Liko, jesi razmišljao da batališ taj posao? Koliko sam ja ispratio, radiš to 15-ak, možda i više godina. Jebeno je to. Uštekao si para, uloži u privatni posao. Ja bih tako uradio... Čuj depresija. Ja da imam AMG-a, bio bih stalno u euforiji, hahaha, šalim se. Znam da ništa materijalno ne može da nadomesti duševnu prazninu.
Uh, Mercedes, otkad znam za sebe, meni omiljena marka automobila. Kao klinac, odlepljivao sam na one w123.

Ja sam dobar, nema nekih specifičnosti kod mene o konjima bih pisao. Obradovao sam se rezultatima izbora u Crnoj Gori, i padu režima tiranina Mila Đukanovića. 2006.-e sam plakao od tuge zbog montiranog referenduma, a sad sam plakao od sreće jer je pao DPS u C.G. Stranka koja je zavađala dva oka u glavi, Srbiju i Crnu Goru. Nekako mi deluje da se konačno slažu kocke u ovom našem prokletom regionu, i da polako dolazi do pomirenja u ovom našem narodu.
Eto ljudi, pozdrav od mene, ne dajte se!

P.s. Vidim ne javlja se ni Xxxana. Živo me zanima kako je ona. Xxxana, je l' čitaš forum, jesi dobro? Hajde, obraduj me.