Crna reka-centar za izbegavanje

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Boban

Re: Crna reka-centar za izbegavanje

Post by Boban »

...opet mi boze mrsis konce i uzivas u komediji koju si priredio u svoju korist...vrlo si saljiv,nema sta...samo sto mi se tvoj smisao za humor uopste ne dopada ali dobro ti si glavni.bas me zivo interesuje koji ti je scenario za sledecu priliku.izvinjavam se na ovom...
Postao/la narcohimno dana čet apr 10, 2008 12:38 am

Narcohimno ovo si ti napisao na tvom topicu...pozz
narcohimno

Post by narcohimno »

pa?izvini,ne kontam sta si time hteo da kazes...to sto se ja tu i tamo nasalim ne znaci i da sam nevernik.isto tako ne znaci i da sam vernik...pobogu,bogami,o boze i slicne uzrecice koje koristim ne moraju apsolutno nista da znace kao i ovo sto si citirao.mozda sam uzeo "njega" dok sam pisao da bolje docaram situaciju u kojoj se nalazim...ako i verujem,sigurno necu to potencirati kao vi jer ponavljam,ako i verujem to je samo moja stvar i tice se samo mene.stoga,ne vidim neki razlog da to i drugima namecem...mislim da su se neki mnogo uziveli sa tim da drugima dokazuju svoje verovanje u boga.ja cu to da zadrzim za sebe,prema tome,ostaje samo da nagadjate da li sam vernik ili ne.pozdrav
trna

Post by trna »

Svaki covek ima neku dozu vere tako da i ti spadas u tu skupinu narcohimno.

Jedino pitanje koje se postavlja je u sta ti verujes!?

Sale super si ovo napisao.

Vidimo se u ZG-u.
Last edited by trna on Thu Apr 17, 2008 8:41 pm, edited 1 time in total.
Pozovi me u dan nevolje!
Tad cu te izbaviti, a ti ces me slaviti!
Bog
narcohimno

Post by narcohimno »

trna wrote:Svaki covek ima neku dozu vere tako da i ti spadas u tu skupinu narcohimno.

Jedino pitanje koje se postavlja je u sta ti verujes!?
rekao sam:ostaje samo da nagadjate...
Sonja

Post by Sonja »

narcohimno wrote:evo deco moja,nemogu vise da gledam kako se raspravljate u nedogled,te resih da vam konacno podarim odgovor koji ste tako dugo trazili...ja sam BOG!!!znam da ste pomalo sokirani i te fore ali brzo cete prihvatiti i uvideti da govorim istinu...
:-D :-D :-D Jel' su tebe pravili ovi iz South Park-a? :-D :-D :-D
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
BORBA

Post by BORBA »

pa jeli moguce da se to radi u toj ajmo je nazvati komuni a to je prije logor nego komuna.pa ako je ovo istina tog popa treba dobro namarati i da nekazem jos sta jer nezelim da se grjesim dosta sam se ogrjesio u zivotu.ovo treba ispitati i provjeriti iz prve ruke i ako je istina za to udaranje radi bilo cega a ne radi mizerni stvari treba tu komunu odma zatvoriti.pa nisu momci tamo dosli da se neko izivljava na njima umjesto tople rijeci ili podrske on dobije sljagu iza usiju pa to je stvarno strasno jos nemogu da vjerujem da je to istina.jelena nije bitno cije je djete tamo mislim da si ti napisala da tamo dolaze djeca uglednih ljudi nema to veze nikakve narkoman je narkoman pa bio predsjednikov sin ili od rudara razlika je samo u novcu a vjeruj da su mnoga djeca od uglednih ljudi gora nego ostali ali to nije sad ni bitno nego ljudi ovo nije moguce pa ja mislim da i vi imate sad pred sobom u svojoj glavi sliku kako se ti bivsi sticenici koji rade tamo u toj komuni izivljavaju nad tim momcima koji trenutno traze spas.pa zar je moguce da se radi licne higijene kako je neko naveo tamo dobije samar.nemogu vise da pisem koliko sam se iznervira radi ovoga ali ako je ovo istina ponavljam treba je odma zatvoriti nije tamo niko otisao sto mu je lijepo pa pored svega toga trba da ga neko jos maltretira,jos lafo neka vjera se tamo praktikuje koji je taj pop treba ga javno oblatiti.
Boban

Post by Boban »

ma koliko sam obavesten tamo se koriste batine samo u "prekim situacijama" ali nije to poenta poenta je kada covek ode u hriscansku komunu tamo treba da upozna Boga ljubav koju daje kroz ljude koji rade sa momcima da se zainteresuje da prepozna taj deo sebe da vidi strpljenje u drugima i da ga pozeli za sebe...ali bilo kakav izliv agresije besa nevodi nicemu pogotovo na vreci kostiju.Opet zelim da kazem da crkvu nemesam u ovo.................................... a narcohimno decace svakom svoje.pozz
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Moj mladji sin (22god.) nema veru u Boga, zna da on postoji, ali mu se "ruga".

Ni ja NISAM verovala u Boga u tim godinama, a nisam ni znala da ON STVARNO postoji.
Sto cu reci, moj sin je IPAK od mene napredniji, a to je iz gore napisanog evidentno.

Ne dirajte po tom pitanju NarcoBozepravde(himna), ne tepam mu ja tako, tek tako.
Valjda cete me razumeti svi koji treba da me razumete.

Ljub i poz za sve, a posebno za Narca, SAMO ZA POCETAK BUDI CIST...polako i opusteno i budi to sto jesi...
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Boban

Post by Boban »

Ma bako opusteno niko nedira narca ali narco dira nesto sto ja volim svim svojim tako da mi nije bitno da li si ti da li je Narco da li je Marko ili Janko ja cu Boga da branim,nepokusavam nikom da nametnem nista samo iznosim svoja misljenja ...i sto Sale kaze postojanje Boga se nemoze objasniti recima jer nadilazi svaki ljudski razum i to je to nema tu filozofije ja kao nesto pokusavam da ljudi nebi pljuvali ali nevredi...nema veze oprosti narcohimno ako sam te povredio a i ti bako.pozz
narcohimno

Post by narcohimno »

jooj,ljudi.pa ja kada bi se tako lako vredjao i povredjivao,gde bi sada bio???sto rece moj drugar djomla:zezanje je veoma bitan element terapije i ja ako sam uspeo da od bilo koga izvucem smesak makar svojom bizarnoscu znaci da sam doprineo nesto na ovom forumu.to i jeste svrha,zar ne?
Post Reply