moj novi topic

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

sunrise

Post by sunrise »

pa, ja sam iz Pule i oko Pule su postojale dvije komune. U jednoj sam bila u posjeti nekome i znam dosta o njoj ali ne znam di je tocno tvoj dragi pa zato pitam di je to tocno? Mi mozes reci nesto vise, di je to tocno, u kom dijelu?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
azraaa

Post by azraaa »

nemam pojma u kom dijelu znam da se komuna zove remar, pricaaaaaaaj!
PDT_Love_07
azraaa

Post by azraaa »

joj ljudi zvao me je! on je mene nazvao! ali nista se nije culo, znala sam po broju da je on, nismo nista uspjeli pricati, on onda spustio slusalicu. i ja cim sam usla u kucu nazovem taj broj i javi mi se neki ciko i kaze mi da ne zna da je iko zvao sa tog broja li kaze da zna da bi samo on mogao da zovne sa tog broja. joj ruke mi se tresu jos uvijek, kad pomislim da sam cula njegov glas malo, kad pomislim na njega da je dobro....aj ne mogu da vjerujem!
PDT_Love_07
Sonja

Post by Sonja »

Azraaa mila, ja znam da je nadrealni taj osecaj samo da mu cujes glas, ali ako neka pravila postoje to je samo da bi njemu bilo bolje i da bi ti se vratio ziv i zdrav.
Znas kako nas tretiraju, oni tebe sada uporedjuju maltene sa supstancom i odnose se prema njemu - jel' hoces da je cujes, jel toliko da bi poludeo, e bas sad ne moze!-
Kapiras, mi sve radimo po principu trenutnog zadovoljstva i ono sto nam se hoce to cemo uraditi te sekunde makar svi pocrkali. A pogotovo ako ima zabranu, a zove te to znaci da ne postuje autoritet, a bez toga narkomanija je NEIZLECIVA.
On tamo mora da shvati medjuljudske odnose, da stvori neki odnos prema ostalim ljudima, ubije svoj egocentrizam....nije ono sada jadan on oni njega muce, a on bi samo hteo da te cuje.
Moras mila da shvatis da sve to tamo ima mnooogo, mnoooogo dublje znacenje. I ako je bilo i 10000 puta jace od tebe, nisi trebala da zoves broj ponovo, jer si njegovom nadredjenom, staresini ili vec kome samo dala do znanja koliko je jos uvek slab i koliko krsi pravila. A mnozda je i dobro, jer ih uz tvoju pomoc nije izmanipulisao, ih pa znaju oni sa kim imaju posla, a to je samo bio jos jedan korak koliko moraju eda ga paze i da motre na njega....
A dok god ima takve ljude oko sebe, dobro je on....ne brini

znas ono..

"Doci cu ti u snovima, da ti ukradem nemire..."

DRZI SE MALENA!
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
azraaa

Post by azraaa »

hvala ti! ma nazvala sam bas da vidim sta je u pitanju, sretna sam i zabrinuta, bas to sto govoris, koliko je "stroga" ta komuna, kako ce se to odraziti na njegovo odvikavanje (to sam vec negdje ovdje napisala), ne znam i nije u redu to sto radi, ma koliko ja luda bila za njim i radovala se njegovom pozivu.
PDT_Love_07
sunrise

Post by sunrise »

ajme, kako lijepo, ti si full zaljubljena!!! hihi :oops: :lol:
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
azraaa

Post by azraaa »

PDT_Love_04
PDT_Love_07
azraaa

Post by azraaa »

PDT_Love_05 PDT_Love_06 :heart: PDT_Love_09 PDT_Love_12 PDT_Love_14 PDT_Love_16 PDT_Love_17 PDT_Love_25 PDT_Love_27 PDT_Love_03
O D LJ E P I L A S A M ! ! !
PDT_Love_07
azraaa

Post by azraaa »

sta vi mislite koliko obicno treba jednom narkomanu da skonta da mora da se bori da bi ozdravio? mjesec? dva? godinu?
PDT_Love_07
zvrky

Post by zvrky »

Svakom zasebno,nekome godinu dana a nekome 5 godina :-D mesec dana nikome nije dovoljno.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply