Idiot
Moderator: sanela
Re: prica o najpametnijem tipu na svijetu
e ima li te dovla ja taman konto zadat sebi malo citanja a ono ni glasa iz trebinja,jebiga izgleda da mi ne gine ona strpljen spasen
da smo zivi i zdravi jos godina sto
Ma evo mene, jos sinoc sam vracen nazad, kao neki nezeljeni poklon za osmi mart... Kad prodjes Cemerno kao da si usao u totalnu drugu dimenziju postojanja, kao da sa Havaja zalutas na Alpe. Nemam pojma ko mu je dao ime - Chemerno, ali kapa dole tipu. Definitivno djelo za Nobelove nagrade. Inace je Bosna ekstra mjesto za zivot, sve Cemerno i Crni Vrh i Zlovrh i Nepravdici i Nemila Donja i Gornja Nemila i Jadnici (meko ch) itd... Prava imena za prave vukojebine.
Problem je sto se dobro osjecam. I dole mi je bilo dobro, a evo i ovdje gore nije lose. Naravno, odmah sam sumnjicav, sve ocekujem neko golemo sranje da se dogodi, pa da se vratim u normalno stanje tipa sjebanog do bola... Valjda ce biti.
Osim toga, brinem se i za globalnu ravnotezu u Univerzumu. Nadam se da su Goldy i Adam dobro. Fakat ne bih volio da ljudi pate, zato sto je meni dobro.
Problem je sto se dobro osjecam. I dole mi je bilo dobro, a evo i ovdje gore nije lose. Naravno, odmah sam sumnjicav, sve ocekujem neko golemo sranje da se dogodi, pa da se vratim u normalno stanje tipa sjebanog do bola... Valjda ce biti.
Osim toga, brinem se i za globalnu ravnotezu u Univerzumu. Nadam se da su Goldy i Adam dobro. Fakat ne bih volio da ljudi pate, zato sto je meni dobro.
znao sam ja da se nesto promenilo i da si ti dobro.......dobio sam proliv & otkaz..... 

cucla cucla cuclica
-
- PsyTechGirl
Misliš za proliv, ili za otkaz ??dete svemira wrote:Sto sad?

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
-
veoma zanimljivo...
VALJDA NEĆE BITI!!!Vlado_M wrote:Problem je sto se dobro osjecam. I dole mi je bilo dobro, a evo i ovdje gore nije lose. Naravno, odmah sam sumnjicav, sve ocekujem neko golemo sranje da se dogodi, pa da se vratim u normalno stanje tipa sjebanog do bola... Valjda ce biti.
BE GOOD VLADO! :supz:
REKOH LI TI JA VEĆ JEDNOM DA JE ŽIVOT LEP?

P.S. NEGO,SNAŠU NE SPOMINJEŠ? ŠTA BI? TO BI MI HTELI ZNATI!

VELIKI POZDRAV OD SANJE! :smt039
DA TE PODSETIM:

(barem nas koji imamo "prljavu maštu i pokvarene snove...")
E PA OVE TRI TAČKE NA KRAJU NAS ZANIMAJUVlado_M wrote: lijepo je vidjeti da se brinete za mene.![]()
Odoh sutra u Trebinje... Imam otvoren poziv koji sam odlucio da iskoristim. Da evociram neke uspomene preko vikenda...

pa pisao sam......konflikt s sefom.....jbg.....ma....videlo se to iz aviona...da ce biti sranja...sreca pa nisam potegao moju desnicu...jer bi pukla picka i ja zavrsio na sudu......bice posla....srecom pa nisam siroma.....dete svemira wrote:Sto sad?
aj uzdravlje.......
cucla cucla cuclica
Znas da ja uglavnom zatrpavam forum kad se osjecam lose. Posto sam sad dobro, nikako da povezem 3 prosteprosirene recenicePTG-MAMY wrote:DA TE PODSETIM:E PA OVE TRI TAČKE NA KRAJU NAS ZANIMAJUVlado_M wrote: lijepo je vidjeti da se brinete za mene.![]()
Odoh sutra u Trebinje... Imam otvoren poziv koji sam odlucio da iskoristim. Da evociram neke uspomene preko vikenda...

Ma, te tri tackice su jedan moj drug... Malo igrali fudbal na male, gledali TV i razgovarali o sportu, muzici i narativnoj poeziji.
Zove se isto kao ti