podjebavalica, otforena tema

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
yasujirozu

Re: podjebavalica, otforena tema

Post by yasujirozu »

ljut si, ne volim kad si takav.
Param-parcad

Post by Param-parcad »

Pa gde si Yazo,sta ima novo???Je l' ti se mama i seka i dalje jebu za pare ili...?Sve po starom,a?Pa dobro,bice bolje valjda jednog dana.poljubac za tebe i njih dve :lol:
Djomlanija

Post by Djomlanija »

yasujirozu wrote:ne volim kad si takav.
nja nja nja picko jedna,ma u zlici vode cu te utopit retardirani pederu :!:
yasujirozu

Post by yasujirozu »

ajde, ajde, ne zesti se, mada kuzim odakle proistice nervoza. paramova erektivna disfunkcija je zasigurno prolazne prirode, i dok si rekao bukake, on ce opijet napusavat svog omiljenog mladju, loznica style. ali brat bratu, ti sto si svje radio u prdekani za te dvije godine, i vaznije, tkoga si svje obradjivao za litar svepsa, naravno da emotivcu kakav je parce, tesko pada... cuo je on za cuvene na-djomli-redaljke, i vjerojatno posledicom takvih (za njega do klempotresnis usesa, zaljubljenog benavka) utisaka, danas i ima tih problema sa patkom.

gay frendly pozdrav za obojicu - vasa ljubav je inspiracija.
Last edited by yasujirozu on Fri Oct 26, 2012 7:15 pm, edited 1 time in total.
Param-parcad

Post by Param-parcad »

ovu pesmu posvecujem tvojoj mamici i sveci[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PYNb4bbqgSM[/youtube]...
yasujirozu

Post by yasujirozu »

"ubacim kurac u usta"? parame sreco, znam da ga volis sisat, ali ljubi te brat, nemoj tako otvoreno o tome zborit... forum je ipak javni prostor, a ovo zatucana sredina.
Djomlanija

Post by Djomlanija »

:D slabo ti to nesto,malo postajes dosadan i vise nekako jadan sa tom pricom o mardelju,i da znas Daco bic boziji je moj drug i brat, i mi se nikada ne bi jebali ,al bi jebali tebe posto izgleda da u tebi cuci opasna pedercina,mada ostavljas utisak ruznog homosa tako da jbg. ma ne bi te ni jebali.Mi smo iz LO a odakle si ti Yasujiro Ozu gejcino ruzna i iskompleksirana ... :arrow:
yasujirozu

Post by yasujirozu »

Djomlanija wrote:Daco bic boziji je moj drug i brat, i mi se jebali
ma znam, ali loznica bruji o tome... cuvajte se dijeco.
Param-parcad

Post by Param-parcad »

upravu je djomla,smrtno si dosadan...Hajde nosi se i gledaj da iscitas svaki post koji je stavljen ikad na forum...Ionako nemas pametnija posla,zar ne?ko o cemu,yasu o kurcu...vadis li ga ikad iz usta?bar dok jedes ili kada te recimo potera verbalni proliv?pusa.
yasujirozu

Post by yasujirozu »

vredjas se bez potrijebe... mladja i ti, ste svijetionici ljubavi, nesputane okovima palanackog morala.

sve najbolje, i da se vise usvoji zakon, kak vi i vama slicni, mozete usvajat dijecu (vec ga vidim: mali paramdjomlica, buduci kralj teretane i furune).
Locked