Danas sam isao u Klinicki centar,na zakazani pregled za mikroadenoma(dobrocudni tumor)na hipofizi,jer mi je prolaktin (ili hormon stresa) 10x uvecan u odnosu na rezultat iz prosle godine,uz jucerasnji dogovor sa Arsenom svratio sam na resnik i upoznao se sa Dragomirom,momkom mlajdim godinu dana od mene koji
volontira,u centru i obavio sam razgovor ,sta i kako

.Ok momak,i cim sam ga video cini mi se da se vec znamo dugo vremena,i ozbiljno pristupa problemu,cak se prave neke korekcije,jer sam ja jedinstven slucaj
zbog mozdanog udara od pre nekoliko godina i tog tumora,posto cu MORATI da pijem preventivno Aspirin proteks 100 svako jutro,i bromokriptin uvece,koji cu zameniti sa dostinexom,kojeg nazalost nema kod nas..bar mi je tako receno..da mora biti neki sastanak da bih mogao da ga nabavim i dobijam preko socijalnog
citao sam u nekim komentarima neke zalbe i misljenja,kao sto su pretres i skidanje do golog,i nekog teskog rada
Svaki posao je tezak,skidanje na golo je preventiva od unosenja PAS i drugog shita

,senka je tu da pomogne i da skenira,jer imas ludaka koji ce strpati svasta u anus ili progutati nesto,i posle povracati na silu,stari tvorza fazoni :butthead:
e sad imam par pitanja prvo postovani @ziki u vezi Bupa
1.koliko ga dugo koristis?
2.koliko MG
3.jel primecujes promene na zubima,tj. jel ti unistava zube?
4.kako resavas problem sa opstpacijom?
-------------------------------------------------------------------------------
Licno imam problem vezano za odlazak na veliku nuzdu,cak i malu,velika nuzda mi je neredovna i mnogo tvrda stolica,dok kod mokrenja,Bup me tera cesto kao zechica,ali ne mogu odmah da pocnem i imam slab mlaz,malo se pomucim da se potpuno ispraznim.
E sad navucen sam na bup,ali nisam prevucen :rolleyes: mozda ga koristim 6 meseci u nazad,racunajuci i na svoju ruku,kupovina na crno,i odlican je lek za skidanje Heroinske, metdonske... zikre,ali tu je jedno veliko ali,posto se relativno skoro pojavio,i obzirom na zloupotrebu a vrlo lako dolazenje do njega,i niko nezna krajnji ishod endgame,mnogi ce ga koristiti do kraja zivota kao terapiju,na to kad pomislim brrrrrrrr,uhvati me jeza,i navodno je par stepenika bolji od metadona,koji isto tako mozda 1% zavisnika uzima terapijski,i sto je to sve postalo kao neka gudra za siromasne

ma veliko zlo.
I dali neko moze da mi isprica i opise pocetak boravka u Reto centru,cisto da znam otprilike ,sta da ponesem,koliko odela, kavog,radno naravno,dok ne prebrodim tih prvih 15 dana i ne ubijem opiodnu i nkotinsku zelju ili krizu?
Hvala u napred