Postao sam treci covek firme(bile gazde iz Nemacke i Madjarske)....videli sve .... koliko sam i kako radio....PREZADOVOLJNI SU.....dobio sam poklon/jos jedan mob. tel. J700 samsung....a pre toga sam dobio E-50 nokia....mali kompjuter.
Sada sam s Samsungom dobio 3G stick za laptop i mogu da pricam preko skype-a za DZ.....

Dali su mi odmah laptop (asus) koji je sranje staro pa cu ove nedelje dobiti novi......
Dobio sam FUCK'in stan od firme....sve oni placaju(kiriju-reziju) posto je na tu adresu prijavljena firma a niko ne zivi tamo.......nov NOVCIJATT STANN rodjaci....takoreci-naredjeno mi je da se preselim tamo jer ako dodje neko(finansiska..posta..mora neko da bude tamo a i gazdi smo sumnjivi vec)......od septembra dobijam kola sluzbena(gazada ima u Pesti renta car tako da cu moci da biram)........& tak'
Sreca moje drage je neopisiva......i sada neka mi neko kaze da zenama nije vazno da li je muskarac uspesan u svom poslu...pih....JAKO JE VAZNO RODJACI.
Iiiiii sada koliko ce to sve da traje....ne znam/ali za sada sam sef marketinga i jako mi dobro ide to sto radim....jer ja to stvarno znam jako dobro da radim....takoreci "rodjen sam za taj posao"...
Pozdravljam vas sve i zelim vam bar deo onoga sto sam ja zasluzio......