Mda, ono, bolestan sam, neka me viroza...zacepljen mi nos, igra na kratko.Provaljen si ucas, cak i preko netamise en place wrote:Jebiga ako cemo iskreno ,ja svaki put kad sam bio "losh" u nekoj zajebanoj situaciji,da bi se malo popravio kazem"imam neku gripu jebo joj ja m..."pa tako se svi prime na moju krizu ,da sam malo bolestan.Josh mi neko savjet dobaci"nemoj na promaju i to...".
Hvala,da je samo malo sa maka da prodje ta ljuta gripa.
Sad kao normalannnn predlazem
aspirin
andol
caj od nane(ne turske)
sirup ,onaj iz apoteke ,za kashalj(ne codeine)
limun i puno vitamina c
Ako u nekome limun prouzrokuje slabost...predlazem
kiwi,narandza,mandarine...itd.

Jedna od mojih sitnih paranoja je i ta viroza, gripetina ili sto vec...Imunoloski sistem mi je u qur...pa sad moram kontrolirat svoje clanove obitelji. Gadno je kad dijete donese faking neku prehladu iz skole, moras joj pomagat da to prodje ( vidi savjete gore...) a sam si ugrozen i moras se sklanjat od djeteta ili muza... Sva sreca da volim samocu, satima i danima, nikada mi nije dovoljno vremena za samozanimaciju, nikada mi nije dosadno...

Zeljela bi zahvalit ekipi sa seta, ovaj foruma, dragim ljudima koji su se trudili... mojoj obitelji za stpljenje i pustili me da uzivam u samoci...)
pihhh. jesam zabrijala predaleko??...fak, uvijek mi jedna asocijacija vuce drugu...sory