sta trenutno slusate?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Polly_Jean

Re: grip

Post by Polly_Jean »

mise en place wrote:Jebiga ako cemo iskreno ,ja svaki put kad sam bio "losh" u nekoj zajebanoj situaciji,da bi se malo popravio kazem"imam neku gripu jebo joj ja m..."pa tako se svi prime na moju krizu ,da sam malo bolestan.Josh mi neko savjet dobaci"nemoj na promaju i to...".
Hvala,da je samo malo sa maka da prodje ta ljuta gripa.
Sad kao normalannnn predlazem
aspirin
andol
caj od nane(ne turske)
sirup ,onaj iz apoteke ,za kashalj(ne codeine)
limun i puno vitamina c

Ako u nekome limun prouzrokuje slabost...predlazem
kiwi,narandza,mandarine...itd.
Mda, ono, bolestan sam, neka me viroza...zacepljen mi nos, igra na kratko.Provaljen si ucas, cak i preko neta :wink: :shock:
Jedna od mojih sitnih paranoja je i ta viroza, gripetina ili sto vec...Imunoloski sistem mi je u qur...pa sad moram kontrolirat svoje clanove obitelji. Gadno je kad dijete donese faking neku prehladu iz skole, moras joj pomagat da to prodje ( vidi savjete gore...) a sam si ugrozen i moras se sklanjat od djeteta ili muza... Sva sreca da volim samocu, satima i danima, nikada mi nije dovoljno vremena za samozanimaciju, nikada mi nije dosadno...
:roll: (ASOCIJACIJA: and Oscar winner tooo.....
Zeljela bi zahvalit ekipi sa seta, ovaj foruma, dragim ljudima koji su se trudili... mojoj obitelji za stpljenje i pustili me da uzivam u samoci...)
pihhh. jesam zabrijala predaleko??...fak, uvijek mi jedna asocijacija vuce drugu...sory :oops:
Well...
Have no fear of perfection - you'll never reach it. - Salvador Dali
Igla.U.Plastu.Sijena

Re: o muzici

Post by Igla.U.Plastu.Sijena »

mise en place wrote:Stereo mc´s za dj kickz
imam Stereo MC's DJ-Kicks K-7 i "volem" taj cd, ali nigdje Daddy-ja :?

Da li je taj tvoj sa Herbaliser-om?
vraćam se odmah!
Luna

Post by Luna »

huh?
ko je to...sta je to? malo info plizzz...
a ja trenutno slusam moju macu kako prede.....i tastaturu kako lupka pod mojim prstima....
eto tako....
a maca prede li prede....jest joj fino. Hocu i ja da budem maca ba...boli njih....ihhh!
Fanatik

Post by Fanatik »

ŠTETA MAJKE MI, toliko čovjek napisao a ja NISTA NISAM RAZUMIO.Pa dajte ljudi kad vec pišete, pišite na našem Srpsko-Hrvastko-Bosansko-Crno-Gorsko-Makedonski. Manite se tog Francuskog, eto meni je sad vokri sto nisam mogo skontati o čemu se radi u pjesmi.Hehhe srrrrkkk,ali zato je tu fu-ka-ka. :-D
Luna

Post by Luna »

e ma ne voli njemacki pa me i ne zanima.
ali razumijem sta kaze mise pa i pale gore ...kaze good night my friend. aaa?? pa engleski je nastao od njemackog(germanic) i latinskog....
eh eh
Fanatik

Post by Fanatik »

Ma kakav Njemacki ,jel.Ma nije to Njemacki i Engleski, sve je to ALBANSKI.
KURTAPAAAANII LJAJEEEE BUKURRR, BALJEEEE-LJALJEEEEE.
Hhehheheehhe, dam ti košpice,kikirike, kukuruze, sve mi imamo kod naseg Šipnije,uhhhh.Ovo je Luno Francuskii tačka, reci da je Albanski ili Francuski :roll:
Luna

Post by Luna »

jok.
kako ti kazes......
njemacki brate....nimalo njezan jezik....
Fanatik

Post by Fanatik »

Jojjjjj ja ga mrzimmmm to je neopisivo, još ga burazer moj parlata bolje nego Bosanski, pa ne parlato kad živi tamo, ha ja cuj mene.Ja sam rekao starom mom, ja cu Tata prije nauciti Albanski nego Njemacki, kaze meni on ,pa što bolan ,nije on tezak ,lagan je on .Ma jjojjjjjj Šprehe, Šajze,šajze vit haube vajzen.Hhheheheheehhe :smt026 :smt026 :smt026
M4j4

Post by M4j4 »

palefaced wrote:...pa dovrsis li ti ikada u zivotu ista sto zapocnes?
Reci mu,mrvo,kad je vec znatizeljan,SVRSIS li ti kad zapocnes? :-D
Image
mise en place

o muzicki

Post by mise en place »

Herbaliser-odlicna stvar,ninja tune,k-d sessions....itd.ali daddy -g,inace jedan od pionira bristol-sounda i zacetnik banda"massive attacke"izdao je taj album proshle 2004-e godine na kojem se nalaze neki najvazniji radovi...cjele bristol ekipe"tricky,les negress vertes,marshall,andy horace...pa sve ide preko armagedon-reegge ,Arete Frannklin..massive i to...odlican zvuk mislim,za svakog ko uziva u muzici...

predlazem isto:lebanese saidi tracks....sto je inace "narodna trans muzika"
ili tako neshto,naravno teshko za ubosti ali mozda preko jene kompilacije koja se zove"arabesque"pocinje sa temom"tropicando" Thievery Corporation...

muzika nema granica tako da mozete i sa "izvorne"preci drito na alternativni punkrocksempletriphopjazz.....
ali duboko u meni je "surfin´at bembasha",jebiga to je...
pozdrav
mise
Locked