SVAKODNEVICA, opšte stvari, sve i ništa

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Viktor89

Re: SVAKODNEVNICA, tema za zezanje i opuštanje ;)

Post by Viktor89 »

xxxana wrote: Sat May 29, 2021 7:12 pm
StopBup wrote: Sat May 29, 2021 6:58 pm
Akkasha Come Back wrote: Sat May 29, 2021 6:12 pm I još nešto mi se čudno desilo, ja sam na Androidu, moja majka ima Nokia prastari model- dakle nije "Smart".
U jednom trenutku zvoni mi telefon, pogledam poziv od majke, žena na 2 metra od mene, nije pipnula telefon.
(Nisam danas ništa pila :lol: )
Uzmem njen telefon, uopšte me "ne zove", ništa, pogledam opet moj telefon- i dalje zvoni, piše "mama" i plus njen broj.
Ništa, prekinem vezu.
Ko zna šta bi to moglo biti?

(Znate li za foru linka koji određuje lokaciju? Pošalješ nekome link, može biti za bilo šta, i kada osoba klikne na link, tebi stigne informacija o lokaciji te osobe.)

Pizdim od ovih vremena.

Bolje bilo 2005. Chat bio preko nekog mIRC programa, ako se neko seća?
(Tad sam se razumela mnoooogo više nego sad)
Ne može to Akkasha. Lokacija telefona, recimo kad je ukraden, pa ga policija traži, ne traži se u opšte ni preko GPS-a, nego triangulacijom. Traži se preko IMEI broja telefona, bez obzira koja je kartica u njemu. Menjanje tog broja je zabranjeno, ali hoće po neki to da urade, ali ne znaju svi serviseri. Mora se biti vešt, plus dobra hardverska oprema(service box) da bi se promenio taj broj.
Nemoj se paranoisati za linkove.
Preko linka, može da ti ubaci virus, ako imaš loš antivirus, ili je virus jako dobro napravljen, pa može da prati tvoju aktivnost na internetu, ali lokaciju ti ne mogu odrediti linkom.
Triangulacija predstavlja određivanje položaja tačke, u ovom slučaju telefona, iz tri ugla, u ovom slučaju predajnika. To radi policija, određuju lokaciju telefona, tako što uhvate signal telefona, sa tri predajnika, i onda ga lociraju.

Image
I ova interesovanja ti pristaju
Ona, čiju je lokaciju želeo da nađe, imala je sreće.

Šalu na stranu. Interesovanja su ok, kada se policija želi izbeći.
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

Xxxana i mene donekle plaši ali više me izluđuje što ne mogu ništa.
Najviše me nervira to što mi je u I i II godini baš dobro išlo programiranje, jebala bih ja njima kevu da imam opremu.

Stope, na tebe sam se najviše oslonila u odgovoru, ja sam toliko ispala iz fazona da nisam znala sliku da postavim, Stop mi objasnio.

Treće, nema nikakve veze da li mi je uključena lokacija, verujte, to znam, ali nisam u vezi traženja (kradenog) telefona pitala, već zaista postoji fora to sa linkom i to od pre nekoliko godina, nije ništa novo, ja za novim i zaostajem. Šta se radi danas, stvarno sam off.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Akkasha Come Back

P.S. ta fora sa linkom je neprecizna i samo odredi okrug/grad gde si, ne tačnu lokaciju, ali i to je nešto, koliko puta sam čula lik sedi na klupi i priča telefonom "Ne mogu sad ljubavi, nisam u xxxxxxgradu" 🤣 E, takvom devojka treba taj link da pošalje 🤣🤣🤣
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Akkasha Come Back

E, ljudi dragi, imam jednu vest: odlučila sam poslušati savet jednog lika i idem prvo na nedelju dana, a posle ću videti.

Drago mi je što vas "ostavljam" u slozi.

Eto nije ništa krupno, ali čisto da se ne pitate gde sam ili da nisam nešto ljuta.

❤️❤️❤️
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
xxxana

Post by xxxana »

Akkasha Come Back wrote: Sat May 29, 2021 9:26 pm E, ljudi dragi, imam jednu vest: odlučila sam poslušati savet jednog lika i idem prvo na nedelju dana, a posle ću videti.

Drago mi je što vas "ostavljam" u slozi.

Eto nije ništa krupno, ali čisto da se ne pitate gde sam ili da nisam nešto ljuta.

❤️❤️❤️
Mogla bi reci i zasto ;)
Ako si tako resila, aj’, pa se javi..
Viktor89

Post by Viktor89 »

Čoveku dođe da se isključi. Meni, takođe, ali ne mogu. Ne mora nikome objašnjavati zašto. Tako želi.

Akkasha pozdrav.
xxxana

Post by xxxana »

Viktor89 wrote: Sat May 29, 2021 10:15 pm Čoveku dođe da se isključi. Meni, takođe, ali ne mogu. Ne mora nikome objašnjavati zašto. Tako želi.

Akkasha pozdrav.
Ne kazem da bi trebala objasnjavati, ali ona je neko ko je ovde izneo mnoge stvari
Viktor89

Post by Viktor89 »

xxxana wrote: Sat May 29, 2021 10:40 pm
Viktor89 wrote: Sat May 29, 2021 10:15 pm Čoveku dođe da se isključi. Meni, takođe, ali ne mogu. Ne mora nikome objašnjavati zašto. Tako želi.

Akkasha pozdrav.
Ne kazem da bi trebala objasnjavati, ali ona je neko ko je ovde izneo mnoge stvari
Ima priču sa nekim i svoje razloge. Mi to ne možemo znati i ne treba.
xxxana

Post by xxxana »

Viktor89 wrote: Sat May 29, 2021 11:36 pm

Akkasha pozdrav.
Tu si u pravu
Viktor89

Post by Viktor89 »

xxxana wrote: Sun May 30, 2021 7:58 am
Viktor89 wrote: Sat May 29, 2021 11:36 pm
Tu si u pravu
I ovo je postalo pucanje u prazno. Nas 3-4 ostalo. Nekih ozbiljnih tema nije bilo odavno. Niko ništa.
Post Reply