Da si roditelj, a da saznas da ti je dijete drogira?!
Re: Da si roditelj, a da saznas da ti je dijete drogira?!
Heroina uvijek ima svojih bisera.Ona nije bas dobra u izrazavanju,ali zna da kaze ono sto misli na sebi svojstven nacin.Ivan ima jedan sasvim drugaciji stil i to je nasa ljepota razlicitosti.Ja razumjem sta je Ivan htio reci.U teoretskom smislu to je zaista tako.Prakticno,ti nosis onaj dan od juce u nekom kutu sebe.Slijedeci put kad budes dobila otkaz,bit ce mnogo lakse,jer ti imas vec iskustvo od juce.Skoncentrisati se na danas ,to je stvar jacine duha.I ja to sve vise uspjevam.Dok ja mogu da pravim rucak,slusam gitaru u zivo,gledam kada ce se vec jednom otopiti ova brda snijega,znaci ,u danas sam.Rusilo me jest,ali me nije srusilo.Juce dobih poruku od svoga djeteta.Formalna,ali odredjena.Kad se sjetim vremena kad su te poruke bile morbidni monolozi od deset,petnaest minuta,u stilu histerije,optuzivanja,da bog da ti ovo,da bog da ti ono,napredak se vidi.Odredjenost upucuje na zakljucak da je uspostavljena ipak neka stabilnija apstinencija.Eto,toliko ja o svojemu "juce".Idemo dalje.
Drago mi je jano da postoje mali pomaci na bolje......baš mi je iskreno drago i nekako vjerujem da će samo vrijeme u kojem će ona sve više sazrijevati i samim tim iz drugih aspekata sagledavati stvari,dovasti vaš odnos na normalu.Dala si sve od sebe...sad strpljivo čekaj plodove swvog davanja,bez velikih očekivanja ali ipak sa nadom.
I meni je Modesty drago da si ti bolje.To se vidi iz tvojih postova.Vidi se da konfuzija polako nestaje.Samo se ne daj
DA SI RODITELJ, A DA SAZNAS DA TI SE DIJETE DROGIRA
IVAN pise u zenskom rodu, uzgred..A,na topicu je mnogo stvari vec napisanih...pa ako niste, prelistajte i istrajte...Svi mi...ZIVJELI RODITELJI i buduci eventualni roditelji-postavila sam topi, chini mi se da cu ga i ostavit
Ne ostavljaj ,ne ostavljaj,trebas ti nama,mala moja heroina.
"Biser"-samo za Vas-ostavljam ga...ja nastavljam
Svaka cast,heroina.
Hvala, al ovo je bilo samo copy i paste-a hvala ljudima koji su ovo napisali