kako pomoci najboljem prijatelju?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
zvrky

Post by zvrky »

Ma pepi sam odgovorila a tvoj post je uleteo dok sam ja kucala,bezobzira upravu si i OPET ti hvala na podršci mnogo mi znači :!: :!: :!:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

Pepo to nije tačno podario ti je mnogo lepih stvari...i ti to znaš,ajde dešavale su ti se i gore stvari...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

KADA BIH MOGLA DA NESTANEM,BEZ TRAGA,DA OBRIŠEM SVE ŠTO JE BILO IZA MENE.....
Kao da me nikada nije ni bilo....
zvrky

Post by zvrky »

eh kad bi mogli ja bi bila prva u redu zajedno sa tobom,ajde gore glavu bre znam te bolje nego sebe samu,jaka si i znaš da rešiš problem...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ako ti veruješ da znam da rešim problem onda....extra...
Ja znam da sam odlična u pravljenju problema-SVIH VRSTA :!: :-D
Ramona

Post by Ramona »

odlična u pravljenju problema-SVIH VRSTA
Hehehh!!! Problemotvorac aktivan u izradi svih vrsta problema, po izboru za sve dobi i namjene, kvalitetno i povoljno. Informacije na telefon blabla hihih :smt082
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Baš tako....Javite se ako vam je potreban neki problem...Prvi gratis :smt026
katarinadimedici

Post by katarinadimedici »

Deco, sve u životu ima svoje "Zato", a život mnogo kratko traje i mnogo je lepo što se probudiš svakog jutra, a problem je ono što je već bilo nešto "juče" ! Zato, glavu gore, čekaju nas još veća sranja, ne treba se osvrtati! Zvrky, ti si zaista puno uradila samim svojim postojanjem u njenom životu, i Pepe je toga svesna, tvoje mesto u njenom srcu ostaje zauvek popunjeno! Ne treba da se plašiš, niti da stalno reaguješ tako emotivno, sigurna sam da još po neko u tvojoj blizini očekuje od tebe bar delić ljubavi i pažnje koju sebično čuvaš samo za svoju drugaricu!
Luna

Post by Luna »

Pogledajte film Human Trafficking(mira sorvino)-i znacete da cijenite to sto imate. SVi mi! Nasi zivoti su ba haos u poredjenju sa njihovim....djeca! 10 11 14 15 godina-robovi. Mucene, silovane, maltretirane, ma ni zivotinje se ne tretiraju tako. Plakala sam na kraju filma. Ne samo zato sto je istinit i sto me dirnuo, nego zato sto ja placem nad svojim zivotom-koji je skroz ok....u poredjenju sa boli koju one svakodnevno trpe.
Odlucila sam nesto-za dvije godine, ja i moj drug(jedini drug sada)...idemo u istocnu evropu-od rumunije do rusije-po malim gradovima i selima i obrazujemo djecu po skolama o zivotu koji ce imati ako se upuste u tako nesto. I da ih naucim da cijene sta imaju. Jer mnoge su nasjele na obecanja o bajnom i sjajnom zivotu u americi. Al je sjajan-zive u rupi, nemaju nista.....djeca. ALi su jedna uz drugu.....u svemu tome prijateljstvo je igralo veliku ulogu. ALi u meni se nesto probudilo...i kontam ja sjedim ovdje a mogu raditi nesto mnogo produktivnije. Idem zavrsiti skolu covjece....i ....onda idem da SAVE THE WORLD!!!! :-D Pa ako ne cijeli svijet, barem tu jadnu djecu. Eto sorry fulala sam temu al morala sam vam, to reci....
Ideja je-pocetak .....ali barem imam ideju. I vjerujem da mogu postici nesto s tim....AKo nista uciniti dobro djelo. Mada ja imam milion ideja u vezi toga...ali jedno po jedno. Sto jednostavnije to bolje.
Drugi put cu uraditi nesto po pitanju zlostavljanja(silovanje i sl)...mladih djevojaka.
Pa covjece-sto da ne? Jebes drogu.....
eto....volim vas sve...i ne nisam poludila nego me ovaj film vratio u stvarnost. To nam svima treba.
Sve naj bolje
Fanatik

Post by Fanatik »

Ljudi vjerujte mi na rijec, slusajte KATE ona stvarno puno zna i ima veeeliko iskustvo.Toliko od mene.Cmookenzii
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
Locked