Ne nisam raspoložena za svađu samo se nerviram pa onda tako ali ako ti smeta ja ću da te zaobiđem bar večera dok ne prođe ludilo u mojoj glavi,nisam te htela napadati video si da sam stavila smajlića....
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Šta bona OK, ne idem ja nikud nego necu da ulazim u otvoreni razgovor jer necu ako si nervozna.Bolje da izbjegnem bilo koju svađu i ostanem sa tobom drug, nego li da se posvađamo i ne budemo drugovi.Cmoka drug,đe onaj moj smajlic aha evo ga moj najbolji drug :smt119 :smt119 a valja li mi drug,prava lafćina ba.
Daj ba ,ko je rekao da me smaras.Jel iko molim vas vidio da sam ja napisao da me ZVRKSSS smara.Daj molim te, drug ejjjj, drugićććć.Hhehhhehe :smt119 :smt118 :smt118 :smt118 evo ba i raja te pozdravlja ,vidi ih sto su se poredali.Hhehhe
Moj omare skroz su mi misli rasejane ne znam o čemu pre da razmišljam,verujem ja tebi da te ne smaram nego da ne kvarim raspoloženje i tebi a i ostalima evo pepa se isključila garant zbog mene jer je trenutno verovatno nerviram,štaću taka sam...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
MAa pusti bona Pepu, kako bona jednom ne shvatis .Gledaj sebe, ne kaze đaba stara poslovica "Ko voli sebe, voli i druge".Znas prvo sebe, mislim to je lijepo i humanu biti privrzen nekoj osobi, biti vjeran i odan.Ali nekad ljudi to shvate kao gušenje vlastitog zivota ,kontas.Svako mora imati malo prostora i vremena da malo razmišlja sam i da sam sagledava neke cinjenice.Zato pusti, neka je, kad joj budes trebala ona ce doci ZVRKSS a ti se pod hitno moras mijenjati jer neko ce primjetiti tvoju dobrotu i iskoristit ce svaki dio tvog zivota.Pazi se molim te ko brata.