastavala. Budi dobro i dobra. I otvaraj se...
Aj napisi na PP adresu, pa cemu se ya ruke uzet i potrcat do tebe..uh, ne mogu te vatat po forumu vise:}
Aj alki ovaj kisni dan
Ima li nade za nas ???
Moderator: sanela
Re: Ima li nade za nas ??
ZATO SE JAVITE ! ! !saša-ex wrote:Onu istinsku promenu koja je potrebna narkomanu, on nije u stanju sam napraviti.bojanol wrote:A zašto Saša misliš da se čovek ne može sam promeniti?
+38111/80-40-425 , Reto centar

Viš kako si provalio, trebalo je samo dovoljno puta ponoviti... 

SAMO CEO ŽIVOT...
pa da, kao mantra, +38111/80-40-425 , Reto centar, +38111/80-40-425 , Reto centar, +38111/80-40-425 , Reto centar, +38111/80-40-425 , Reto centar, +38111/80-40-425 , Reto centar, +38111/80-40-425 , Reto centar, +38111/80-40-425 , Reto centar, +38111/80-40-425 , Reto centar, +38111/80-40-425 , Reto centar 

Haj sta se prepucavate,ko djeca ste.

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Sasa,nisam nikog ovo do sada pitao(cudno ...).Posto sam imao par pokusaja komune,propalih naravno,pod izgovorom:''puno se radi,losa hrana,terapeutkinja ima losu frizuru,jebace mi neko zenu ),ali sam otprilike skonto sta je poenta.Promjeniti sve,nacin razmisljanja,navike,muzikusaša-ex wrote:Viš kako si provalio, trebalo je samo dovoljno puta ponoviti...

To je i ok,ali kad prodju te 2 ili sta znam koliko godina,dali ostajes vezan za komunu?Ipak je malo da se za par godina ,,istjera'' nesto sto se gomilalo puno duze.Ok,naucis u komuni kako se sa problemom suociti,ali znam mnoge koji su pali poslije par godina apstinencije
Ja nisam uspio,ali nemam nikakvo lose misljenje o komunama.
I,mozda je bolje, da ovisnici koji nisu bas zagovnali,ono 20-tak godina,odu u komunu.Nekako je lakse promjeniti se tada,moje misljenje.Dosta ljudi kaze da je komuna zadnja opcija,neznam bas...Sto je ovisnik stariji ,sve je ''pametniji''tako da je malo teze.Ima izuzetaka koji su uspjeli.
Psy,moj primjer(ipak sam cist godinu i nesto ).Tih godinu i 2-3 mjeseca,nisu nista,jer nisam nista radio.Dobio od jednog Crnogorskog druga brosure za NA sastanke,ali ja bez gudre neznam moje pravo ime i prezime izgovorit',kamoli sastanke da drzim.Citam korake i kunem sudbu zlu

Ono stao sa drogiranjem ali...svaki dan steze,i samo fali da padne jaca kisa i odoh ja u q.

(koliki su mi postovi,jebote,ko na Subu)Pozdrav
Last edited by vudd on Sun Jan 25, 2009 12:42 am, edited 2 times in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- PsyTechGirl
Hey.. Ewo od owolike washe priche ja nazwala taj Reto sto je Sasa-ex napisao br..Lik mi dao broj od zenskog centra, pa sam nazwala i njih.. Swe u swemu, treba sutra tachno u 19h (tako mi je zenska rekla
) da nazowem da pricham ne znam ni ja sa kim i ne znam ni ja zashto.. Sad me wec uhwatio strah, poshto su mi rekli da se cheka u proseku 10-20 ddana, zawisno od trenutne situacije.. Swe u swemu, nerwoza opaka, histerija i ostalo wlada.. Pored toga shto sam saa swojom 21god nnenormalni pushach od swoje recimo 13.god, ne mogu da zamislim ziwot bez cigara.. Pred kewom pushim od 1og srednje, a pred caletom sam pochela sad zadnji put kad smo se wideli, usled celog owog sranja.. Tako da .. AAAAAAAAA CIGAREEEEEEE !!!
Ne znam shta da kazem ni shta da radim.. SAWETI ???????

Ne znam shta da kazem ni shta da radim.. SAWETI ???????

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Losa hrana,puno se radi,terapeutkinja sa losom frizurom....CIGARREEEEE.I jos mali milion stojekakvih izgovora.Ne zajebavaj
Nazovi sjutra

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- PsyTechGirl
vudd wrote:Losa hrana,puno se radi,terapeutkinja sa losom frizurom....CIGARREEEEE.I jos mali milion stojekakvih izgovora.Ne zajebavajNazovi sjutra

Nazwala je kewa odmah wecheras opet i prichala sa onom od "19h sutra"

Owog puta je doilaa br od neke shto je zaduzena owde za CG, tako da smo se sad chuli i sa njom.. Ja sam prwo zwala prichala, a onda je i kewa malo dodala..

Znachi situacija je sldeca.. Treba da zowem owaj put u ponedeljak u 16h TACHNO (ne mogu da odolim a da se ne nasmejem, ne znam zashto

Mislim, ne znam stwarno.. Kewa je skoro ponosna, a u najmanju ruku zadowoljna shtoje ideja bila moja, poshto ju je i owa cura ubedila u to.. E sad jbg.. Cigare, cigare, cigare.. Sad swaki put kad pomislim da cu morati bez njih, obawezno jednu zapalim

Ne znam .. Ljudi, sada mi wishe nego ikada treba washe mishljenje o owoj mojoj odluci, saweti i bilo shta drugo shto wam pada na pamet na owu temu ???
A, da.. Zaborawila sam reci.. Treba da idem za Split, za 15ak dana maximum.. Uh, kako se swe owo izdeshawalo na brzinu.. Bash mi je frka!! Samo se nadam da se ujutru necu probuditi sa skroz nowim filmom u owoj mojoj glawi.. Ne znam, majke mi...
Treba od nedelje da odem da sewidim sa tom rib om do PG-a, popijemo kafu i dogoworimo se o swemu.. I waljda je to to?!
Nemam pojmaaaaaaaaa
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
SalePosle boravka u komuni, ako se vreme iskoristi na pravi način, čovek je spreman da se suoči sa onim što nosi život. I problemi ne prestaju sa ulaskom, tada tek nastaju, problemi sa suočavanjem sa svojom ličnošću, rad na sebi, izgradnja svega onog što je droga uništila, jednom rečju promena. Ono što se kod ove devojke ne dešava, zato što stoji u mestu. Vreme neće nikog promeniti... Niti se neko može sam promeniti...Zato sam joj dao savet vezan za Reto.
Ovo sto si napisao lijepo zvuci, zaista (osim sto ne mislim da cura potpuno stoji u mjestu, ako nista drugo danas poznaje daleko bolje sopstveni problem nego prije 8 mjeseci). Ali, to je ideal. U principu, ne postoje nikakve garancije da se takve promjene u karakteru covjeka mogu desiti u komuni (najcesce se i ne dese), ili bilo gdje drugo. Osim toga, rad sa kvalitetnim psihoterapeutom bi takodje trebao dovesti do istog... Ili AN koraci odgovorno sprovedeni do kraja. Cini mi se da vrsta pomoci nije toliko od presudnog znacaja, koliko jeste motivacija i predanost ovisnika. I sreca i jos par detalja...
Psy, traze od tebe da ih nazoves u tacno odredjeno vrijeme da bi pokazala ozbiljnost i zelju za lijecenjem. Sjecam se da su mene tako cimali nekoliko puta dok nisam odustao, svojevremeno

Poz.