sta trenutno slusate?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Polly_Jean

Post by Polly_Jean »

:) Cudo si, ljudina, hvala ti.
Well...
Have no fear of perfection - you'll never reach it. - Salvador Dali
mise en place

bljedoliki

Post by mise en place »

daj rode ufuraj josh jednu stvar..
poshto vidim gotivish Nick Cave a t b s,mr.Bargeld & co.
poshalji nesto sa albuma"let love in" ako je moguce ima ona stvar"loverman" mislim.
Ta me rastura,eto nadam se da cesh ubosti,ma siguran sam..
pozdrav nuklearnom fizicaru
mise
M4j4

Post by M4j4 »

Ajde i za mene jednu,ako moze ,Where The Wild Roses Grow,Nick Cave and Kylie Minogue.Volim svaku pesmu/tematiku u kojoj do izrazaja dolaze moje devijacije :-D (on je ljubi,pa je ubi,a to sve od lude ljubavi-on to obavi,pa se zabavi...juuu al sam se razlupetala :-D ) Aj daj nam link (ko ti je kriv kad si nas razmazio,sad samo daaaaajjj)
Ajde dacemo i mi tebi :wink:
Image
palefaced

Post by palefaced »

evo me sa arbeita malo ranije ali ipak onako momacki sam skrhan pa necu dugo... ali dok isprovjeravam mejlove hordi mojih obozavatelja odgovoricu onoj cjepidlaki ramoni a usput cu i vama dvoma ispuniti muzicke zelje posto je ipak moja primarna svrha postojanja virtualnoga sluziti narodu.
idemo, prvo za roda posto sam ja megaloman evo odmah dvije - jedna koju je i trazio a druga je ista ta stvar samo cover, metallica, meni isto dobra stvar:

metallica:
http://rapidshare.de/files/7559935/06_L ... _.mp3.html

nick cave:
http://rapidshare.de/files/7560044/Nick ... n.mp3.html

p.s.

vidim pominjes blixu... imam ja dosta i od einstuerzende (ovo 'ue' samo za ramonu :D) neubauten ako stogod treba.
Last edited by palefaced on Sun Nov 13, 2005 8:12 am, edited 1 time in total.
i am what i am and what will be will be
palefaced

Post by palefaced »

Ramona wrote:
wie mein eigene Text,felt aber sehr schwer in den
Nije 'felt' nego fällt' :wink:
Eheheeee!!!
Jedan savjet Pale i ostali - daj malo manje toga objavljujte ako mislite da vam od toga netko nešto i pročita! Ako ne pričate sami sa sobom! Ja što dobro znam njemački, pa nikad neću čitati tolike postove ni pjesme, a kamoli ako ga natucam ili ga uopće ne znam ... Jeba te Thomas D. - što je taj tip ružan Bog te mazo hahha
A di si ti naučija njemački? U školi, ili kad si pobiga od rata, pa prije Amerike, u heroinsko doba :wink: ? Biće si ga zato (jer si bija drogiran) brzo i učija - hehee :-D
jebo te... sta si ti nekakav virtualni lektor... samo zajebavas ljude ovuda. pusti covjeka neka pise kako zeli... ako nisi znala pored hoch deutscha postoji i tzv gastarbajterica kojom ja i moj rod pricamo/pisemo i po njoj je sve za 5 napisao.
ne daj se ti rode ometati... samo ti pisi, ja te razumijem a ostale tko jebe.
inace... svapski sam naucio u svabiji, logicno jelde? :D
dilajuci po u-bahn stanicama... ako ozelis nekoga jebi ga svaljati moras onda moci i sporazumjeti se sa njime. praktican kakav jesam izracunao sam kako mi je lakse nauciti svapski nego grcki, turski, italijanski... nakrao/nakupovao tone stripova i udri.
thomas d opet... ako je to neka aluzija da sam ja derpe koji slusa muziku mjereci je tim arsinom koliko je koji pjevac lijep.- posalji mi neke svoje opscene fotografije pa cu ti upaliti kameru i vidjeces kako moje tijelo (tocnije njegov najbitniji dio) reagira. :P
dalje, jebi ga ameri imaju dobru poslovicu koja kaze:
ne popravljaj nesto ako radi... pa po tome se ja ravnam sa ovim tekstovima i muzikom.
ako klapa tako na drugim forumima onda klapace i tu... a i kako bi inace netko znao o cemu se radi u pjesmi ako je nikada nije cuo?
ja znam da sam ja impozantna licnost ali ipak nisam bas toliko umisljen da mislim kako ce sama cinjenica da sam ja postavio neku stvar biti dovoljna da je netko i skine... zbog cega je tu i postavljena.

a rata sto se tice - nisam ja pobjegao nego sam se posvadjao u karadjordjevu sa tudjmanom, milosevicem i alijom oko podjele bosne (nisu htjeli prihvatiti moj prijedlog koji je bio kud i kamo bolji) i demonstrativno se demobilizirao i otisao... reko da vidim malo kako smekaju droge u tudjini radje nego se kilaviti sa ovim debilima koj ni sami ne znaju sto zele.

huh, vjerovala ili ne, sve sam ovo u jednom dahu napisao posto sam jos pod onim dzop tripom gdje krstarim okolo napucan ne na 45 nego na 78 obrtaja.
gotovo, palefaced over i ode spavati. 8)

p.s.

posto po ovome pitanju gdje sam naucio svapski vidim da ne pratis nastavu dovoljno pazljivo... odlucio sam se vise ne dopisivati sa tobom posto je ocito kako ne citas mejlove uopce nego cu ti od danas samo slati mejlove u slikama. :-D
palefaced

Post by palefaced »

a evo onda i tebi kceri te koju si trazila... sve ima kod bljedolikoga... samo kazi, pogotovo nik kejv:

http://rapidshare.de/files/7560065/Nick ... w.mp3.html
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ono što ja trenutno slušam...
Depeche mode - FREELOVE :smt006
Ramona

Post by Ramona »

Pepe - i ja stara - Depeche Mode - World In My Eyes ...
@ Omćo
Ma kakav Njemacki ,jel.Ma nije to Njemacki i Engleski, sve je to ALBANSKI.
KURTAPAAAANII LJAJEEEE BUKURRR, BALJEEEE-LJALJEEEEE
Ahahahahah!!! LUUUUD si braco ko kupus, zato te VOLIIIIM I LJUUUUBIM !!!GRIC GRIC CMOK! Heheheh da sve je albanski!
Imam ti ja frenda što je provalija 'ma sve je zdravo' :lol: tako i to, sve je albanski aahah ... da baljee ljaljeee hahaha !!!
@ Pale
Ljubi te Ramona, hehee, kako se on meni raspali,aa razumi on mene da ja to niš zlonamjerno ne govorim, sprdam ja, sprda on hehehe - evo ti rukeeee stari i gric gric i tebi xx :wink:
M4j4

Post by M4j4 »

palefaced wrote:a evo onda i tebi kceri te koju si trazila... sve ima kod bljedolikoga... samo kazi, pogotovo nik kejv:

Hvala,hvala,i jos tako umoran posle posla nasao si vremena ! I posle se lik cudi sto ga zene vole! CMOK BRE!
Image
Polly_Jean

Post by Polly_Jean »

palefaced wrote:a evo onda i tebi kceri te koju si trazila... sve ima kod bljedolikoga... samo kazi, pogotovo nik kejv:

Abaut Nick Cave: Bila na koncertu u Zagrebu, koncert je bio zacudo u finom prostoru dvorane "Vatroslav Lisinski" a meni bi vise pasalo da je Nick u Dvorani sportova. Ulaznice papreno skupe ali ko ce gledat detalje :) .Pomislih, idem jer ne znam kada cu opet i da li cu imat priliku...ko ce prvi skiknut :? Publika je bila full okej, vise od polovice moja generacija. Nismo se dali omesti sa sjedenjem u plisanim foteljama, sjeli smo na pod ispred, cijela je dvorana bila na nogama...Gitra klavijature i bubanj, sve pet. I onda je Cave zapalio cigaretu....hej, u Lisinskom! cigareta! potrgali smo se od usluznosti kada je trazio upaljac...imam i fotke negdje...uf, vecer za pola :D zivota sjecanja...
Well...
Have no fear of perfection - you'll never reach it. - Salvador Dali
Locked