POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

marko PSY

....

Post by marko PSY »

U kakvom sam gradu to je to.Gudre kolko hoces a od doktora je to sto vidite znaci skidanje trodonima!!!!!
marko PSY

raspad

Post by marko PSY »

Juce je bio zadnji dan sa trodonima a od juros je gora ziziza neko od pajda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nemogu da budem miran ni 1 sekundu i sta sada?Jos sam zakljucan u kuci!!!
dete_svemira

Post by dete_svemira »

Zakljucan?Pa ti majkemi nisi normalan.....

Ljudi,dajte roditeljima da ovo citaju-FORUM-mozda i shvate neke stvari.....

Zivote.....

I zajebi vise pajdo.....

Skupi ............................medjunozje,istrpi jbn nedelju dana......
si normalan?

SAMI POSTAVLJAMO GRANICE SLOBODE......
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!
dete_svemira

Post by dete_svemira »

moram to je jace od mene!

Nadji cicu-po mogucstvu nimfovanku,popi malo alkohola i imaj 1000000000000 orgazama.A mozes i da masturbiras......Sa masturbiranjem su lepsi i bolji flesevi.....nece ti trebati lekovi.....

Pa ti lepo batice,u kupatilo u kadu svaki put kad ti padne pajdo na pamet.....

ZIVOTE!- sa velikim Z

Pa nepravi budalu od sebe ovako.....

I NE SALIM SE UOPSTE.....

ZAJEBI DOP,LEBA TI....

SANELA,sory za recnik.....
marko PSY

jebiga

Post by marko PSY »

A gde da nadjem cicu,pored kompa,a???A sada je keva otisla po uput za neku bolnicu u obliznjem gradu u kojoj jedan deo je zaduzen za narkomane pa ujutru idem na pregled a imaju jednu sobu sa dva kreveta!!!
STELAMARIS

Re: jebiga

Post by STELAMARIS »

marko PSY wrote:A gde da nadjem cicu,pored kompa,a???A sada je keva otisla po uput za neku bolnicu u obliznjem gradu u kojoj jedan deo je zaduzen za narkomane pa ujutru idem na pregled a imaju jednu sobu sa dva kreveta!!!
Onda je dobro sto te keva zakljucala! Marko, covjece bre, priberi se i uhavizaj se, sto kazemo mi bosanci!

Bice to sve dobro, na tebi je red da se boris i trudis se. Keva ce ti pomoci i svi sa foruma smo uz tebe!

Ne daj se, pobijedices sigurno, proci ce i ovo i bices dobro, javi nam se....

Pozdrav ti veliki saljem....
Sto me ne ubi, ucini me jacim!
Ziv pas vrijedi vise nego mrtav lav!
saša-ex

Post by saša-ex »

Bas je njemu do cice...U zikri me nisu zanimale ni cice, ni sex, tako da iskreno ne verujem da ce mu to pomoci.
dete_svemira

Post by dete_svemira »

ima nas raznih!
cokapeace

Post by cokapeace »

Drži se ! :wink:
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
rajouno

Post by rajouno »

i treba da sjedish kuci mare,i da gizesh zid ako treba,od toga se ne umire.SALE,mene je priwatni dr u pg skidao metadonom,i pred kraj po neki trodon..drugachije nisam mogla da izdrzim,a josh sam prije toga bila nawuchena na met mjesecima_znash kakwi su dr,pristaju na swre shto ti pozelish,ali da im se plati narawno.ja sam se skidala 7 dana,s tim shto se to produzilo na 10 dana ,tih zadnjih 3 dana su bila paklena,newjerowatni bolowi u bubrezima,ne mogu da sjedim,lezim...wrishtim ne mogu da spawam pa makar i na 5 min,znalo je da mi se desi da zadnja tri dana odskakujem od kreweta od bolowa u bubrezim,wjerowatno neka infekcija ...ne mogu da uporedim jachinu tog bola niisachim.pusti cice sex,i ni makac iz kuce,kad sam ja swe to izdrzala i ti cesh,inache cu da te odrobijam.majka ce ti jedina pomoci...i mi iii toga se drzi...ne zaborawi da sam j i dalje u nekoj wrsti kucnog pritwora,polako imamo ziwot pred sobom.misli na majku
PER ASPERA AD ASTRA...
Post Reply