CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Lelo ti si prva osoba koja sam "upoznao" da pokusava izljecit narkofobiju.
sad si me zainteresovao. aj' mi reci više o narkofobiji.cross wrote:Lelo ti si prva osoba koja sam "upoznao" da pokusava izljecit narkofobiju.
Moram i ja ubrzo...lela wrote:extra.
u 5 idem kod frizera. biću još lepša!
Potpis.
Ne postoji narkofobia. Kod normalnih ljudi postoji oprvavdan strah od narkotika koji nije preporucljivo ljeciti kao ostale fobije. U tvom slucaju, narkofobija predstavlja duboko ukorjenjenu predrasudu str8 ljudi prema konzumentima opojnih droga.
cross wrote:Ne postoji narkofobia. Kod normalnih ljudi postoji oprvavdan strah od narkotika koji nije preporucljivo ljeciti kao ostale fobije. U tvom slucaju, narkofobija predstavlja duboko ukorjenjenu predrasudu str8 ljudi prema konzumentima opojnih droga.
moguce da si u pravu. nisam do sad razmisljala na taj nacin.
Hajd razmisli pa javi. Bas me zanima.lela wrote:cross wrote:Ne postoji narkofobia. Kod normalnih ljudi postoji oprvavdan strah od narkotika koji nije preporucljivo ljeciti kao ostale fobije. U tvom slucaju, narkofobija predstavlja duboko ukorjenjenu predrasudu str8 ljudi prema konzumentima opojnih droga.
Mozda se krivo predstavljas ili samo jako patis za momkom kojeg si ostavila radi trave, ili travijana? Mozda trazis potvrdu da si bolja nego sto mislis ili ti je samo jako dosado. Moze biti svasta... cak da se namjeravas baviti problemom narkomanije.
Sta god da je, potrebna ti je strucna pomoc

pazi, za bivsim deckom ne patim, fino mi je sa sadasnjim, zaljubljena itd...da imam o sebi neko visoko misljenje, i nemam, ali sam zadovoljna sobom. cak sam malo i narcisoidna. problemom narkomanije ne mogu da se bavim i da 'ocu, jer za to treba neka diploma, koju ja nemam.cross wrote:Hajd razmisli pa javi. Bas me zanima.lela wrote:cross wrote:Ne postoji narkofobia. Kod normalnih ljudi postoji oprvavdan strah od narkotika koji nije preporucljivo ljeciti kao ostale fobije. U tvom slucaju, narkofobija predstavlja duboko ukorjenjenu predrasudu str8 ljudi prema konzumentima opojnih droga.
Mozda se krivo predstavljas ili samo jako patis za momkom kojeg si ostavila radi trave, ili travijana? Mozda trazis potvrdu da si bolja nego sto mislis ili ti je samo jako dosado. Moze biti svasta... cak da se namjeravas baviti problemom narkomanije.
Sta god da je, potrebna ti je strucna pomoc
da sam zavisnicki karakter, to jesam. eto, zavisna sam od neta.
da mi je potrebna strucna pomoc, pa ne znam... ne osecam se lose, naprotiv, uglavnom sam sjajno raspolozena. tako da mislim da nema potrebe za psihijatrom.
da, ne predstavljam se krivo. sale ex me zna licno, a on je aktivan clan foruma, tako da nema mesta lazima.
sto se tice dosade, nikada mi nije dosadno. radim, vidjam se s deckom, vikendom obicno negde idemo. ako nisam s njim onda sam s drustvom. ko i svi uostalom. para imam sasvim dovoljno. roditelji me razmazili ko i vecinu dece. mada, odavno nisam dete.
narkomanija me zanima zbog pokojnog ujaka, o tome sam pisala x puta, da ne davim sada. sve u svemu, hvala ti sto brines. ali sve je u najboljem redu.
Lelo draga ja sam uvjek u pravu!lela wrote:
pazi, za bivsim deckom ne patim, fino mi je sa sadasnjim, zaljubljena itd...da imam o sebi neko visoko misljenje, i nemam, ali sam zadovoljna sobom. cak sam malo i narcisoidna. problemom narkomanije ne mogu da se bavim i da 'ocu, jer za to treba neka diploma, koju ja nemam.
da mi je potrebna strucna pomoc, pa ne znam... ne osecam se lose, naprotiv, uglavnom sam sjajno raspolozena. tako da mislim da nema potrebe za psihijatrom.
da, ne predstavljam se krivo. sale ex me zna licno, a on je aktivan clan foruma, tako da nema mesta lazima.
sto se tice dosade, nikada mi nije dosadno. radim, vidjam se s deckom, vikendom obicno negde idemo. ako nisam s njim onda sam s drustvom. ko i svi uostalom. para imam sasvim dovoljno. roditelji me razmazili ko i vecinu dece. mada, odavno nisam dete.
narkomanija me zanima zbog pokojnog ujaka, o tome sam pisala x puta, da ne davim sada. sve u svemu, hvala ti sto brines. ali sve je u najboljem redu.

Osjecam se zreo za komune. Dok citam tvoj odgovor 99% siguran da je komuna za mene prava stvar. Evo, samo jos telefonski poziv i palim. Dok cekam taj jebeni poziv razmisljam kako se tesko odreci konformizma. Bas me zanima da li cu u komuni moci imati mobitel i istim se konektovati na net. Znao sam da sem nesto zaboravio pitat. Sranje, mozda znam odgovor.
Mozda se javim kad izadjem, mozda...
Selam i sve najbolje!
Lelo draga ja sam uvjek u pravu!
Svejedno, hvala na odgovoru.
Osjecam se zreo za komune. Dok citam tvoj odgovor 99% siguran da je komuna za mene prava stvar. Evo, samo jos telefonski poziv i palim. Dok cekam taj jebeni poziv razmisljam kako se tesko odreci konformizma. Bas me zanima da li cu u komuni moci imati mobitel i istim se konektovati na net. Znao sam da sem nesto zaboravio pitat. Sranje, mozda znam odgovor.
Selam i sve najbolje![/quote]
blago tebi kad si uvek u pravu, ja na zalost cesto gresim.
da, tesko je odreci se konformizma. a svi smo manje-vise konformisti.
zelim ti da ti uspe ta prica sa komunom i da budes dobro.

Selam i sve najbolje![/quote]
blago tebi kad si uvek u pravu, ja na zalost cesto gresim.
da, tesko je odreci se konformizma. a svi smo manje-vise konformisti.
zelim ti da ti uspe ta prica sa komunom i da budes dobro.
- PsyTechGirl
Uuuu kakav je ovo trip..cross wrote:Lelo draga ja sam uvjek u pravu!lela wrote:
pazi, za bivsim deckom ne patim, fino mi je sa sadasnjim, zaljubljena itd...da imam o sebi neko visoko misljenje, i nemam, ali sam zadovoljna sobom. cak sam malo i narcisoidna. problemom narkomanije ne mogu da se bavim i da 'ocu, jer za to treba neka diploma, koju ja nemam.
narkomanija me zanima zbog pokojnog ujaka, o tome sam pisala x puta, da ne davim sada. sve u svemu, hvala ti sto brines. ali sve je u najboljem redu.Svejedno, hvala na odgovoru.
Selam i sve najbolje!
Svaka čast, skidam kapu za odlučnost !!!
Sve najbolje od srca i da POBEDIŠ !!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..