Xano, recidivi se desavaju, ne padaj, nego sada jos jace u napad.xxxana wrote: ↑Tue Oct 29, 2019 9:01 pm Meni je trava prijala u periodu krize, nije me sad nesto uspavljivala, ali nervozu u nogama mi ke smirivala, stavim sluske i zqvozam se i u medjuvremenu mozda zaspim, mozda ne, ugl. Nije me paranoisala za divno cudo, iako to cesto bude slucaj
Nisam pusila travu u najgorem periodu,ali kasnije mi je bila ok
I sto se dalo ocekivati, sjebah se ljudi i to zesce,opet sam za vikend dala sebi oduska izavrsihna dopu, sinoc i danas i veceras bih, ali su se neke okolnosti namestile i verovatno do daljnjeg, to ke moralo da se desi, zbog loma koji je nastao u glavi,trebao mi je odmor i sve sto mi fali ,inace odlepih
I svesna sam u kakvom sam problemu,ali dobro sledece sedmice mi je psihoterapija, taman od - do da se ne navucem, u slucaju da se ovo odugovuce, a mozda i nece i tu cu vec poceti da pravim neke konkretne korake, jer sam otprilike sve unistila jos za onaj vikend,to me je bacilo u ludake psihicki, bup mozda ima efekat ubijanja te zelje, ali u datom slucaju mene, ne,znaci da ne smem ni sa cim da se drogiram ni vikendom,ni mesecno, ni godisnje, ni jednom, sto vuce gomilu stvari koje treba da menjam
I konacno sam svesna da ja ovo ne mogu sama, malo sam se precenila
Jutros se probudih sa prilivom neke tuge i isplakah se kao kisa, na posao isla nisam, sutra vec moram videti nesto za bolovanje, koliko mi treba,toliko i nije pametno da ga otvaram,ali sta cu, radifi definitivno ne mogu
Nece ti ni psihoterapija pomoci, dok god budes izlazila i vidjala sa sa drustvom. Tu padas 100%, ako ne iste veceri, onda sutradan. Moras zavrsiti sa takvim zivotom, i da se posvetis oporavku.
Ako ti je toliki neizdrz, bezbolnije je da stavic bup pod jezik nego dop. 0.1 ili 0.2 da ti smiri zelju bar
Ajd drzi se i pisi.