Mala truba svira dalje....
Moderator: sanela
E bravo za ideju,mogla bih i ja sa ovom svojom kujicom debelom u jednu bas dugu dugu setnju, ne samo po kvartu i to...Guta_Retas wrote:a malo kasnije planiram sa psom u jednu dobro dobru setnju
malibogublatu wrote:dan je krenuo sa rundekom i veselim ritmovima,cekam da devojcica ustane pa kod nje..
Nisam znala druže stariGuta_Retas wrote:pa trebala si pitati mene, svog "druga" iz ratnih dana...ipak i ja radim na SRCOLIKOJ klinici, tj klinici za kardiovaskularne bolesti...da pogodim prepisali su ti ritmonorm ili metoprolol ili neki drugi lijek iz grupe antiaritmika koji se prepisuje za tu vrstu aritmije...napisi koja je aritmija u pitanju pa cu ti reci cega da se pridrzavas....Tužna wrote:Jeste Vlado počela sam da se navikavam i stvarno je okVlado_M wrote:U bezvazdusnom prostoru nimalo nije lose kad se naviknes. Gledao ja emisiju na NG-u...
![]()
Prošlih nedelju dve dana sam imala svakodnevna gušenja i lupanja srca,opet po ko zna koji put odem kod dokrota i on mi kaže da je na nervnoj bazi,i ja zatražim da mi daju uput za kardiologa jel više stvarno to "na nervnoj bazi" mi je počelo ići na živce.Kardiolog mi posle svih pregleda ustanovi atitmiju srca,i kada sam posle sa tim nalazima otišla kod moje doktorice ona kaže...joj vidi stvarno si bila upravu da možda nešto nije uredu sa srcem.I sad kako sam počela piti te tablete,zato i kažem da se osećam u bezvazdušnom prostoru....odnosno sasvim ok
Zvuci zastrasujuce. Pokvarila si mi ovako prijatno oblacno jutro koje obecava kisu i depresiju i suicidne misli... Narocito me brine ova trikuspidna insufijencija. Da je meni to napisao neki doktor, odmah bi dobio po nosu.Tužna wrote:Prolaps mitralne i trikuspidne valvule.Blaga mitralna i trikuspidna insuficijencija