Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Vlado_M

Re: prica o najpametnijem tipu na svijetu

Post by Vlado_M »

Goldy, znas da nije nazdravije dijeliti moje misljenje :).

Evo, znam da ce mnoge od vas interesovati, ekskluzivan izvjestaj sa upravo zavrsenog sampionata :

"Pojedinačni pobednik sedme Rakijade u Pranjanima na padinama Suvobora je Predrag Marović sa Karaburme koji je za 70 sekundi popio pola litra prepečinice.

Na Rakijadi je učestvovalo 40 ekipa, a pobedila je ekipa Dabrovi iz beogradskog naselja Karaburma.

Svaka ekipa imala je po četiri člana, a učesnici su u takmičarskom delu popili oko 200 litara rakije prepečenice.

Drugo mesto osvojila je ekipa iz sela Gornji Branetiči sa Rajca, a više od polovine takmičara nije ispunilo finalni uslov da pređe preko drvene grede duge pet metara."

Nego, sinoc je na TVBN bio Decko koji obecava... Za mene, jedan od najboljih filmova SFRJ kinematografije. Sigurno najbolja muzika za film, Igra staklenih perli, Sarlo akrobata, Idoli, El. Org., Disciplina kicme, Pekinska patka, Azra... Da ne povjerujes. Nikako mi nije jasno da su ljudi pocetkom osamdesetih imali muda snimiti onakav film. Jebote, Ameri prave filmove u kojim se muskarci medjusobno jebu, plus incest i hektolitri krvi, ali nije to to... Ovaj film je bukvalno ismijao drustvo, popisao se na tabue u SFRJ... Najveci apsurd danas je to sto se glavni lik u filmu zove - Slobodan MIlosevic... hahahahahah.

"Ja zelim da budem Slobodan, i pisham se na sve..."

Stara generacija, izgubljena u ucmalosti, ustogljenosti i licemjerju... Mlada, u beznadju, besmislu i nejasnom buntu... I s godinama drugi postaju prvi, bas oni kojih se gade, sto se valjda naziva sazrijevanjem i prihvatanjem kompromisa.

Naravno, mozes da pokusavas cijelog zivota biti drugaciji, da odbijas da se prilagodis, ali onda ti samo preostaje da lupas glavom u ogledalo uz pjesmu Depresija, depresija, depresija... Ili da pijes. Da se drogiras. Da izvrsis samoubistvo... Ili da cekas da ti iz Njemacke donesu najnoviji, carobni lijek... Okej, nije sve tako crno - postoje ljudi koji osvajaju Mont Everest, zene koje preskacu 2.07 cm bez motke, zeleni likove koji plave kitove vracaju iz celjusti smrti i oni koji dane provode u molitvi, u sjebanoj pecini na stijeni, jeduci pticji izmet.

Mislim da nas ovdje ima mnogo koje je neko nekad udario veslom po glavi. Mozemo li se prilagoditi i prestati se drogirati ?

Jutro.
Last edited by Vlado_M on Mon Mar 02, 2009 11:08 am, edited 2 times in total.
saša-ex

Post by saša-ex »

negde do sedamnaeste sam već odgledao film nekih dvadesetak puta...znao sve napamet...na prvoj godini faksa sam neko vreme živeo sa sinom Aleksandra Berčeka...i pitao se kako onako kul lik može da ima takvog slepca za sina...
SAMO CEO ŽIVOT...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Hoce to velikim ljudima, da naprave debile.

Nego, i tebe su svojevremeno udarili veslom po glavi :).
bojanol

Post by bojanol »

saša-ex wrote:negde do sedamnaeste sam već odgledao film nekih dvadesetak puta...znao sve napamet...na prvoj godini faksa sam neko vreme živeo sa sinom Aleksandra Berčeka...i pitao se kako onako kul lik može da ima takvog slepca za sina...
Nemoj tako Saša, Nikola je baš ok dečko. Dečko koji obećava. :-D
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Vlado_M wrote:"Pojedinačni pobednik sedme Rakijade u Pranjanima na padinama Suvobora je Predrag Marović sa Karaburme koji je za 70 sekundi popio pola litra prepečinice.

Na Rakijadi je učestvovalo 40 ekipa, a pobedila je ekipa Dabrovi iz beogradskog naselja Karaburma.
Ima li vesti, posle takmicenja ko ziv ko mrtav?
Joj, pa ja na Karaburmu vise ne idem, cak ni kod kumova!!! :wink:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
sjelena

Post by sjelena »

bojanol wrote:
saša-ex wrote:negde do sedamnaeste sam već odgledao film nekih dvadesetak puta...znao sve napamet...na prvoj godini faksa sam neko vreme živeo sa sinom Aleksandra Berčeka...i pitao se kako onako kul lik može da ima takvog slepca za sina...
Nemoj tako Saša, Nikola je baš ok dečko. Dečko koji obećava. :-D
Super je Nikola. A to sto je Aleksandar Bercek veliki glumac, ne znaci da je veliki covek.
Image
bojanol

Post by bojanol »

Tu bih se složio.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Baba Naca wrote: Ima li vesti, posle takmicenja ko ziv ko mrtav?
Joj, pa ja na Karaburmu vise ne idem, cak ni kod kumova!!! :wink:
Ne znam, u takmicarskom dijelu su popili 200 litara, ali ne pise sta je bilo u revijalnom :).

Nego, meni taj tip takmicanja nikako ne bi odgovorao. Ja ni trijezan ne mogu 5 metara hodati po drvenoj gredi, a da ne padnem...
A to sto je Aleksandar Bercek veliki glumac, ne znaci da je veliki covek.
Slozio bih se, ali necu zbog apstinencije... Nikolu Berceka ne poznajem, a vi pisete o njemu kao da je tip koji prodaje voce i povrce na pijaci ili nesto. Cime se on bavi ? Zasto je dobar/ los ?

Bojanol, nemoj na ovoj temi traziti razloge da se slozis. :) Mislim, i ja bih se rado slozio, ali to je kontraproduktivno.
Last edited by Vlado_M on Mon Mar 02, 2009 6:19 pm, edited 1 time in total.
saša-ex

Post by saša-ex »

Aleksandar Berček je veliko govno, ne veliki čovek. Nikola je mali čovek...Nebitno totalno...U periodu kada su nam se putevi ukrstili bio sam još manji čovek, a veće govno...Toliko o ljudima i govnima...
SAMO CEO ŽIVOT...
sjelena

Post by sjelena »

saša-ex wrote:Aleksandar Berček je veliko govno, ne veliki čovek. Nikola je mali čovek...Nebitno totalno...U periodu kada su nam se putevi ukrstili bio sam još manji čovek, a veće govno...Toliko o ljudima i govnima...
Uf! Vec par dana, kao da pisu dva razlicita coveka. Jedan pre podne, drugi posle.

Sto se Nikole tice... glupo je da pricamo sada o njemu, fali nam kafa i da svi lakiramo nokte - da bi trach sesija bila na nivou.
Ocigledno ga poznajemo iz razlicitih perioda i zivotnih faza... I mnogo je glupo da bilo ko od nas sudi o tome da li je ovakav ili onakav...
ima on svoje mane, vrline i probleme... kao svi mi :)
Image
Locked