NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

EON

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by EON »

Jutarnja kafica u 5 do ponoc!
Vreme mi je za spavanje al ko velim da iskuckam ovo...

Bila sam sa svojom terapeutkinjom u Banja Luci nekim neodloznim poslom, ostadosmo par dana. Ne idem jos uvek sama, jos mi vreme nije, i tako mi usput svratismo do savjetovalista zajednice "Viktorija", sto da razmenimo iskustva, sto da obezbedim sebi pozadinsku podrsku u slucaju da se preselim u BL.
Pravo da vam kazem, godinama nisam dozivela tako srdacnu dobrodoslicu, svaka im cast! Evo, i ovim putem da se zahvalim, kada god budu dolazili u Beograd, samo neka se jave...

Eto tako...
Ima li uopste koga na forumu???
Last edited by EON on Mon Jun 02, 2008 10:27 am, edited 1 time in total.
zvrky

Post by zvrky »

PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 svima po jedan :-D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sunrise

Post by sunrise »

Jutro

Omare znam da ponesto nije dobro. Tako ja nisam bebi nista kupila,ali ama bas nista sve dok se nisam porodila i onda dok sam bila u bolnici mi je mama isla u shoping sa sogoricom i one su mi sve kupile.Tako da full razumijem taj strah,moj je bio ono wow too much.

Sinoc je bilo veliko nevrijeme,crkla sam od straha od sijevanja i gromova, sakrivala sam se iza kauca i tresla se a moje sunce je bez beda hrkalo
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Luna

Post by Luna »

pozz svima....
kod mene nishta novo... pocinjem novi posao u ponedeljak...bezze...bar (sports bar)neki-ne svidja mi se al eto...dok ne nadjem neshto bolje. inace...dobro sam...depra me uhvati tu i tamo. kontam nishta ne radim po pitanju boljeg zivota i buducnosti. ono vrijeme prolazi a ja stojim. jbg. trebala bih naci bolji posao i vratiti se u shkolu.... a ovako nekako zivotarim. upo
zvrky...pa jesi ziva zeno?? javi se...pishi shta gdje kako....
sunrise cmokic....
modesty,rajuno, onmcho,sanela, dovla,jago,zona... i svi ostali dragi ljudi...mahanje....
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
sunrise

Post by sunrise »

my dear nije bas da si na auto putu ali se kreces,trudis se,snalazis se,mucis a to je jako puno. makar ne stojis na mjestu a mozda i od svih tih zujanja i novih jobova uleti nesto big i jako za tebe
Kod mene je zatisje pred buru no sama bura uopce ne mora biti losa sama po sebi tako da sam uzbudjena i radim na dosta novoga,.
trebati ce mi dosta srece no vjerujem da ce sve zavrsiti dobro i da cu ostvariti svoj cilj
o detaljima kad dodje vrijeme

eto i ja se razmahala
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
rajouno

Post by rajouno »

:heart: :heart: :heart: PDT_Love_23 PDT_Love_08 :heart: :heart: :heart: :heart: :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006
etp puno polubaca,love-a..i mahanja najvise :-D
PER ASPERA AD ASTRA...
Luna

Post by Luna »

hvala sunrise....u pravu se malo se ko' i mrdam...kao kornjaca dodushe ali eto....a s tobom ce sve biti ok u to sam sigurna...im proud of you!
sutra mi je prvi dan...na novom poslu...jeste da nisam bash neshto odushevljena...ali ajde ...probacu. zvrky kul ti je taj avatar....gdje si to nabavila..?? shta se s tobom deshava?nishta ne pishes...kao ni rajuno...dodjete izmashete se i odletite ponovo...
nedelja je...ljuuuuudiiiiii....ima li koga s tom kafom..????
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
sunrise

Post by sunrise »

jucer na naslovnoj stranici u novinama: tip, s bradom, neki tip havaji,lagano kosook, lijepa lica, sa stomakom trudan u 36 tjednu.
STA stoji iza price? tip je prije 20 godina jos uvijek bio riba,cak je dvije godina ranije bio miss Havaji no nije to toi hoce covjek-zena biti musko. pa pocne terapiju hormonima,narasla mu brada, dlakesvuda po tijelu, sise si je odrezao te mu se jos vide i oziljci od velikog reza. no, neke,bitne spolne organe je zadrzao,kao jer je vec tada znao da ce mozda jednog dana ímati otvorenu tu opciju majcinstva ili ocinstva,kako ko na to gleda. u medjuvremenu je ozenjen,nekom ribom od 45god, a on ima 36god no ona ne moze imati djecu iz ne znam kog razloga pa se on sjeti,hej,imam ja jos maternicu, sto ne bi ja iznio trudnocu i rodio nam dijete. u ovoj prici ima jedan mali ps. koji mene licno zbunjuje a to je njegova izjava da sam spolni organ nije operirao jer je od te terapije hormonima njegov klitoris toliko narastao da je to sad mali penis i oni imaju normalni obostrano zadovoljavajuci sex.ja sam si to pokusavala predociti vizuelno i mastom no nesto je zapelo pa nisam uspjela tako daleko ici.
no,uglavnom,umjetna oplodnja i covjek-zena zatrudni s trojkama no bed izgubio ih. nakon raznih posjeta i mijenjanjA doktora uspjeli su naci pravog i eto, vec 36 tjedan trudnoce,nosi curicu koju ce roditi na carski i planiraju jos djece.

kako ce izgledati rodni list, ko je mama a tko je tata? ili ce biti u oba polja samo njegovo ime?

sta vi mislite o tome? koje je vase misljenje? da ili ne? koji drugi nacin? opravdavate ili osudjujete?
djetetova buduca prognoza?

di je granica ludila i ekstrema?
sunrise

Post by sunrise »

nEMA NIKOGA NA KAVICI VEC NEKO VRIJEME: dOBRO; SAD BAS I NIJE VRIJEME ZA KAVU NEGO ZA KRPE I TAMO CU SE UPRAVO UPUTITI: Ups, greskom sam se pocela derati, no ne da mi se ispravljati.

Zona? di si ti zeno, nesto te nema u zanje vrijeme? sta se desava s tobom?

Josephine tebe pak full nema? sta bi?

Luna kako guras?

Muski? Joe, Adam, Vlado, Omare (kad ce prinova?

Bobana nema takodjer?

Sale, sta ima novo?
Znam da sam jos puno ljudi zaboravvila spomenuti pa mi ne zamjerite. Umorna sam i bolje mi je da idem u krevet jer ce mi dan poceti ramo i bez najave i upozorenj.,,,,,,,,,,,,, .......................................................................................................................................................................
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

hehe a jbga svi spominjete neke prinove...ja prije mjesec dana prvi put u zivotu ostala u drugom stanju i u subotu imala spontani...tako da iskreno receno nije mi ni do cega...a i nemam nista pametno da kazem...
Post Reply