NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Moderator: sanela
- Zona Sumraka
Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
upravo se spremam da idem na kafu...mozhe jedna brzinska...
naravno dušo 

- Zona Sumraka
sad kad me protjera 

hahahah neće blesice,jaka je i nije preslatka

- Zona Sumraka
hoce...osjecam...hahahah
onda trči da nam ne unerediš forum :butthead: 

E SANELA JESI DOMAĆICA, NI KAFU NIKAD DA NAM PRISTAVIŠ...KO VELIŠ JA JE NE PIJEM PA NEMORAJU NI ONI...DAJ NEKU DŽEZVICU ZA RAJU :drinkers: 

stvarno Sanela,pa ti si iz kraja gde je kafa bar nekada bila skoro mitska stvar,pristavi po jednu za sve koji su tu. uh,ala bih popio jednu u Sarajevu,ali vise nemam sa kime. i,na zalost nema vise ni one kod koje bih mogao da svratim skroz nenajavljeno. tuga. ali,Bosna i jeste na zalost jedna (meni zauvek draga ) tuga. ziveli,kafeno,i dobar dan.
Evo kad me prozivate da vam i Sanela kafu napravi...... bujrum :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
A ja sam na godišnjem od juče. To su mi ostale dvije sedmice od prošle godine, pa čitam, odmaram i uživam. Sjećate se da sam vam spominjala da polažem vozački. Evo imam časove još danas i sutra, pa polaganje. Mada ću uzeti još dodatnih časova. Nekako se još ne bih usudila sama sa sobom sjesti u auto
Nego kontam kako ovdje u nas više nema prelaza godišnjih doba, evo sad u Sarajevu već ljeto došlo, disat se ne može od vrućine. Tako da sam se lijepo smjestila u hladovinu i uživam. Avdija mi treba napraviti bežični internet u kući, pa ću lijepo laptop i na balkon. mmmm ljepota, jedva čekam. Pravi sam internet junkie...
Ide lijepo vrijeme, pa će i na forumu biti zatišje. Samo nek nije pred buru....
Lijepo vas sve pozdravljam :smt006
A ja sam na godišnjem od juče. To su mi ostale dvije sedmice od prošle godine, pa čitam, odmaram i uživam. Sjećate se da sam vam spominjala da polažem vozački. Evo imam časove još danas i sutra, pa polaganje. Mada ću uzeti još dodatnih časova. Nekako se još ne bih usudila sama sa sobom sjesti u auto

Nego kontam kako ovdje u nas više nema prelaza godišnjih doba, evo sad u Sarajevu već ljeto došlo, disat se ne može od vrućine. Tako da sam se lijepo smjestila u hladovinu i uživam. Avdija mi treba napraviti bežični internet u kući, pa ću lijepo laptop i na balkon. mmmm ljepota, jedva čekam. Pravi sam internet junkie...
Ide lijepo vrijeme, pa će i na forumu biti zatišje. Samo nek nije pred buru....
Lijepo vas sve pozdravljam :smt006
Aj držimo ti fige na vozačkom i ne brini,nećeš biti sama sa sobom u autu,biće tu i komisija
jooj crnjaka
fala ti za fuka :drinkers: a sad emo tebi jedan onaj tvoj bučkuriš sve sa šlagom i jagodom :tonqe:

fala ti za fuka :drinkers: a sad emo tebi jedan onaj tvoj bučkuriš sve sa šlagom i jagodom :tonqe: