Pogledajte film Human Trafficking(mira sorvino)-i znacete da cijenite to sto imate. SVi mi! Nasi zivoti su ba haos u poredjenju sa njihovim....djeca! 10 11 14 15 godina-robovi. Mucene, silovane, maltretirane, ma ni zivotinje se ne tretiraju tako. Plakala sam na kraju filma. Ne samo zato sto je istinit i sto me dirnuo, nego zato sto ja placem nad svojim zivotom-koji je skroz ok....u poredjenju sa boli koju one svakodnevno trpe.
Odlucila sam nesto-za dvije godine, ja i moj drug(jedini drug sada)...idemo u istocnu evropu-od rumunije do rusije-po malim gradovima i selima i obrazujemo djecu po skolama o zivotu koji ce imati ako se upuste u tako nesto. I da ih naucim da cijene sta imaju. Jer mnoge su nasjele na obecanja o bajnom i sjajnom zivotu u americi. Al je sjajan-zive u rupi, nemaju nista.....djeca. ALi su jedna uz drugu.....u svemu tome prijateljstvo je igralo veliku ulogu. ALi u meni se nesto probudilo...i kontam ja sjedim ovdje a mogu raditi nesto mnogo produktivnije. Idem zavrsiti skolu covjece....i ....onda idem da SAVE THE WORLD!!!!

Pa ako ne cijeli svijet, barem tu jadnu djecu. Eto sorry fulala sam temu al morala sam vam, to reci....
Ideja je-pocetak .....ali barem imam ideju. I vjerujem da mogu postici nesto s tim....AKo nista uciniti dobro djelo. Mada ja imam milion ideja u vezi toga...ali jedno po jedno. Sto jednostavnije to bolje.
Drugi put cu uraditi nesto po pitanju zlostavljanja(silovanje i sl)...mladih djevojaka.
Pa covjece-sto da ne? Jebes drogu.....
eto....volim vas sve...i ne nisam poludila nego me ovaj film vratio u stvarnost. To nam svima treba.
Sve naj bolje