a jes ta zima dosadna da vidis sad mene u toploj kuci sa dva debela dzemepra hehehehe ali dobro ne znam dal bi pomogla tableta za temperaturu no i dzemperi pomazu

sreca pa je sad lepo vreme i toplo

uglavnom zene na youtubu ne gledaj jer mnogo kukaju, mnoooogooo , muskarcima nekako lakse ide i pozitivni su i oni kad rese, nema kukanja, nego guraju do kraja i uz to idu na posao i sve super, na ovog lika sam slucajno naletela i zaista motivise da se nastavi dalje

ima dete, ima posao, spava po par sati a opet je pozitivan i gura dan za danom i ostao je strejt videla sami posle dve god da je snimao kako mu je. Njemu je takodje prva tri dana bilo najgore posle sve lakse, vec druge nedelje bolje nego prve a trece bolje nego druge itd. znaci dan za danom sve je bolje i nema brige, nesto se istrpeti mora ali zbog toga ne treba ocajavati. najgore je onima koji sede kuci sami i dokoni i samo razmisljaju o tome ja imam dete,obaveze, i iskreno nemam kad da mislim o tome, jednostavno kad god me uhvate neke crne misli i neka kriza, uzmem nesto da radim, da se izmorim i sve to prodje. Plus sto se vise izmorim preko dana to bolje i brze zaspim pa je i to super.