Nesto sasvim licno
Re: Nesto sasvim licno
Samo da pozdravim 

Žao mi je Jano što vam se to sve dešava i što ste u agoniji.
Još više mi je žao vaše unuke, jer odrasta u, kako vi kažete, vrtlogu.
Da bi moglo biti bolje, u ovoj bolesti, mora biti prvo jako loše. I zato se nadam da se vašoj agoniji bliži kraj.
Želim vam puno snage i strpljenja u borbi sa samim đavolom...
Još više mi je žao vaše unuke, jer odrasta u, kako vi kažete, vrtlogu.
Da bi moglo biti bolje, u ovoj bolesti, mora biti prvo jako loše. I zato se nadam da se vašoj agoniji bliži kraj.
Želim vam puno snage i strpljenja u borbi sa samim đavolom...
Jano zasto ne pokusate traziti starateljstvo nad devojcicom?Sigurno bi joj bilo lakse sa vama nego sa njom.Ne znam sta bih rekao na agoniju koju zivite godinama vec nego samo da sacuvate zdrav razum i zivce.Zelim vam da istrajete pa sta god odlucili.Pozdrav i svako dobro.
-
BOBAN wrote:Jano zasto ne pokusate traziti starateljstvo nad devojcicom?Sigurno bi joj bilo lakse sa vama nego sa njom.Ne znam sta bih rekao na agoniju koju zivite godinama vec nego samo da sacuvate zdrav razum i zivce.Zelim vam da istrajete pa sta god odlucili.Pozdrav i svako dobro.
Slazem se sa BOBANOM.
Iscita sve do kraja,i Bobanov komentar je upravo ono pravo pitanje.
Puno je godina za Vama,ali....puno je godina i ispred Vas.
Sad na koncu mog citanja Vase price,pitam vas:sta tacno zelite?
Ja bi kod advokata otisla.Svaka cast na strpljenju.
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
Drzite se Draga Jana, samo sam zelela da Vas pozdravim...
Postoji vreme za sve, Vi to jako dobro znate...Neke borbe traju dugo, pa nam se ucini da se vrtimo u krug, ali nije tako.Doc ce vreme, kada ce svetlo na kraju tunela biti vidljivo i biti jasan putokaz sta treba ciniti....
Drzite se!
Postoji vreme za sve, Vi to jako dobro znate...Neke borbe traju dugo, pa nam se ucini da se vrtimo u krug, ali nije tako.Doc ce vreme, kada ce svetlo na kraju tunela biti vidljivo i biti jasan putokaz sta treba ciniti....
Drzite se!