Moderator: sanela
Vozdra haveru.... sta ima ba? hehehe... evo da se i ja javnem.... mislim nemam nista dodati sto se tice hepa naravno, sve je vec odavno receno, samo sto svako govori iz svog iskustva...Fanatik wrote:Molim vas nemojte stvarati pogrešnu sliku o METADONU i govoriti neke stvari koje nisu tacne.
Prvo, meni je metadnom spasio život i sigurno ne bi bio sa vama ovde da nije bilo tog LIJEKA.Druga je stvar sto drugi zele da ga zloupotrebljavaju, ja metadon smatram lijekom,zato sto on to i jeste.Kod nas u Sarajevu ima 170 ovisnika koji su na ovoj terapiji i vjerujte ljudi oni se osjecaju i izgledaju kao preporođeni.Ja sam licno bio na 85mg, sada sam na 45,g polako ali sigurno idem ka nuli.Steta sto toga nema u Beogradu ali ja sam siguran da ce se to uvesti i tamo.Vozdrica i cmoka
Ne lazu haveru, istina ....Fanatik wrote:Pa dobro, izvaljivo sam ja i gore stvari, nije ovo nista![]()
![]()
.Ja ti kazem da su iz "Plivinog" Metadona izuzete 3 opijatske komponente.E sada........Šta ,kako,gdje,i ko je kako uradio ja to ne znam.Samo znam da mnogi stariji ljudi koji su prije rata bili na Metadonu MI FINO KAZU, DA SE OVAJ METADON ,NE MOŽE POREDITI SA ONIM OD PRIJE RATA, LAZU ONI ,LAZEM I JA.
Hehehe, evo haveru tu sam.... gura se nekako, povremeno bacim pogled na forum. Sto se tice dok. Ploskica, hercika ga drmnula u januaru 2006 (pocetak sam...) i jedva ziv osta'o... trenutno ne radi, gore je u bolnici... a fakat, sto kazes steta, dobar ko hljeb doktor bio nane mi, iskreno bih volio da se skroz oporavi i opet na posao da dodje...Fanatik wrote:Ehjjjj buraz, pa bolan ne bio ,ja se prepo gdje si, sta ima ???.Kad je to Plosku herc drmnuo???.
Šteta stvarno je Doktor i po.Gjde si se izgubio????,eee neka si se vratio bas mi je godra.
J*bi ga, sto se tice apacha, tu je malo gusto.... jos uvijek je iznad 50mg.... ali nije puno... mislim sve u svemu i njih sam smanjio s tim da sam ih po 15 pio rega ono,...sad sam ono 5-8 vec duze vrijeme.... (oni od cenera)...Vodolija wrote:BEZZE_SA....smradu jedan:):) Odgovaras na Omarom post a na mene ne obracas paznju....c c c.....ne gine ti cvoka i to ono pola glave da ti razvalim
:):) Sala mala...znas mene!!!
Ponosna sam na tebe sto se tice terapije. Reci mi jes smanjio apache??? Pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii