CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

vudd

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by vudd »

Osjecam se kao da sam na forumu ''Suplja spika-Barbika.ba''

Lelo tebi sve super,a narkomanija te interesuje zbog ujaka, koji je umro prije 15-20 godina?...

Pa sta te konkretno zanima?Citanje ispovjesti kako se kara na koki ili prepucavanje sa Bobanom?
To sto ti poznajes Sasu,zabole vecinu...Od toliko ponuda,facebook-ova,tinejdzerskih foruma o bubuljicama,menstrualnim poremecajima,ostavljenim adolescentima, etc,etc...ti se u'vatila narkomanije,ba....Jer zelis da pokazes solidarnost kao sa izumirucim medjedima.Daj prosvijetli nas tako ti ''zvijezda granda''...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

Pa sta te konkretno zanima?Citanje ispovjesti kako se kara na koki ili prepucavanje sa Bobanom?
To sto ti poznajes Sasu,zabole vecinu...Od toliko ponuda,facebook-ova,tinejdzerskih foruma o bubuljicama,menstrualnim poremecajima,ostavljenim adolescentima, etc,etc...ti se u'vatila narkomanije,ba....Jer zelis da pokazes solidarnost kao sa izumirucim medjedima.Daj prosvijetli nas tako ti ''zvijezda granda''...
:D
anfakabl

Post by anfakabl »

I ja sam ovde jer mi je od ujnine tetke od strica zaova narkoman. Jbg teško je to...
all that I want is to play
lela

Post by lela »

na ovom forumu sam zato sto to zelim.
nemam nameru da se bilo s kim raspravljam i opravdavam moje prisustvo. jedini autoritet za mene je sanela, i to ne zato sto sam luda za njom nego zato sto jedino od nje zavisi moje pisanje.
vi kojima smeta sto sam ovde, ili vam nije jasno...sta da vam kazem, okrenite se sebi jer ocigledno imate mnogo vece probleme od mene, a ja cu biti ovde dok mi odgovara da budem.
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

anfakabl wrote:I ja sam ovde jer mi je od ujnine tetke od strica zaova narkoman. Jbg teško je to...
Hahaha jesi smiješna za poludit. Ujko joj je umro, zanima je tematika i šta?
Potpis.
Tužna

Post by Tužna »

anfakabl wrote:I ja sam ovde jer mi je od ujnine tetke od strica zaova narkoman. Jbg teško je to...
Image....jes vala teško je,ja sam ovde jel mi je cela familia i ostala rodbina narkomanske sorte...uključujući i mene Image

Nije mi dobro :|
dete svemira

Post by dete svemira »

Srednje konfuzna,pa skoro totalno.

Ni na nebu,ni na zemlji...
Pocela sam raditi,i totalni haos mi je u glavi!

Cezaru je ispao zub,poslednji koji ga je obelezavao kao STENE.Sad je vejika kuca.
Uginula mi je ribica danas.
Malo su mi emocije u haoticnom stanju.
Misli koje misliš
su život koji živiš.
Tužna

Post by Tužna »

Boli me glava :|
darla

Post by darla »

da se od dosade moze ciknit, ja bih ovih dana gaknila sigurno
predosadno mi je
Mauriko

Post by Mauriko »

Dobro, koliko mi to situacija dozvoljava... Net mi je posle 3 meseca uneo malo srece u sobu :lol:
Who dares, wins !
Post Reply